1. Czy MTP dadzą nam powierzchnię gratis?
2. Elementy inscenizacji zaproponowane przez Celiego są na pewno efektowne, ale czy dostaniemy coś od kogoś, czy musimy wynająć za kasę?
3. Przyłącza, sprzątanie - czy MTP będą żądały zapłaty?
Osobiście uważam, że można to połączyć z IV OZM, bo faktycznie szansa na liczną reprezentację na dwóch imprezach w kwietniu jest nikła. Może dla osób, które nie chcą się wystawiać zorganizować program "miejski", np. 1. wystawa na Malcie, 2. pod Centrum Zamek, 3. w okolicy Starego Browaru, 4. przejazdy przez miasto (każdego dnia gdzie indziej)? To byłaby forma promocji targów i naszego stoiska = argument w negocjacjach z MTP i sponsorami. Auta trzeba tylko wyposażyć w naklejki, baner lub ulotki - tu koszty są niewielkie. Jeśli zachowaliście podkłady magnetyczne z MR2011, to można je okleić nową treścią.
Taxi w Poznaniu nie są aż tak drogie, a i bus dałoby się wynająć. Co do wspólnej zabawy w mieście po targach, to normą jest, że wystawcy wieczory i noce spędzają w knajpkach i dyskotekach. Nikt nie narzeka na zmęczenie. Sam nie raz kończyłem dzień targowy na starówce o 3 w nocy, a od 8:45 już byłem na stoisku. Takie jest życie targowe.
Największy problem widzę z hotelami, bo po pierwsze w czasie targów faktycznie drożeją, po drugie jest nas dużo, a wiele korzystnych lokalizacji jest już pewnie na ten okres zarezerwowanych.
1. Mały 1973 scena 10e
2. RAFAŁ nowy model 2011 5.0 będziemy od piątku rano do niedzieli
3. Pavulon_ - 65 Convertible zawsze gotowy !
4. Dezo - czerwone GT 2008 i Białe 1966 (jako "Mustang wprost z amerykańskiej ulicy")
5. Pluzz - biały Coupe 1965 (mogę udostępnić do zdjęć, cokolwiek, z tym, że będę rozkręcał silnik i nie wiem czy się wyrobię do kwietnia
6. Pudel - czerwony 2007
7. Max
8. Celibad - blackbird
9. Alski - Jestem Legendą
10. Bielek
11. Alustar
12. MartiniPL AVX10
13. Zaworek1 - na 99% V6 2011, jesli nie to, napewno cos innego
14. Ronin
15. GPE czarny, 1967 (na 200%).
16. Horse V6 czerwony Cnvertible 2005 (na 100% jak zawsze)
17. Foose (zawsze gotowi)
18. Talent (czerwony Convertible 2006 GT + złote pasy)
19. Łukasz (GOTOWY)
20. Rybek
21. NEMAX ( Bordowy z boków - z góry czarny mat V6 )
22. Macc - 197 w jeszcze lepszej formie z dnia na dzień
23. bathrust - foxik '79
24. RedHornet
25. SPONTAN i Magkri (na pewno którymś staruszkiem a może dwoma)

26. Kylo1789 - czarny v6 z 2001r. (o ile wolne w pracy dostane i wstawię z boku szybę)
27.Pony (czerwony Coupe 1966 V8)
28. Pavlito + Jania (sonic blue GT 2005 kupę)