[PETEK] Fastback 66
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
- PETEK
- Młodszy Forumowicz
- Model: Fastback 66
- Silnik: inny V8
- Kolor: Red
Re: [PETEK] Fastback 66
To już prawie końcowy efekt (brak paru ozdobników i tapicerki) no i będzie można się wybrać na pierwszą przejażdżkę.
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
- PETEK
- Młodszy Forumowicz
Na początku chciałem robić tylko na oryginał, a oryginalnie miałem taki jak ty w opisie czyli signal flare red - ale po namowie lakiernika przyciemniliśmy go nieco bo jak zrobił próbę z przysłowiowej setki to wyszedł strasznie pomarańczowy. więc tak już zostało. W pełnym słońcu trochę zalatuje w pomarańcz ale w innych przypadkach jest piękny, tym bardziej że osobiście nie lubię czerwonego ale dla mnie nie wyobrażam sobie jakby był inny. Robiłem konia tylko dla siebie i nie zamierzam nawet go nikomu oddawać a w związku że już w stanach był nieco przerobiony to się nie upierałem.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
No nie jest piekny brawo .
Petek czy to nie z Tobą przypadkiem rozmawiałem na targach w Poznaniu ?
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Ja też mam w oryginale signal flare red, ale w stanach też go trochę przyciemnili i jak go będę robił to myślę, że też go trochę zmodyfikuję, żeby nie był taki oczojebny. Bardzo mi się podoba i jakbyś mógł zdradzić gdzie robiłeś i ewentualne koszt to byłbym wdzięczny(może być na PW).PETEK pisze:Na początku chciałem robić tylko na oryginał, a oryginalnie miałem taki jak ty w opisie czyli signal flare red - ale po namowie lakiernika przyciemniliśmy go nieco bo jak zrobił próbę z przysłowiowej setki to wyszedł strasznie pomarańczowy. więc tak już zostało. W pełnym słońcu trochę zalatuje w pomarańcz ale w innych przypadkach jest piękny, tym bardziej że osobiście nie lubię czerwonego ale dla mnie nie wyobrażam sobie jakby był inny. Robiłem konia tylko dla siebie i nie zamierzam nawet go nikomu oddawać a w związku że już w stanach był nieco przerobiony to się nie upierałem.
pozdrawiam
- PETEK
- Młodszy Forumowicz
Poniżej kilka nowszych fotek na potwierdzenie że kolorek wyszedł wzorcowo. Co do kosztów to nie ma co ukrywać - blacharz 4 a lakiernik z konserwacją 9 tysi.
- Załączniki
-
- IMAGE_298..jpg (22.7 KiB) Przejrzano 6164 razy
-
- IMAGE_301..jpg (24.75 KiB) Przejrzano 6164 razy
- PETEK
- Młodszy Forumowicz
Niestety MAX to nie ja byłem, choć się wybierałem do Poznania. Będzie okazja żeby pogadać na MR 2012 bo też się wybieram nawet myślałem żeby spotkać się i razem do Kudowy jechać bo po drodze nam w tamtym kierunku.MAX pisze:No nie jest piekny brawo .
- PETEK
- Młodszy Forumowicz
Mini zlot w Kętach. Mój Fastback kontra jego młodszy i silniejszy "braciszek" od Kazo.
I jeszcze jedno zdjęcie z kolorkiem dla Piotrek86skc.
I jeszcze jedno zdjęcie z kolorkiem dla Piotrek86skc.
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- PETEK
- Młodszy Forumowicz
Prawdziwy - 435 KM o ile się nie myle. Co do zderzaka z przodu to w zimie Kazo zaliczył poślizg i zderzak się roztrzaskał więc założył co było a nowy będzie ściągał ze stanów.
- Kylo1789
- Forumowicz
- Model: GT Premium 2006
- Kolor: Satin Silver with black stripes
Urzeczywistniłeś moje własne marzenie...piękny jest, klasyka, nic dodać nic ująć. Ja też nie wyobrażam sobie własnego fastbacka w innym kolorze niż czerwień, choć białe GT350 z niebieskimi pasami też ładne, ale to nie to samo jak dla mnie. Brawo! Gratulacje i obyś trwał w swoich przekonaniach zawsze, nie sprzedawaj, nie oddawaj, aż po grób.