Konkurs Wiosenny

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
RedHornet
Forumowicz
Model: Mustang GT
Kolor: RedHornet

Konkurs Wiosenny

Post autor: RedHornet » 2011-03-07, 08:52

Ostatnio mało tu piszę, ale może się to zmieni bo widać w końcu trochę więcej czasu na horyzoncie no i idzie wiosna ;)

Tymczasem zapraszam was do odwiedzenia naszego nowego serwisu, który to właśnie sporo czasu mi zabrał ostatnio.

http://www.carplan.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Zachęcam oczywiście do wzięcia udziału w konkursach – są proste i można wygrać naprawdę ciekawe kosmetyki samochodowe. Oczywiście wszystkie testowane na moim koniku :ok: . Jak ktoś szuka porady odnośnie pielęgnacji samochodu – lakieru, wnętrza, felg itp piszcie tu bądź po przez dział kontakt na stronie – wszystko trafia do mnie ;)

Jeżeli macie jakieś uwagi do strony bardzo chętnie wysłucham może jeszcze coś poprawimy.

p.s mam nadzieję, że mnie admin nie zbanuje za małą reklamę :przestraszony:

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz
Model: 2007 Shelby GT
Silnik: inny V8
Kolor: Czarny srebrne pasy

Re: Konkurs Wiosenny

Post autor: Madasek » 2011-03-07, 11:57

ooo kto się przebudził na wiosne :spi:

Awatar użytkownika
RedHornet
Forumowicz

Post autor: RedHornet » 2011-03-07, 15:36

Madasek pisze:ooo kto się przebudził na wiosne :spi:
Taaa pora wyłazić z nory i do garażu. Konik jeszcze na kołkach czeka na nowe zabawki, myślę że za dwa tygodnie będę gotowy przynajmniej z tym co mogę sam zrobić. No i może zdążą połatać mi dziury przy wyjeździe bo nie chciałbym na dzień dobry robić z felg kwadratów :zakrecony: Będzie ciekawie sporo zmian w tym roku ;)

A i z przykrością stwierdzam że kończą mi się rzeczy do kupowania w USA :D

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89

Awatar użytkownika
Hans
Forumowicz
Model: 500
Kolor: Black
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: Hans » 2011-03-07, 15:38

Na litość Boską, człowieku, co Ty chcesz tam jeszcze robić?! Jak patrzę na Twojego Mustanga, to nic mi do głowy nie przychodzi. Grawitacja jego jedwabistości wywołuje u mnie zatrzymanie wszystkich funkcji życiowych. Przecież on już ideał chyba osiągnął, co czego chcesz więcej?

.:: :evil: my other ride is your mom :evil: ::.

Awatar użytkownika
RedHornet
Forumowicz

Post autor: RedHornet » 2011-03-07, 16:13

Hans pisze:Na litość Boską, człowieku, co Ty chcesz tam jeszcze robić?! Jak patrzę na Twojego Mustanga, to nic mi do głowy nie przychodzi. Grawitacja jego jedwabistości wywołuje u mnie zatrzymanie wszystkich funkcji życiowych. Przecież on już ideał chyba osiągnął, co czego chcesz więcej?
Hehe wiesz ja już jestem na etapie poprawiania poprawionych elementów. Zawsze można mieć przecież trzy komplety wydechów np: na co dzień, na weekend i na imprę.
Postaram się coś popstrykać i wrzucić do mojej galerii. Zakupione elementy generalnie obejmują głównie poprawę estetyki silnika oraz osiągów samego silnika jak i przeniesienia napędu. Czyli krótko mówiąc estetyczne wyciskanie koników z wolnossaka ciąg dalszy.

Best 1/4 ET 12,89

Awatar użytkownika
stang232
Forumowicz
Model: stang'95
Silnik: V8 5.0
Kolor: czarny
Stajnia: Stajnia Łódzka

Post autor: stang232 » 2011-04-12, 12:19

Veni, vidi, vici :)
Naprawdę duża paczka z nagrodami przyszła :)
Wypróbuję je na III OZM - dzięki RedHornet.

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”