Dzieki wszystkim

balem sie troche o krytyke, no ale zabraklo troche groszy na GT500 2011,doslownie 40tys..stoi w Bremen piekny czarny GT500 2011 cabrio z peknietym zdezrakiem.. a po GT500 wlasnie SS bralem pod uwage
Dezo pisze:Koral gratulacje! Ale... jak mogłeś kupić auto, które dla GM jest odwiecznym "kompleksem Mustanga", hehe
ale dalej jest rodem z usa, ma tylni naped,wielki silnik, tylko to niezalezne zawieszenie troche rozni te auta i kilka drobnych szczegolow..
Deftronic pisze:
Takie pytanie: a czy jako Transformers nie potrzebuje paliwa aby działać i czy ma chody u Megan Fox (no, czy w pakiecie jest kupon na panią Fox)?

paliwa potrzebuje i to calkiem sporo,niby komputer pokazuje 16,2 ale na pewno momentami pali mi 5x wiecej

a kuponu poszukam ,jak bede sprzatal w aucie
celibad pisze:Zajebiste auto , gratulacje Karol ... kupiłeś je w Polsce ?
tak ,w wawie, byles na Verva Street Racing ? jak podjechalem do Mirmala zeby je obejrzal od spodu to odrazu je rozpoznal,
pudel pisze:Kupiles na handel czy dla siebie?
dla siebie do konca sezonu a moze dluzej, na handel sprowadzilbym tansze z 20tys.zl ze stanow
AluStar pisze:Koral super autko - jezeli jest z wa-wa - to je ogladalem na verva. Piekny
tak,to ten

tuningu na razie nie bede robil bo nie mam wolnych 30tys.zl a tyle kosztowalby mnie kompresor z zalozeniem i strojeniem..moze w zime..
YoDa pisze:No Koral , teraz to Ci zazdroszcze bo mam go w planach na przyszły sezon

ale kolor.....
szczerze mnei tez za bardzo razi po oczach i zeby ne to ze to wersja limitowana,kilka sztuk na rok,to bym szukal czarnego albo szarego..