Witam
Znalazlem w stanach mysle ze ciekawe autko. Mustang 1965 289. Stoi od 10 lat w garazu ale wydaje mi sie ze wyglada naprawde niezle ... mowie o blachach, nawet zderzaki nie wydaja sie porosniete rydym, pod maska tez czysto ... Silnik troche brudny ale mysle ze do zrobienia i pewnie nie chodzi bo aku pewnie padlo pare lat temu ... Niestety wnetrza nie widac wlasciwie ale mozliwe ze dostane wiecej zdjec ...
http://www.michalczajkowski.pl/ftp/mustang/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo prosze zerknijcie swoim okiem napewno wiecej wypatrzycie niz ja ...
Auto kosztuje 6000$ ale napewno da sie zejsc z ceny ...
Wieczorem mam dostac wiecej zdjec i szczegolow dot auta wiec prosze ocencie tylko to co widzicie.
Pozdrawiam
Tchaikovsky
Mustang 1965 - Warto ?
Re: Mustang 1965 - Warto ?
Z samych fotek ciężko coś wywnioskować. Jeżeli silnik przez 10lat był nie ruszany do bez remontu się nie obejdzie. W środku faktycznie nie wiele widać. Jeżeli auto nie było wentylowane / wietrzone to wszystko w środku mogło zbutwieć ... Ale to tylko gdybanie.... Na pierwszy rzut oka nie jest źle 

mustang... just a dream ...
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
z tych fot niewiele można wydedukować, raz ze są słabej jakości a dwa ze przez ten rozmiar można oczopląsu dostać
wogole nie ma fot podwozia, bagażnika itp. dawaj szczegółowe to pogadamy... na pierwszy rzut oka 6 tys. usd za ten stan to za dużo...

wogole nie ma fot podwozia, bagażnika itp. dawaj szczegółowe to pogadamy... na pierwszy rzut oka 6 tys. usd za ten stan to za dużo...
-
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
4 tys. max. Jeśli silnik dead i np. brak świec to może zardzewiałe cylindry. W wypadku głębokich wżerów nie naprawisz - za głębokie szfifowanie - więc koszt silnika 3tys $
Nie masz podłogi żadnego widoku - ja wymieniam cała za 2 tys. $
Nie masz podłogi żadnego widoku - ja wymieniam cała za 2 tys. $
alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: primer,czarny,bialy
wygląda na to że został w tym miejscu na chwilę. Będzie to zgniłe od spodu. Zawsze widzisz pajęczyny na samochód i jest na brud i kamienie w garażu lub stodole to zgniłe od spodu.wilgotność wzrośnie z kamienia i nie ma powietrza ruchu.
Silnik musi przebudowa na pewno
że mówią, że to kompletny samochód, nie oznacza, że części są dobre.
nie więcej niż 2000 dolarów - 2500 dolarów
Silnik musi przebudowa na pewno
że mówią, że to kompletny samochód, nie oznacza, że części są dobre.
nie więcej niż 2000 dolarów - 2500 dolarów
-