Ogólnie dzisiaj byłem załatwiać sprawy urzędowe i puki co OC mam z głowy bo bez kosztów przepisali na mnie obecne OC ,a z AC muszę się zastanowic bo w tych agencjach wyliczają kosmiczne sumy - za oc min 1300zł , AC+ OC 3200 ,a w między czasie dzwonili do mnie z link4 i pani konsultantka przedstawiła mi oferte , samo OC 770zł , OC +AC + NNW + assistance i inne pierdoły pakiet delux 2500zł (100% niby za nowe części płacą ) za tańszy pakiet 2000 ale zwracają 75% za nowe częsci , z tym ,żę w link 4 nie ma samego AC ,a tam mi wyliczyła dzisiaj w agencji za samo AC 2300 więc chyba z głupim sie widzieli

, to już wole kupic pakiet delux w link4 i mieć full pakiet przez internet , tylko czy warto

...
Ja nie mam zamiaru żałować ale nie wiem czy akurat w tej agencji jest sens to brać bo jak mam później się szarpać po sądach , psuć sobie zdrowie i tracić nerwy to podziękuje .... przeważnie wszedzie tak jest ,że puki nic się nie stanie to jest ładnie , pięknie itd . a jak przychodzi do wypłaty to zawsze są problemy
Sa towarzystwa co chcą i 7k za rok ale to oni na bank z głupim się widzieli bo wolałbym kase odłożyć i sam pokryć szkody w razie awarii (od pukać)