Jeśli to moja była to miała nr 783 a nie 786
A tak na poważnie Zakładałem do niej kompresor ATI Procharger P1SC stage 2 z intercoolerem 3 core, VTG wystroiło ją bezpiecznie przy ciśnieniu 8 PSI na 486KM z małym zapasem na podtlenek ja miałem strzał 70KM bo nie miałem zakutego silnika, ale jeśli silnik został już zakuty z tego zestawu można bez problemu wycisnąć 700KM tylko wtryski które były w zestawie kompresora trzeba by wymienić na większe bo miały tylko 30lb i pompę paliwa.
Samochód ma wielki potencjał jest dość lekki i wystarczy mu podnieść moc do 700KM żeby był może nie najmocniejszym Stangiem (bo w Grajewie jest GT500 grubo ponad 800KM) w Polsce ale na pewno najszybszym ze względu na stosunek mocy do masy
Ja miałem w niej jeszcze ochotę wstawić tylne zawieszenie od Terminatora żeby oprócz osiągów dobrze się prowadziła bo można kompletne w USA kupić za 1000$
A powiedz mi czy wymieniałeś chłodnicę ? bo jeśli nie to lepiej ją wymień na coś wydajniejszego bo niestety ten egzemplarz się grzał była kiedyś akcja serwisowa na ten samochód właśnie dotycząca za małej wydajności pompy wody, wiatraka i chłodnicy.
Mam gdzieś jeszcze od kompletu kompresora chip diablo sport który był zaprogramowany przez Prochargera dokładnie do tego auta więc jeśli chcesz to mogę Ci go odnaleźć i sprezentować
i mam jeszcze Steda Timing Adjuster który mi do niej przypłynął już po sprzedaży i trochę lakieru
mogę jeszcze odkopać jej fotki z dnia zakupu jak była uszkodzona
Jak chcesz pogadać o niej to dzwoń 602799318
Pzdr