Co robicie w wolnym czasie?
Co robicie w wolnym czasie?
Czesc ,
Taki temat zaczelam bo czemu nie? Trzeba w koncu odpoczac od pracy ,odstresowac sie lub zabic nude ...
Bez wzgledu na to jakie sa kogo zainteresowania kto jakie ma sposoby albo hobby .inaczej jak
uciekasz od nudnej rzeczywistoci w co ????
Kasia22
Taki temat zaczelam bo czemu nie? Trzeba w koncu odpoczac od pracy ,odstresowac sie lub zabic nude ...
Bez wzgledu na to jakie sa kogo zainteresowania kto jakie ma sposoby albo hobby .inaczej jak
uciekasz od nudnej rzeczywistoci w co ????
Kasia22
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Wątek w wątku, pewnie niedługo zostanie przeniesiony 
Ja i Dakota - od niedawna w wolnym czasie zajmujemy się Mustangiem
Ale przede wszystkim sobą nawzajem
Poza tym - ja: gry komputerowe (z racji zainteresowań i zawodu), gry planszowe, latawiec, RC Heli, książki, piwo. A z doskoku - co pewien czas - coś nowego co Żonie i mi wpadnie do głowy (jakiś nowy sport, jakieś zbieractwo itd):)

Ja i Dakota - od niedawna w wolnym czasie zajmujemy się Mustangiem

Ale przede wszystkim sobą nawzajem

Poza tym - ja: gry komputerowe (z racji zainteresowań i zawodu), gry planszowe, latawiec, RC Heli, książki, piwo. A z doskoku - co pewien czas - coś nowego co Żonie i mi wpadnie do głowy (jakiś nowy sport, jakieś zbieractwo itd):)
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

http://www.hotdailyvideos.com/game/739/ ... tang-.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Hm, co ja robię w wolnym czasie? ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Czasami jakieś dodatkowe fuchy są i nie ma wolnego czasu
Poza tym chodzę na kosza (miałem rok przerwy bo poprzednio zerwalem sobie wiązadła, ale wróciłem pomimo kontuzji) - amatorsko oczywiście. Latem bardzo dużo jeżdże na rowerze - wraz z bratem zrobiliśmy sobie dwa poważne wypady rowerowe i teraz ciągle myśle o tym jak i gdzie kolejnym razem (byliśmy w Stambule i w Wenecji). Gram w jakieś gierki róznego rodzaju - bardzo chętnie własnie z bratem we dwójke - umawiamy się i zarywamy nocki
. Dużo imprezowałem i bardzo dużo piłem, ale już mnie starość dopadła i mi się nie chce tyle
. Lubię też zwiedzać zamki i róznego rodzaju warownie. Bardzo dużo czasu obecnie zajmuję mi Mustang - szukam na sieci różnych rzeczy, które chciałbym zmienić/ulepszyć i potem zmieniam zdanie, bo znajduje coś co wydaje mi się lepsze/fajniejsze - dzięki temu cały czas mogę szukać
. Obijam się oglądając filmy, obżeram się i lenie w domu
.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Czasami jakieś dodatkowe fuchy są i nie ma wolnego czasu

Poza tym chodzę na kosza (miałem rok przerwy bo poprzednio zerwalem sobie wiązadła, ale wróciłem pomimo kontuzji) - amatorsko oczywiście. Latem bardzo dużo jeżdże na rowerze - wraz z bratem zrobiliśmy sobie dwa poważne wypady rowerowe i teraz ciągle myśle o tym jak i gdzie kolejnym razem (byliśmy w Stambule i w Wenecji). Gram w jakieś gierki róznego rodzaju - bardzo chętnie własnie z bratem we dwójke - umawiamy się i zarywamy nocki

-
- Forumowicz
- Kontakt:
[quote:7af87b83fb="kuczko"]Gram w jakieś gierki róznego rodzaju - bardzo chętnie własnie z bratem we dwójke - umawiamy się i zarywamy nocki
.[/quote:7af87b83fb]
czyli jakie?
Myśmy właśnie z Dakotą zakończyli partyjke planszówki Fury of Dracula, wczoraj gralismy w Arkham Horror (dwa najnowsze dodatki idą już kupione przez neta - plansza będzie zajmować połowę dużego pokoju) - rozgrywka była wyjątkowo krótka bo tylko 5 godzin, oprócz tego mamy planszowego Warcrafta, Cluedo, i cośtam jeszcze.
czyli jakie?

CS6 Progress bar

-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Raczej komputerowe, planszówki mam dwie - Osadnicy i hm hm, nie pamietam nazwy - ale buduje się jakąś katedrę ;P.
Kiedyś grałem dużo w RPGi, ale to były czasy liceum i początki studiów - potem sporo to kontynuowałem grajać w pierwsze mmorpgi czyli mud'y
. W końcu stwierdziłem, że nie mogę tyle czasu na to marnować (bo wciąga...) i przestałęm grać, a zaczałem je kodować ;P. Jakiś rok temu i to mineło - era mudów raczej odchodzi w zapomnienie ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Kiedyś grałem dużo w RPGi, ale to były czasy liceum i początki studiów - potem sporo to kontynuowałem grajać w pierwsze mmorpgi czyli mud'y

- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Czas wolny, a co to jest?
A jak już jest to go nie ma... nie cierpię nic nie robić.
Hobbystycznie odrestaurowałem sobie dwie BMW, trzecia w trakcie, ale nie wiem czy nie porzucę projektu... Ale generalnie frajdę sprawia mi dłubanie przy samochodach. Zawsze mówię że mam dość i zawsze znajduję sobie coś do dłubania. Piękna rzecz ze starego i brzydkiego robić jak nowe i piękne
Całe to szukanie części, sposobów jak naprawić auto, szczęście z każdej zdobytej części, której nigdzie nie było, no i potem właśnie banan na japie jak auto wyjeżdża z garażu
A ponieważ staram się od garażu odpocząć - szczególnie że zima sroga (teraz -20) a bardzo lubię oglądać filmy, to staram się coś ciekawego znaleźć i włączyć. LOST, Prison, Survivors, Heroes....
Z tego samego powodu że lubię coś robić i mam obrzydzenie do fachowców, zbliżające się remont kilku pokoi również będę robił samodzielnie... nowe instalacje lektryczne, wodne, zrobienie schodów, których nie ma, ogrzewania - niesamowita frajda mieszkac w domu, w którym się prawie wszystko robiło samemu
Lubię też fotografię i w wolnych chwilach cośtam jeszcze fotografuję.
A w ogóle to się szybko wszystkim nudzę, stąd wiele różnych hobby przez lata....;
A ostatnio mieliśmy z Pauliną wolną chwilę i się zaręczyliśmy
A jak już jest to go nie ma... nie cierpię nic nie robić.
Hobbystycznie odrestaurowałem sobie dwie BMW, trzecia w trakcie, ale nie wiem czy nie porzucę projektu... Ale generalnie frajdę sprawia mi dłubanie przy samochodach. Zawsze mówię że mam dość i zawsze znajduję sobie coś do dłubania. Piękna rzecz ze starego i brzydkiego robić jak nowe i piękne

A ponieważ staram się od garażu odpocząć - szczególnie że zima sroga (teraz -20) a bardzo lubię oglądać filmy, to staram się coś ciekawego znaleźć i włączyć. LOST, Prison, Survivors, Heroes....

Z tego samego powodu że lubię coś robić i mam obrzydzenie do fachowców, zbliżające się remont kilku pokoi również będę robił samodzielnie... nowe instalacje lektryczne, wodne, zrobienie schodów, których nie ma, ogrzewania - niesamowita frajda mieszkac w domu, w którym się prawie wszystko robiło samemu

Lubię też fotografię i w wolnych chwilach cośtam jeszcze fotografuję.
A w ogóle to się szybko wszystkim nudzę, stąd wiele różnych hobby przez lata....;

A ostatnio mieliśmy z Pauliną wolną chwilę i się zaręczyliśmy

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
-
- Forumowicz
- Kontakt:
no i dziś idzie paczka ( już w kraku) z dwoma dodatkami do jednej z najlepszej planszówek świata
Horror Arkham. w weekend mamy co robić!!! Nie trzeba będzie pić!!!
Kiedyś ze znajomymi graliśmy w Arkham pijąc wódkę. Było zaje...ście. Przerobiliśmy zasady, że niektóre karty powodowały picie bani, i walka z potworami też nisła za sobą to ryzyko. Rozgrywki nie skończyliśmy z oczywistych powodów, nie pamiętamy nawet kto poskładał wszystko do kupy, kiedy goście wyszli itd

Kiedyś ze znajomymi graliśmy w Arkham pijąc wódkę. Było zaje...ście. Przerobiliśmy zasady, że niektóre karty powodowały picie bani, i walka z potworami też nisła za sobą to ryzyko. Rozgrywki nie skończyliśmy z oczywistych powodów, nie pamiętamy nawet kto poskładał wszystko do kupy, kiedy goście wyszli itd

CS6 Progress bar

- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Ja tez nie narzekam na nadmiar wolnego czasu bo zawsze jest cos do roboty. Na szczescie nie musze zabierac ze soba pracy do domu, wiec moge resztki dnia poswiecac na to co mnie kreci.
Radek mial wolna chwile to sie zareczyl, to teraz bedzie kazda wolna chwile poswiecal na organizacje wesela: szukanie sali, zespolu, sukni, samochodu, metryk, aktow, wyciagow i tysiaca innych bzdur
Juz chce miec to za soba....
Chodzimy do kina raz w tygodniu (ostatnio widzielismy The Day the Earth Stood Still z Keanu Reeves - nie polecam, nuda...), co wtorki ogladlismy CSI Miami ale mnie ostatnio wkurza Horatio i te natretne amerykaskie moraly wiec sie przerzucilsmy na CSI NY i ostatnio Law & Order SVU. Poza tym ksiazki czytam (przewaznie o Mustangu
), pisze bloga (wciagajace jak bagno... link ) no i pol-profesjonalnie robie zdjecia (link). Rozkrecamy z kumplami male studio i najczesciej wyglada to tak, ze spotkamy przy wodce na omowienie szczegolow
ale zdjec juz nie robimy 
Dzisiaj kupuje wiatrowke bo ojciec dostal pod choinke i mi sie spodobalo
Poza tym: PGR ze wspolokatorem na XBOX, czasami latawiec, wypady w dzicz i ostatnio gierki internetowe (fantastic contraption, quick fire pool, canyon defense, magic pen...)
Ale przede wszystkim zajmuje sie zaklinaniem kalendarza, zeby dni do odbioru autka plynely szybciej
Radek mial wolna chwile to sie zareczyl, to teraz bedzie kazda wolna chwile poswiecal na organizacje wesela: szukanie sali, zespolu, sukni, samochodu, metryk, aktow, wyciagow i tysiaca innych bzdur

Chodzimy do kina raz w tygodniu (ostatnio widzielismy The Day the Earth Stood Still z Keanu Reeves - nie polecam, nuda...), co wtorki ogladlismy CSI Miami ale mnie ostatnio wkurza Horatio i te natretne amerykaskie moraly wiec sie przerzucilsmy na CSI NY i ostatnio Law & Order SVU. Poza tym ksiazki czytam (przewaznie o Mustangu

Dzisiaj kupuje wiatrowke bo ojciec dostal pod choinke i mi sie spodobalo

Poza tym: PGR ze wspolokatorem na XBOX, czasami latawiec, wypady w dzicz i ostatnio gierki internetowe (fantastic contraption, quick fire pool, canyon defense, magic pen...)
Ale przede wszystkim zajmuje sie zaklinaniem kalendarza, zeby dni do odbioru autka plynely szybciej

- Kaś
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2006
- Kolor: limonkowy :)
Zdjęcia z galerii 5 są śliczne!pluzz pisze:no i pol-profesjonalnie robie zdjecia (link)
I te auta...ahhh

Co do fotografii, to robiłam przez ponad 2 lata zdjęcia na koncertach Sweet Noise. Teraz mają przestój, więc przestój mam i ja hehe.