Niestety walnął mi kamyk i mam na środku pajenczynkę. 
Muszę wymienić, ale na allegro są tylko zamienniki bez konia z zielonym pasem u góry.
Chciałbym szybę która wygląda jak oryginalana.
Jak to załatwić - skąd wziąc taką szybę?
Pozdro,
KL

Skąd wziąć szybę przednią z koniem?
- 

Konrado
 - Forumowicz
 - Model: Silver Bullet, 2006
 - Silnik: V6 4.0
 - Kolor: silver

Skąd wziąć szybę przednią z koniem?
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
						- Hans
 - Forumowicz
 - Model: 500
 - Kolor: Black
 - Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Re: Skąd wziąć szybę przednią z koniem?
Niestety, ale musisz ściągać z USA. W Polsce kupisz jedynie zamienniki lub używane, których stan pozostawia sporo do życzenia. Lepiej więc zacisnąć zęby i wywalić hajs na ściągnięcie nowej, oryginalnej.

.:: 
 my other ride is your mom 
 ::.
						- 

alski
 - Forumowicz
 - Model: GT500 & FAST'67
 - Silnik: inny V8
 - Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
 - Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Jeśli masz nieduży odprysk spróbuj naprawić szybę - robiłem u siebie w passacie dwa razy - i odprysk znika w 90%Konrado pisze:Niestety walnął mi kamyk i mam na środku pajenczynkę.
Muszę wymienić, ale na allegro są tylko zamienniki bez konia z zielonym pasem u góry.
Chciałbym szybę która wygląda jak oryginalana.
Jak to załatwić - skąd wziąc taką szybę?
Pozdro,
KL
Kosz jakieś 120-150zł.
Wielkość uszkodzenia nie większa niż moneta 5zl i 10cm od brzegu szyby
alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
						It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
- 

Konrado
 - Forumowicz
 - Model: Silver Bullet, 2006
 - Silnik: V6 4.0
 - Kolor: silver

Odprysk jest jak złotówka - taka mała pajenczynka, ale jest niestety bardziej na środku szyby. Czy to się kwalifikuje?

Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
						- 

Alexander25
 - Forumowicz
 - Model: 302HO 1994 rok
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: sapphire blue
 - Kontakt:

jak pekniecie ma wiecej niz 9mm do zabieraja dowod. MI w mustangu w szybe walnely 3 kamyki i w 3ech miejscach mialem pekniecia ale male. Zakleili mi to ale jedno sie zaczelo rozprzesrzeniac. ma rowno 9mm i dalej nie idzie. na kontroli policjant chcial mi dowod zabrac ale jak mu pokazalem ze mniej niz 1cm i nie przed oczami kierowcy a z boku to odpuscil.
W stangu mialem sybe od passata pasowala na wymiar tylko inne uszczelki musialem dac. lepiej kupic oryginal ale dlugo sie czega mi pwoiedzieli 4-6tyg

W stangu mialem sybe od passata pasowala na wymiar tylko inne uszczelki musialem dac. lepiej kupic oryginal ale dlugo sie czega mi pwoiedzieli 4-6tyg
302 HOooooo