V ExoticCars Track Day
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Re: V ExoticCars Track Day
alustara jak widać to czuć prędkość
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
Murah jestes niesamowity - nie odpuszczales ani na moment . ( masz jaja chłopie
)
- to wyglada jak balet .
A POCO TAM TEN KOSZ STAL - KUBKI PO PEPSI ZBIERALI CZY CO !! MOGLI GO NA TORZE POSTAWIC ZAMIAST TYCH OPON !!
Fajne ujecie jak bmw zbija oponki przy spinie - mniej fajne dla wlasciciela BMW
Kurde troche zazdroszcze ze chlopaki dawkują gazem - ja jak muskam to cos na ziemi to jak bym uruchamial detonujacy silnik - zaraz mi moze zerwac przyczepnosc i dupa ..W mustangu jak juz slychac Bulgot to jak by japoniec mial conajmniej 6 000 RPM ..

- to wyglada jak balet .
A POCO TAM TEN KOSZ STAL - KUBKI PO PEPSI ZBIERALI CZY CO !! MOGLI GO NA TORZE POSTAWIC ZAMIAST TYCH OPON !!

Fajne ujecie jak bmw zbija oponki przy spinie - mniej fajne dla wlasciciela BMW
Kurde troche zazdroszcze ze chlopaki dawkują gazem - ja jak muskam to cos na ziemi to jak bym uruchamial detonujacy silnik - zaraz mi moze zerwac przyczepnosc i dupa ..W mustangu jak juz slychac Bulgot to jak by japoniec mial conajmniej 6 000 RPM ..
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Teraz żałuję ja..
że nie pojechałem super sprawa, i teraz widać że w trudnych warunkuj jak ludzie se radzą i super bryki z elektroniką, a tak się nie jednemu wydaje zima i cisną ile wlezie a widać jak niewiele trzeba i super auto nie oszuka fizyki.
Alu nie mazaj
się jak ci nie pasuję to się zamień

Alu nie mazaj

galeria:
http://www.motofilm.pl/2011/06/06/exoti ... ?pid=27608" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.motofilm.pl/2011/06/06/exoti ... ?pid=27608" onclick="window.open(this.href);return false;
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
...kozak filmik..wychodza wszystkie slabe punkty aut i kierowcow ,ja to bym tam wszystkich mistrzow prostej wyslal
i zobaczyl jakie sa cwaniaki wtedy
..ale zabawa przednia
...Murah ma charakterek 

- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
chłopką z Profi Auto bardzo słabo wychodzi to jeżdżenie ale za to dostałem z firmy fajnego drinka

- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
Maja mazde ktora dosc fajnie ganiala .. a Mustang to tylko do reklamy sluzydr.killer pisze:chłopką z Profi Auto bardzo słabo wychodzi to jeżdżenie ale za to dostałem z firmy fajnego drinka![]()
Świetnie było, super atmosfera, nawet na jednej fotce się załapałem 
Może za dwa lata będę czymś swoim .... może. Ale na 100% będę za rok znów autobusem.

Może za dwa lata będę czymś swoim .... może. Ale na 100% będę za rok znów autobusem.