Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Gabriel
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Bordowy z biołymi paskami
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Oj, troche tu jestem, a sie nie przwitalem.. Coz, wyszlo, zem cham i prostak;)
Witam wiec wszystkich, jestem z Katowic, rocznik 84 (teraz juz takich nie robia).
Jak niektorzy zauwazyli upodobalem sobie zoltego mustanga gt cabrio z IV gen po liftingu, tylko ciezko mi go zlapac. Ale nie poddaje sie!
Pozdrawiam.
Witam wiec wszystkich, jestem z Katowic, rocznik 84 (teraz juz takich nie robia).
Jak niektorzy zauwazyli upodobalem sobie zoltego mustanga gt cabrio z IV gen po liftingu, tylko ciezko mi go zlapac. Ale nie poddaje sie!

Pozdrawiam.
2 dni na planie filmu z ładnymi autami i ich miłymi właścicielami:))))) skłonioło mnie do zawitania w tych zacnych progach!!!:) Rafał Warszawa -biały conv. 66r
Witam się i ja:)
Ola,posiadaczka mustanga GT V8 ,kolor czarny o rejestracji takiej jak mój nick.
Lat 26,Mieszkam koło Pruszcza Gdańskiego.
Mam jeszcze jednego mustanga,rok młodszego 1995,chameleona,ale niestety rozbity po czołówce:(
Mój morus trochę stał,nie jezdził z 8 miesięcy,ale teraz śmiga jak szalony,trochę mnie policja goni bo mam wszystkie mega czarne szyby,ale dajemy radę.
Znalazłam się tu,bo nie ukrywam że mam trochę pytań związanych z mustangami,a zaden mechanik z którym mialam do czynienia nie jest w stanie mi pomóc.
Ale aby tu nie zasmiecać,przejdę zaraz do odpowiedniego wątku i przedstawięc co mnie męczy.
Pozdrawiam i do sklikania zapewnie:)
Ola,posiadaczka mustanga GT V8 ,kolor czarny o rejestracji takiej jak mój nick.
Lat 26,Mieszkam koło Pruszcza Gdańskiego.
Mam jeszcze jednego mustanga,rok młodszego 1995,chameleona,ale niestety rozbity po czołówce:(
Mój morus trochę stał,nie jezdził z 8 miesięcy,ale teraz śmiga jak szalony,trochę mnie policja goni bo mam wszystkie mega czarne szyby,ale dajemy radę.
Znalazłam się tu,bo nie ukrywam że mam trochę pytań związanych z mustangami,a zaden mechanik z którym mialam do czynienia nie jest w stanie mi pomóc.
Ale aby tu nie zasmiecać,przejdę zaraz do odpowiedniego wątku i przedstawięc co mnie męczy.
Pozdrawiam i do sklikania zapewnie:)
Marcin 25 lat,miłośnik wszystkiego co piękne i szybkie
obecnie padło na MUSTANGA ( 2 EGZEMPLARZ) TYM RAZEM CABRIO
ROK 2007
SILNIK 4.0 V6
PO MODACH (WIZUALNIE)
DALSZY PLAN? JEŚLI ZOSTANIE NA DŁUŻEJ NAPEWNO WIĘKSZY SILNIK (ZAKUTY)
NIE MA CO SIE ROZPISYWAĆ
PS. JEŚLI KTOŚ CHCIALBY ZAKUPIĆ AUTO NA POMORZU,AAAA... MA DALEKO
SZKODA CZASU NA WYCIECZKE .. SŁUŻE POMOCĄ
POZDRAWIAM
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
obecnie padło na MUSTANGA ( 2 EGZEMPLARZ) TYM RAZEM CABRIO

ROK 2007
SILNIK 4.0 V6
PO MODACH (WIZUALNIE)
DALSZY PLAN? JEŚLI ZOSTANIE NA DŁUŻEJ NAPEWNO WIĘKSZY SILNIK (ZAKUTY)
NIE MA CO SIE ROZPISYWAĆ

PS. JEŚLI KTOŚ CHCIALBY ZAKUPIĆ AUTO NA POMORZU,AAAA... MA DALEKO
POZDRAWIAM
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Powitał osoby z Pomorza
Olu chyba faktycznie długo Twoj kón stał bo jestem w Pruszczu codziennie i nie widziałem takowego
Może jakies zakończenie sezonu pomorskiego ?

Olu chyba faktycznie długo Twoj kón stał bo jestem w Pruszczu codziennie i nie widziałem takowego

Może jakies zakończenie sezonu pomorskiego ?
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
Witam
Posiadaczem Mustanga nie jestem, ale czekam na kryzys wieku średniego będzie powód by coś wykombinować![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy... i przyszłych ...
Pozdr.
Posiadaczem Mustanga nie jestem, ale czekam na kryzys wieku średniego będzie powód by coś wykombinować
Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy... i przyszłych ...
Pozdr.
Mały,od jakiś 3 tygodni jestem nim prawie co drugi dzień w Pruszczu.Fakt mustang trochę stał,gdyż dopiero jak mi się kayron zepsuł to się za niego wziełam,bo mieszkam za miastem więc trzeba czymś jezdzić.
Przegląd robiłam na Lotosie,oczywiscie musiałam prosić by mi go zrobili przez szyby,bo są mega czarne wszystkie.
Odkąd nim jezdzę zakochałam się!!! Mam jeszcze jednego rok młodszego 1995r,tez 5 litrowy silnik,chameleona ale niestety
rozbity po czołówce.
To są piękne auta,mój był tuningowany w Japoni,ma wszystko po japońsku i trochę go nie kumam.
Założyłam tu wątek,odnosnie tego co mi się w mustangu dzieje i nie mogę go znalezc,trochę się głubię w tym forum.
Napiszę tu ok.
Bardzo szybko wzrasta mi temperatura,po kilku dniach od dolania wody w zbiorniku jest susza,myslę że on gdzies tą wode głubi,myslę ze jest zapowietrzony,ale zaden mechanik nie potrafi mi go odpowietrzyć,moze znacie kogoś kto się zna na amerykancach i pogrzebie mi pod maską
Przegląd robiłam na Lotosie,oczywiscie musiałam prosić by mi go zrobili przez szyby,bo są mega czarne wszystkie.
Odkąd nim jezdzę zakochałam się!!! Mam jeszcze jednego rok młodszego 1995r,tez 5 litrowy silnik,chameleona ale niestety
rozbity po czołówce.
To są piękne auta,mój był tuningowany w Japoni,ma wszystko po japońsku i trochę go nie kumam.
Założyłam tu wątek,odnosnie tego co mi się w mustangu dzieje i nie mogę go znalezc,trochę się głubię w tym forum.
Napiszę tu ok.
Bardzo szybko wzrasta mi temperatura,po kilku dniach od dolania wody w zbiorniku jest susza,myslę że on gdzies tą wode głubi,myslę ze jest zapowietrzony,ale zaden mechanik nie potrafi mi go odpowietrzyć,moze znacie kogoś kto się zna na amerykancach i pogrzebie mi pod maską

Angel znam kogos
Władysławowo serwis V8 (szybko ustali przyczyne) i napewno dużo nie wezmie za naprawe..
w razie chęci wizyty w tym serwisie,służe pomocą (znam go dobrze) i myśle,że powinnaś zrobić sobie małą wycieczke

w razie chęci wizyty w tym serwisie,służe pomocą (znam go dobrze) i myśle,że powinnaś zrobić sobie małą wycieczke

-
- Model: Mach I
- Kolor: Niebieski
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Jestem Kuba, ale wołają na mnie Bigos i mam 21 lat
Jestem Kuba, ale wołają na mnie Bigos i mam 21 lat
-
- Model: boss
- Kolor: złoty
Witam mam 43 lataandronik pisze:Witam wszystkich nowo przybyłych miłośników amerykańskiej legendy motoryzacji. Proszę o napisanie kilku słów o sobie.
Jarek
Witam wszystkich miłośników mustanga w galopie
jakiś czas temu miałem to szczęście ,a może uderzyłem się w głowę
, i nabyłem pięknego konika z IV gen z silnikiem v6 3.8 i chyba 'dziurawym bakiem' XD
i postanowiłem dołączyć do waszego klubu
Dawid 27 lat
pozdrawiam

jakiś czas temu miałem to szczęście ,a może uderzyłem się w głowę

i postanowiłem dołączyć do waszego klubu
Dawid 27 lat
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2011-09-13, 17:30 przez DAGON, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Wszystkich
Jestem nowy na Forum
Mam zamiar kupić Mustanga , mam nadzieję,że doradzicie coś
Pozdrawiam
Jestem nowy na Forum
Mam zamiar kupić Mustanga , mam nadzieję,że doradzicie coś

Pozdrawiam
-
- Model: BMW Z4 e86 Coupe
Witam,
obecnie jeżdżę Tiburonem V6, który faktycznie bardziej wygląda, niż jedzie.
http://www.autocentrum.pl/awc/corsaire7 ... uron-2005/" onclick="window.open(this.href);return false;
Szykuję się do zmiany samochodu; jedną z możliwości w zasięgu mojego budżetu jest GT z 07. Sporo udzielam się w klubie Hyundai Coupe, stąd i mój respekt dla maniaków danej marki i ich wiedzy o samochodzie.
Adam
obecnie jeżdżę Tiburonem V6, który faktycznie bardziej wygląda, niż jedzie.
http://www.autocentrum.pl/awc/corsaire7 ... uron-2005/" onclick="window.open(this.href);return false;
Szykuję się do zmiany samochodu; jedną z możliwości w zasięgu mojego budżetu jest GT z 07. Sporo udzielam się w klubie Hyundai Coupe, stąd i mój respekt dla maniaków danej marki i ich wiedzy o samochodzie.
Adam