cześć Wam!
Maciek,21 lat, zapalony/napalony/nierzadko też przypalony fan Mustangów i modelki Lucy Pinder :P
Odkryłem to forum z nieskrywaną radością w serduchu, bo przyjemna jest świadomość istnienia tylu mustangomaniaków ;)
Nie ma dla mnie innego auta niźli Mustang, za którym obejrzałbym się na mieście z prędkością urywającą kark.
Autka tegoż ofc nie posiadam, niedawno wyszedłem z pieluch liceum, teraz studia, nie było się kiedy dorobić,a wspomnienia wieku szczenięcego są na tyle świeże że czasami w nocy jeszcze dręczą mnie miraże mysli "och szit, czy bedzie mnie stac na taksówke na powrót z imprezy?". Chyba wiecie o co chodzi :)
Mam szczerą nadzieje, ze to forum znacząco pogłębi moją wiedzę o tym cudzie na 4 kołach, i rozwieje wszelkie zalążki niepewności wycelowane w przyszłość typu "jaaaaapierr... ile to pali".
Przeczuwam że przez dłuuuuugi czas będę tylko czytać by poczuć klimatos, potem może się rozkręcę w aktywności.
A i może skoro już walę obszerniejszego posta, to wcisnę pytanko (nie bijcie nowego!):
Przeglądając magazyn CARS (ostatni numer) odnalazłem tam rozpiskę modeli sprzedawanych w Polsce. Są tam jakieś szajsy pokroju Ferrari,Bentleyów,Range Roverów, a Mustanga NIE-MA-! Jako że kochana TP.SA ucięła mi net, z migotaniem przedsionków poleciałem do babci ( xD ), wbijam się na google,szukam szukam szukam... i nie sprzedają normalnie dealerzy Musia w kraju B.Komorowskiego?
To ja się pytam, z jakiej paki ja mam sie uczyc,kształcić,studiować, skoro nie moge kupic Forda Mustanga najnowszej generacji z takimi dodatkami i w takim kolorze jaki lubie? To co ja mam robić z kasa? Kupowac bułki w biedronce?;/
Szczerze pozdrawiam, zaczynam zabawę razem z wami (pierwej chyba pochłonę galerię) ];->