Prezentacja klubu na Targach Lublin 2-3 kwietnia
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Re: Prezentacja klubu na Targach Lublin 2-3 kwietnia
Koral, byłoby super. Model 2011 powinien się pokazać, zwłaszcza, że to jest najświeższy model i zrobi niezłą reklamę, a przy okazji będziesz mógł wystawić sobie z informacją na sprzedaż
Na dwa nie będzie raczej miejsca. Jeden wystarczy. Tylko będę potrzebował kilka fotek tego konia którym przyjedziesz.

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

Mamy miejsce na targach o powierzchni 5x20 m przy ścianie na hali B [jest to hala namiotowa z wylanym podłożem] Stoimy między PZM a Stowarzyszeniem Sprintu Samochodowego. Adaslaw, Koral nie dał ostatecznej odpowiedzi, trzeba by poczekać co zadecyduje. Pojadę jakoś na dniach na halę, zobaczę jak to się prezentuje, dopiero Ci napiszę czy się jeszcze ewentualnie zmieścisz.

witam ja i moja dziewczyna eleanor 81(mustang 1988i 2000)chętnie wpadniemy na imprezkę ponieważ mieszkamy w pobliżu.Z racji że jesteśmy nowymi klubowiczami chcemy się zapoznać.
Jutro idę na halę pogadać z Pawłem, odezwę się jeszcze, podrzuć mi zdjęcia na slawek.weremczuk@gmail.com
Adasław ma pierwszeństwo
Wiozłem foto z profilu Adaś
Wszystko o czym piszę dotyczy oczywiście tylko stoiska. Każdy kto chce przyjechać jest mile zaproszony do Lublina, tylko dajcie mi info, żebym wcześniej jakiś hotel zarezerwował, chyba, że sami sobie poradzicie
Adasław ma pierwszeństwo

Wszystko o czym piszę dotyczy oczywiście tylko stoiska. Każdy kto chce przyjechać jest mile zaproszony do Lublina, tylko dajcie mi info, żebym wcześniej jakiś hotel zarezerwował, chyba, że sami sobie poradzicie

Logo Targów w Lublinie na które wszystkich bardzo zapraszam, pewnie wszystkich zaskoczę, ale pojawią się MUSTANGI na stoisku
TAK TAK TO NIE ŻART

Rozmawiałem dziś z Pawłem n.t. targów:
PZM nie wykorzystuje całego miejsca które mają przeznaczone, mamy do dyspozycji jeszcze kupę miejsca do zagospodarowania, jeżeli ktoś chce zobaczyć plan rozmieszczenia niech na pw do mnie napisze i poda maila, to prześlę plan. Jeżeli ktoś chce się jeszcze dopisać do listy osób, które wystawiają swoje samochody na targach, niech się śmiało dopisuje. Lista:
1. mrjackson
2. slawekw [bez auta... jeszcze nie kupione ]
3. GPE
4. Scania
5.6pol
6.Koral -jesli sie da, szary lub bordowy chyba ze oba ?
Chcę za max. dwa tygodnie podać Pawłowi ostateczną ilość samochodów.
Jeżeli chodzi o nocleg mam dwa hotele na oku: Hotel Lublin i Hotel Młyn. Targi współpracują z Hotelem Viktoria, ale nawet po zniżkach daje to niezłą sumę za noc, także wybiorę hotel są tańszy, ale i tak będziecie z niego zadowoleni. Napiszcie mi jeszcze ilo osobowy pokój chcecie, i w jakich dniach [piątek-niedziela?]. W tym tygodniu chce zarezerwować miejsca, żeby później się nie okazało, że nie ma gdzie spać.
Osoby, które pokażą swoje samochody na targach zobowiązani są do przyjazdu w piątek. W ten dzień musimy ustawić stoisko.
PZM nie wykorzystuje całego miejsca które mają przeznaczone, mamy do dyspozycji jeszcze kupę miejsca do zagospodarowania, jeżeli ktoś chce zobaczyć plan rozmieszczenia niech na pw do mnie napisze i poda maila, to prześlę plan. Jeżeli ktoś chce się jeszcze dopisać do listy osób, które wystawiają swoje samochody na targach, niech się śmiało dopisuje. Lista:
1. mrjackson
2. slawekw [bez auta... jeszcze nie kupione ]
3. GPE
4. Scania
5.6pol
6.Koral -jesli sie da, szary lub bordowy chyba ze oba ?
Chcę za max. dwa tygodnie podać Pawłowi ostateczną ilość samochodów.
Jeżeli chodzi o nocleg mam dwa hotele na oku: Hotel Lublin i Hotel Młyn. Targi współpracują z Hotelem Viktoria, ale nawet po zniżkach daje to niezłą sumę za noc, także wybiorę hotel są tańszy, ale i tak będziecie z niego zadowoleni. Napiszcie mi jeszcze ilo osobowy pokój chcecie, i w jakich dniach [piątek-niedziela?]. W tym tygodniu chce zarezerwować miejsca, żeby później się nie okazało, że nie ma gdzie spać.
Osoby, które pokażą swoje samochody na targach zobowiązani są do przyjazdu w piątek. W ten dzień musimy ustawić stoisko.

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
jak to nie,bede na 100%,najlepiej dwomasławekw pisze: Adaslaw, Koral nie dał ostatecznej odpowiedzi, trzeba by poczekać co zadecyduje.

Ale tego się dowiedziałem już po napisaniu postukoral pisze:jak to nie,bede na 100%,najlepiej dwomasławekw pisze: Adaslaw, Koral nie dał ostatecznej odpowiedzi, trzeba by poczekać co zadecyduje.![]()
bo niby ten sam model ale szary full opcja

muarah szkoda, fajnie by było się spotkać

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Cabrio
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: srebrny
No to ja przyjadę jako widz. Jestem nowy i chcę się rozeznać jak to wszystko wygląda:)
Z noclegiem dam sobie radę sam.
O której najlepiej dojechać i gdzie, żeby mnie nic nie ominęło?:)
Z noclegiem dam sobie radę sam.
O której najlepiej dojechać i gdzie, żeby mnie nic nie ominęło?:)
Mustangi jechały długo, w zawieji i mrozie, są niezniszczalne, staneły wszystkie...tankują
Chłopaki będą już w piątek i w piątek pewnie pójdziemy do restauracji "Ceska Pivnica" cała impreza zaczyna się w sobotę o 8.00 i kończy o 18. Dwa dni - sobota i niedziela - trwają pokazy i konkursy na hali i w parku Ludowym. W sobotę pewnie też wybierzemy się gdzieś wieczorem 

Bardzo fajny i przyjemny lokal, na starówce Lublina chyba najfajniejszy z tych co byłemScania pisze:Ceska Pivnica ......ciekawie brzmi/////![]()

Mam nadzieję, że wszystkim się podobało i dojechaliście bez problemów do domów, czekam na zdjęcia - jak sami doskonale wiecie sam nie miałem czasu robić
Czekam na opinie

Czekam na opinie

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 08, 1965 fastback
- Kolor: Czarny x2
Witam,
Michał z tej strony, wrażenia ze zlotu niesamowite!!! Bardzo miło było was panowie poznać, świetna atmosfera, przyjazne nastawienie, i mile spędzony czas. Teraz czeka mnie mnóstwo roboty z moimi konikami
Pozdrawiam, wszystkich, obecnych na tagrach i nieobecnych!
Michał z tej strony, wrażenia ze zlotu niesamowite!!! Bardzo miło było was panowie poznać, świetna atmosfera, przyjazne nastawienie, i mile spędzony czas. Teraz czeka mnie mnóstwo roboty z moimi konikami

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
no to moze zdazysz choc jednego przygotowac na IIIOZM ?Michcio700 pisze:Teraz czeka mnie mnóstwo roboty z moimi konikami