Audi80 B4 ABK + LPGRadek pisze:napisz co to za audi i jak czesto nim latasz. ;)
Nie latam, no może czasem, bo konia mam w garażu kawałek dalej, a audi stoi pod blokiem, więc nie raz gdzięś na szybko jak trzeba...
Ogólnie jezdzi nim moja kobita na codzień.

Ja nie pamiętam kiedy jeździłem komunikacją miejską z wyboru
 Ja nie pamiętam kiedy jeździłem komunikacją miejską z wyboru   chyba jak nie miałem prawka. Jak patrzę na te przyklejone twarze do szyb to aż mnie wzdryga. Do tego stać na przystanku, kombinować z przesiadkami - no masakra jakaś
  chyba jak nie miałem prawka. Jak patrzę na te przyklejone twarze do szyb to aż mnie wzdryga. Do tego stać na przystanku, kombinować z przesiadkami - no masakra jakaś  
 Oj przesadzasz.
 Oj przesadzasz.  Oczywiście nie jeżdżę autobkami i tramwajami, a do kolejki WKD wsiadam na tyle wcześnie, że siadam sobie wygodnie.
 Oczywiście nie jeżdżę autobkami i tramwajami, a do kolejki WKD wsiadam na tyle wcześnie, że siadam sobie wygodnie. 

...(turbo diesel
  ...(turbo diesel  )
 ) i sie strasznie zzylismy
 i sie strasznie zzylismy

a jak na zlosc czas sie wlecze jak nigdy wczesniej (to pewnie przez te sekundy co to je doliczyli w zeszlym roku. Zawsze wiedzialem, ze z czasem nie ma zartow....)
 a jak na zlosc czas sie wlecze jak nigdy wczesniej (to pewnie przez te sekundy co to je doliczyli w zeszlym roku. Zawsze wiedzialem, ze z czasem nie ma zartow....)

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)