Kto kogo gdzie widział?
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Re: Kto kogo gdzie widział?
W Skawinie ok. 15:00 GT S197 bordo przy kościele na ogromnym osiedlu nie mam pojęcia jakim ,czysty zadbany ktoś ty !? Pytam ?
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Wczoraj na Krakowskiej podJankami kolo 19:00 srebny 2005+ cabrio na WPR.... Zamimienilem dwa szybkie zdania czy z klubu ale nie ,bylo " musze sie zapisac" i juz musialem jechac bo zielone mialem 

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- Skashgzuk
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Sunshine
W piątek ok. 17.30 przy Sokolej od strony zjazdu z mostu Swiętokrzyskiego, stoje na światłach zadolony w korku, patrze w lewo, a tu BAM! czerwone (bordo chyba) s197 podjeżdża i okazuje się że ktoś z forum. Bryka świetna, V.6 na kołach schelby, z podwójnym wydechem i dyfuzorem. Ja ten gość depnął gaz, to aż mi sie głupio zrobiło z moim stockowym wydechem hehe 
Zamieniliśmy pare słów
No i zielone.... kolega pojechał, ja miałem przed sobą jeszcze pare samochodów
Takie rzeczy to chyba tylko w ...

Zamieniliśmy pare słów

No i zielone.... kolega pojechał, ja miałem przed sobą jeszcze pare samochodów

Takie rzeczy to chyba tylko w ...

...The wheels of his mustang exploding on the highway like a slug from a .45
True death: 400 horsepower of maximum performance piercing the night
This is black sunshine!....
True death: 400 horsepower of maximum performance piercing the night
This is black sunshine!....
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Mi wczoraj mignal czarny s197 na łodzkich blachach na trasie Bełchatów-Kamieńsk -pieknie sie prezentowal 

Witam witam,Bolek pisze:Cześć Camaro to byłem JaWitaj w naszym klubie
Piękne masz autko
Z ciekawości później na Bora spotkałem identyczne Camaro jak twoje
Coraz więcej was na mieście
![]()
Max ściganiem to ciężko nazwać bo kolega ruszył przedemną z górki w telewizyjną i musiałem go gonić jak się skapnąłem o co come on ,ale go dogoniłemChoć trzeba przyznać że trzeba było się dobrze napocić a przed wiaduktem na wielickiej trzeba było hamować.
Za to później na Bora już się ścignąłem z czerwonego i dałem rade na pół długości auta z SS-em
Ja nawet nie miałem zamiaru się ścigać, ale jak zobaczyłem w tyle mustanga to musiałem depnąć gazu ;D
Ale jak po tem w koreczku odjechales, to juz uslyszalem z czym mialem do czynienia, piekne V8

O kurcze to nie wiedzialem nawet, widzialem tylko czarne kiedys, no oby nas wszystkich bylo wiecej (pieknych amerykanow)
Pozdrawiam wszystkich
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Sag mir, wer du bist und was beginnt in Krakau
Dzisiaj w centrum handlowym Bonarka ok. 14:00 piękny GT na Niemieckich blaszkach zaparkował zaraz przy moim rumaku , pewnie przypadkowo?
Skubaniec nawet lampki ma takie jak ja , pooglądałem go dokładniej i musze stwierdzić że niemiecka jakość klejenia pasów na Qunia pozostawia wiele do życzenia a fee , a jest coś jeszcze gość poszedł po całości znaczek GT kupił u Swarowskiego
Dzisiaj w centrum handlowym Bonarka ok. 14:00 piękny GT na Niemieckich blaszkach zaparkował zaraz przy moim rumaku , pewnie przypadkowo?
Skubaniec nawet lampki ma takie jak ja , pooglądałem go dokładniej i musze stwierdzić że niemiecka jakość klejenia pasów na Qunia pozostawia wiele do życzenia a fee , a jest coś jeszcze gość poszedł po całości znaczek GT kupił u Swarowskiego
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- Moris
- Forumowicz
- Model: teraz 911
- Kolor: Byl, satin silver, teraz kto wie
14.06. wtorek . Wylot z Poznania kierunek na Wrocław czarny Mustang GT na rej. Poznańskiej.
Czy ktoś z klubu ??
Czy ktoś z klubu ??
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
Wczoraj w Czeladzi przy M1 Policjanty zhaltowali GT czarny mat ktoś z klubu ?? co chcieli ??
- bathrust
- Forumowicz
- Model: FoxBody 79' Ghia
- Kolor: Grafit
Wczoraj w Szczecinie na al. Piastów, około godz 17.05 bordowy z białymi pasami, tablice ZGL
Klubowicz? Wydaje mi się, że ze Szczęścina to chyba mało osób w klubie...

- YoDa
- Forumowicz
- Kontakt:
Dziś mijałem się w Magdalence kolo 13ej z niebieskim 2005+ cabrio z beżowym dachem , trudno powiedzieć jaki model czy GT ,V6 czy Saleen bo nie wyglądał na standart.... co się żuciło w oczy to ten wciekły niebieski błękit nie metalic. Pomachaliśmy sobie ... czy to ktoś z klubu?
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- YoDa
- Forumowicz
- Kontakt:
No to już drugi chinol w stangu
ojjojoj nic dziwnego że tyle zamienników tam robią 

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- YoDa
- Forumowicz
- Kontakt:
Wysyp Mustangów dziś w Wawie
1. Rano ten niebieski
2. przy Pl. Powstańców godz. 18:55 Szary V6 2005+ stał pod bankiem Narodowym
3. Na al. Jerozolimskich godz. 19:10 czarny GT cabrio 2005+ na WZ.... , machałem i trąbiłem po przeciwnej stronie ale nie widział....
4. Janki , na światłach przy MCdonaldzie godz 19:45 biały 2011 V6 na WE..... , jechaliśmy razem aż do skrętu na Magdalenkę , w małym koreczku dwa słówka i bye bye , czy to Ty Muarah z żoneczką za kierownicą??? śliczny jest w białym kolorze ten 2011

1. Rano ten niebieski
2. przy Pl. Powstańców godz. 18:55 Szary V6 2005+ stał pod bankiem Narodowym
3. Na al. Jerozolimskich godz. 19:10 czarny GT cabrio 2005+ na WZ.... , machałem i trąbiłem po przeciwnej stronie ale nie widział....
4. Janki , na światłach przy MCdonaldzie godz 19:45 biały 2011 V6 na WE..... , jechaliśmy razem aż do skrętu na Magdalenkę , w małym koreczku dwa słówka i bye bye , czy to Ty Muarah z żoneczką za kierownicą??? śliczny jest w białym kolorze ten 2011

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: czarny
Dzisiaj w Sopocie niebieski z pasami rej.GKA, pomimo zaczepki świetlno-akustycznej zero odzewu
czy to ktoś z klubu?

- Michaś
- Forumowicz
- Model: Y 2006 VB style
- Kolor: Vatican Bordo
Wczoraj na Bukowińskiej srebrne cabrio 2005+ na rejestracji WPR - Józefowicz albo Natasza.
.kapo an śoc mesazc ymbórZ