Nie no żartuje wiem że to nie te czasy .
W takim razie niska cena działek spowodowana jest zapewne szkodami górniczymi , dom trzeba na palach stawiać bo się osuwa parę metrów na rok

Koral a jak spalanie tego potwora ? W trasie z 8 wyjdzie ?

nie wiem co ma seria SS, wydaje mi sie ze oryginalny transformers jest tylko w manualu i ma wszystkei wpsomniane oznaczenia jak w moim,no ale widzialem ze w wawie w blue city mieli zoltego automata za 145tysi,ale nawet nie ogladalem ,bo maja tez bialego z czerwonymi pasami ktory okazal sie zlomkiem rozwalonym prawie pod podszybie(odradzam to auto,sprawdzilem z 5carfaxow zanim wybralem auto),ogolnei straszni kretacze w tym komisie i sciemniacze,wiec nawet tego zoltego w automacie nie ogladalem i nei wiem czy to oryginal..ono pisze: To camaro czym sie różni od serii ?
no u mnie wlansie nawet ja zpaomne wlaczyc swiatla to po odpaleniu silnika zalaczaja sie przeciwmgielne,znaczy swiatla do jazdy dziennej ,a jak wlacze xenony to automatycznei gasna.. dobre to jest bo nie musze pameitac o swiatlach bo w dzien sie te halogeny wlaczaja,a jak zapadnei zmeirzch czy w tunelu automatycznei sie wlaczaja xenonyJake pisze:Co ciekawe jak mamy ksenony to światła przeciwmgielne są podmienione na DRL...
bedzie doladowanyDeftronic pisze:Koral, w przyszłym roku mocniejsza wersja wychodzi ZL1.
http://www.autoblog.com/2011/02/09/2012 ... cago-2011/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chyba tylko te elementy wizualne + pakiet RS. Przynajmniej tak wynika z tego co tam wkleiłem wcześniej.koral pisze: ciekawe co mam jeszcze ponad standart II SS
EEE Koral już się znudził Transformersem...Taki sam w komisie obok mnie w Poznaniu jestkoral pisze:ono pisze:Fakt kolor trochę pedalski , ale ogólnie bryka fajnaNawet za szarą by sie wszyscy oglądali
Koral , te działki takie tanie przez śmierdzącą elektrownie ?