to licząc mnie i Ciebie, jest już dwóch Maćków M. na tym forum xDMacK pisze: Mack-Maciej M.
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
I am Lucy Pinder's Fan
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: jeszcze żaden :(
- Kolor: marzę o czerwonym
Witam wszystkich. Wiktor, Warszawa 28 lat.
Początkujący forumowicz, wielbiciel Mustangów (szczególnie tych klasycznych) i pięknych kobiet
Obecnie jestem na etapie poszukiwań mojego wymarzonego rumaka i tkwię w fazie fanatyzmu modelem 1967-68 Contervible V8 289CiD V8.
Będę dozgonnie wdzięczny za wszelką pomoc w zdobyciu ww. modelu w rozsądnej cenie (czyt. 40 000 PLN full cost). Z tego co udało mi się dotychczas zorientować to są tu ludzie, którzy mają potężną wiedzę na temat mustangów i wiem, że nie zostanę z tematem sam.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że już niebawem spotkamy się na zlocie i będę mógł zaprezentować Wam moją maszynę.
Początkujący forumowicz, wielbiciel Mustangów (szczególnie tych klasycznych) i pięknych kobiet

Obecnie jestem na etapie poszukiwań mojego wymarzonego rumaka i tkwię w fazie fanatyzmu modelem 1967-68 Contervible V8 289CiD V8.
Będę dozgonnie wdzięczny za wszelką pomoc w zdobyciu ww. modelu w rozsądnej cenie (czyt. 40 000 PLN full cost). Z tego co udało mi się dotychczas zorientować to są tu ludzie, którzy mają potężną wiedzę na temat mustangów i wiem, że nie zostanę z tematem sam.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że już niebawem spotkamy się na zlocie i będę mógł zaprezentować Wam moją maszynę.
Witam forumowiczów, jestem zakochany w V8 od dziecka. Szukam 5.0 manual 94/95. Pomożecie?
Witaj,kolega z forum Wutang132 ma do sprzedania takiego konika http://allegro.pl/ford-mustang-gt-5-0-v ... 15998.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 2011-03-06, 15:44 przez Bolek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Model: Mustang Coupe 2007
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Biały z graffiti
Sie mano ! Miło was widzieć i poczytać. Jeżdżę już rok moim potworem i jest extra ! Tak jak sobie wymarzyłem.Jak kupiłem go miał przejechane 16000 mil i miał niecałe dwa lata-nówka prawie nie śmigana. Zaprojektowałem grafiti na całą karoserię i pomalowałem.Jest dziełem sztuki i niedługo się pochwalę jego sesją zdjęciową. Musiałem trochę przyżużlować,bo jestem z niego dumny,tak jak Wy ze swoich potworów. Pozdrawiam i do zobaczenia na najbliższym zjeżdzie.Podrzućcie gdzie i kiedy? Hendeles.
[yt][yt][/yt][/yt]

- MacK
- Forumowicz
- Model: Grande boss 351
- Silnik: inny V8
- Kolor: oliwka
Witam ponownie . Co do zakupu myślę i cały czas sie zastanawiam nad pojemnością czy v6 czy v8 model jednak od 2005 r.to pewne. Większy wybór jest v6 ale drugie ja mówi mi iz jak spadać to z rasowego konia
Szukam jeszcze na forum wszystkich + i - .pozdrawiam.

Grucha czy ty naprawde jesteś taki tępy ?! W tym mieście nie ma takich zwierząt ,jest Żubr,Bóbr kurde -Mustang
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
MacK pisze:Witam ponownie . Co do zakupu myślę i cały czas sie zastanawiam nad pojemnością czy v6 czy v8 model jednak od 2005 r.to pewne. Większy wybór jest v6 ale drugie ja mówi mi iz jak spadać to z rasowego koniaSzukam jeszcze na forum wszystkich + i - .pozdrawiam.
witaj

przechodzilem ten sam dylemat..jak masz mozliwosci to kupuj V8..choc kazdy konik jest piekny....
sluzymy pomoca 24h

pozdro
Jest jeszcze jeden forumowy http://allegro.pl/ford-mustang-gt-v8-5- ... 27178.html" onclick="window.open(this.href);return false; jest w czym wybierać
gv

Hej Pavulon, ano to jest właśnie mój plan na kolejny weekendowy wypadPavulon_ pisze:loppezz,
inny kolega z forum też sprzedaje i też żółtka![]()
http://allegro.pl/mustang-v8-gt-5-0-i1487308935.html" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Forumowicz
- Model: SN95 FT470
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czarno-pomarańczowy
No i w końcu Maślance udało zakupić się Konia i w końcu móc oficjalnie przywitać się z Wami wszystkimi...Nie jest to jeszcze szczyt marzeń ale od czegoś trzeba zacząć.Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia w Poznaniu i Kielcach.
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Witaj Maślana i wrzucaj zdjęcia gibko!!!
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Witam Cie piękny Maślano z duzym siusiakiem ......
gratuluje zakupu konika

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Maślana - nareszcie słuszna decyzja - pochwal się!
Czekamy na zdjęcia!
Czekamy na zdjęcia!