Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Może wystarczy jakby zrobić tylko 2 klasy np. do 320 KM i powyżej.XerofaN pisze:a wlasnie moze zrobilibysmy jakis maly side evencik na 1/4 mili?? podzielic sie na kategorie np. V6, V8, Shelby, Alustarescalar pisze: na 1/4 mili mamy szansei jakos w miedzy czasie posmigac te cwiartki na bocznym torze jak ostatnio byl zostawiony gdzies kawalek asfaltu. zawsze wiekszosc samochodow i tak stoi i czeka.
Koral, a przewieziesz mnie w Ulezy ?koral pisze:juz moge zaplacic za to jedzenie bo zakupilem auto,niestety nie jest to wymarzony GT500 2011 ale tez fajne auto http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.p ... 359#p73359" onclick="window.open(this.href);return false;RAFAŁ pisze:a co to koral ma jakąś dziwną wpłatę on jak zwykle nic nie będzie jadł tylko się patrzył
zawsze coś musi wykombinować ale jest takie powiedzenie które się sprawdza
"chytry dwa razy traci"
takze mam pewnosc ze sie zjawie,a czy taki chytry jestem to nie wiem, to auto ze stanow pewnie bym z 20tys.zl taniej sprowadzil,choc pewnie nei ta wersje ,no i nie byloby na Ułęż
zreszta gdybym szukal powoli to pewnie i GT500 by sie jakies trafilo,czekalem na date aukcji tego shelby https://www.iaai.com/Vehicles/VehicleDe ... owNumber=6" onclick="window.open(this.href);return false; ale sie nei doczekalem niestety.. zreszta pewnie nie bedzie na export..
A co to masz za magiczny przycisk?koral pisze:pewnie,a jak chcesz,na masce czy w bagazniku ?![]()
w bagazniku bezpieczneij bo mam siatke na zakupy ale na masce wieksza frajda
![]()
zartuje ,oczywiscie ze Cie przewioze,tylko nie wciskaj magicznego przycisku
Ja się od 3 miesięcy wąchałem z poprzednim wyjazdem bo sporo problemów technicznych i finansowych i praktycznie jeszcze rano przed wyjazdem się wahałem czy jechać, wyjechałem autem z garażu słyszę coś to łożysko drobne szmery i takie... drobny zamysł no dobra rumamk nie zawiedź mię i o 4 rano prawi 400km z prędkością max 120 z postojem na paliwko i byłem na czas, bodajże koło 14 auto padło o 15 powrót troszkę wolniej zwłaszcza z koszmarnym korkiem przed Piotrkowem i w domku ok. 20lukasz pisze:ja sie napalilem na ten wyjazd a tu google map mi pokazuje 360 kilometrów....
tego nie przemyślałem, robi ktoś przybliżoną odległość plus jazda po torze i powrót??
nawet celibad tym razem się nie pali do wyjazdu:(
Dobrze mówi dać mukoral pisze:także ne marudzcie z kosztami,bo to jzu koniec sezonu jest,a w zime kazdy bedzie sobie pluł w brode"ku.wa ,moglem byc.."