Poszukuję Mustanga 67 rok
- Pavulon_
 - Stowarzyszenie MKP
 - Model: 1965 Convertible
 - Silnik: inny V8
 - Kolor: Prairie Bronze
 - Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Fastback 67 z manualem jest na allegro
http://moto.allegro.pl/item614631419_fo ... ck_v8.html
[ Dodano: 2009-04-22, 19:31 ]
Fastback 67 automat w UK, do zrobienia podłogi ale dobra cena
http://www.pistonheads.com/sales/963328.htm

http://moto.allegro.pl/item614631419_fo ... ck_v8.html
[ Dodano: 2009-04-22, 19:31 ]
Fastback 67 automat w UK, do zrobienia podłogi ale dobra cena
http://www.pistonheads.com/sales/963328.htm
- 

rick
 - Członek Honorowy MKP
 - Model: 67 fastback
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: primer,czarny,bialy

Re: Poszukuję Mustanga 67 rok
to bardzo ładne 67 coupe. ale za około 17000 dolarów zgaduję, to koszt tylko dla samochodu. Spodziewam się, wspomaganie kierownicy i hamulce(power steering and brakes), nowe przednie zawieszenie i hamulce tarczowe z przodu. Jeśli nie wydaje się trochę wysoką cenę za coś podstawowego coupe około $ 10-13000 czegoś bardzo dobrze odrestaurowane, ale coupe podstawowych. Wygląda na to, kiedy mój kolega ma swój sklep gotowy, być może będę rozpocząć budowę samochodów jak chcecie i sprzedawać je, stare lub nowe, jak chcesz  

- Pavulon_
 - Stowarzyszenie MKP

tak jak pisze rick, patrząc na cenę spodziewałbym się bardzo dobrej renowacji tego egzemplarza. Samo auto powinno tu kosztować jakieś 15-17 tys USD przy dzisiejszym kursie. Jak na coupe to sporo, chyba ze jest zrobiona "frame off resto" czyli pełna renowacja. Znając amerykańców może z tym być różnie, masz więcej fot ? z przebiegu renowacji ?

- 

rick
 - Członek Honorowy MKP

jeśli sprzedawca mówi, że przywrócenie lub jeśli mówią samochód jest w świetnej formie poprosić o więcej zdjęć. Jeśli samochód jest w dobrym stanie sprzedający będzie dumny, aby pokazać, jak wiele obrazów, jak chcesz. Jeśli nie, to coś jest nie tak. Same w restauracji, nie powinno być setki zdjęć i wpływy, aby pokazać. Jeśli spojrzysz na 90 coupe buduję, mam ponad 300 zdjęć, mój 67 fastback ponad 500. Ja pokazując wszystko, co robię. Kiedy budowa samochód dla osób je wysyłać e-maile ze zdjęciami co kilka dni. więcej zdjęć dają ci, tym lepszy samochód. Zawsze pytaj o wiele zdjęć.

- Pavulon_
 - Stowarzyszenie MKP

czy 66 czy 67 hmm... na to pytanie już musisz odpowiedzieć sobie sam, są zwolennicy roczników 64-66 jak i 67-68 - to dwa różniące się od siebie nadwozia więc kwestia gustu ...
za 55 k pln "all in" czyli pod domem możesz znaleźć naprawde porządne coupe ! jest w czym wybierać, tych aut jest sporo, najważniejsza rada, nie spiesz się !!! oglądaj mase propozycji, ogłoszeń, szukaj na craigslist (tak jak to wlasnie robisz). I jeszcze jedno, w stanach "completly restored" wcale nie znaczy że auto zostało doszczętnie rozebrane, blacha porządnie zrobiona, zabezpieczona itp itd. wiec tak jak pisze Rick pytaj o jak najwiecej zdjęć z przebiegu renowacji, to jest bardzo istotne !!! wrzucaj je tutaj, będziemy radzić.

za 55 k pln "all in" czyli pod domem możesz znaleźć naprawde porządne coupe ! jest w czym wybierać, tych aut jest sporo, najważniejsza rada, nie spiesz się !!! oglądaj mase propozycji, ogłoszeń, szukaj na craigslist (tak jak to wlasnie robisz). I jeszcze jedno, w stanach "completly restored" wcale nie znaczy że auto zostało doszczętnie rozebrane, blacha porządnie zrobiona, zabezpieczona itp itd. wiec tak jak pisze Rick pytaj o jak najwiecej zdjęć z przebiegu renowacji, to jest bardzo istotne !!! wrzucaj je tutaj, będziemy radzić.
- 

rick
 - Członek Honorowy MKP

nie różni się zbytnio od 65-66 i 67-68 mustangi. 67-8 są nieco większe z kosmetycznych zmian i kilka dodatkowych rzeczy bezpieczeństwa dodał. Kupco się lubi oglądać. Mówią, że to było renowacji, powinny one mieć 100 z zdjęć. Szczególnie ramy i silnika i podłogę. Nie mówi jeśli ma wspomaganie kierownicy i hamulców, które będzie bonus. Ma ładne "pony" wnętrze i dobrą cenę, jeśli została wykonana poprawnie.Ale to tylko moje zdanie, ceny zaczynają iść w górę, powoli.Co dokładnie szukasz? Możesz sprawdzić na kijiji Kanada http://ontario.kijiji.ca/f-mustang-cars ... rdZmustang" onclick="window.open(this.href);return false; . Tu jest link do Ontario, w prowincji  ja mieszkam. Jest większy niż Polska, Niemcy i czeh razem tak jest duży obszar do pokrycia

- 

rick
 - Członek Honorowy MKP

bardzo ładne. Ładne wewnątrz własnych krzesła. Zostało ono w Missisipi przez długi czas, a nie tam śnieg. a / c jest plus. Nie będę płacić znacznie więcej. Mówi, że dużo zostało odbudowane, ale to było dawno temu i jeździ nią na co dzień tak wiele będzie gotowa kolejna zmiana. Pojawią się też koszty wkrótce.nie zbyt wielki, ale należy wziąć pod uwagę

- 

rick
 - Członek Honorowy MKP

jeśli to jest czyste pod, który wygląda jak powinno być, że to dobra cena za samochód. Wygląda na to samochodzik nie jak prawdziwy samochód  
  .Patrzyłem na ceny w Anglii i tutaj ceny są tańsze nie wiem na temat opłat i podatków od Ameryki Północnej i Europy

- Pavulon_
 - Stowarzyszenie MKP

na tych fotkach jest więcej photoshopa niż samego auta 
ja bym go nie kupił za 15k usd
niby rust free body ale żadnej foty podwozia lub generalnie podłogi wewnątrz, nic ...

ja bym go nie kupił za 15k usd
niby rust free body ale żadnej foty podwozia lub generalnie podłogi wewnątrz, nic ...
- 

rick
 - Członek Honorowy MKP

Przykro mi, ale nigdy nie słyszałem o muzeum Volo auto. Czy patrzysz pod lub czy ktoś powiedzieć: "Tak, to wszystko jest dobre"? Co masz na myśli przebieg? Jak długo trwa? Słyszałem, do 500 000 mil do starych. Wystarczy zmienić olej z 10W30 co 3000 mil lub co trzy miesiące i zmiana płynu w chłodnicy co 3 lata. Albo jak daleko za mile na galon gazu? To może być do 25 mil / galon. Trzymaj świeże świece zapłonowe, zachowa czyste filtr powietrza, zmiany elektroniczny zapłon http://www.pertronix.com/support/videos ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;   Zacisk sprawdzić opony. Zmieniłem do pertronix na 1964 thunderbird z 390 i facet kocha. On mówi, że działa znacznie lepiej niż stare punkty i bezobsługowy

- Pavulon_
 - Stowarzyszenie MKP

kto go sprawdził ze podobno jest OK ? ufasz tej osobie ? FOTYYYYYYYYYYY !!!! i nie tylko pod spodem ale podłoga wewnątrz!!! za 15k USD w usa mozna kupić naprawde dobre coupe, nie napalaj sie od razujezus pisze:Jest sprawdzony i "podobno" jast ok. Pod spodem zdrowy, nowe wydechy, silnik odpala na kopa i kultularnie pracuje... Volo Auto Museum jest to podobno bardzo ok firma. Ma wysoki prestiż w Stanach. Samochody są drogie ale sprawdzone i sprawne.... Tak mówią.
Zastanwiam sie tylko nad.... jaki maksymalny przebieg magą zrobić te V8...ki Forda.... i trzeba coś przy nich robić.