Ustalenia dot. MustangRace 2011
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Re: Ustalenia dot. MustangRace 2011
jest fajne ,ale tak jak dezo pisze koń na grlilu
i te płomienie żeby były bardziej żywe troche więcej czerwieni
i te płomienie żeby były bardziej żywe troche więcej czerwieni
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: srebrny
nowe logo fajne
podoba mi sie,
takie pytanko, wie ktos jak powinno wygladac pismo do zarzadu drog o pozwolenie na przejazd kolumny samochodow??

takie pytanko, wie ktos jak powinno wygladac pismo do zarzadu drog o pozwolenie na przejazd kolumny samochodow??
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
OK, z racji poznej godziny wybaczcie eweantualne bledy - padam na pysk
Wzialem wszystkie uwagi do serca, przemyslalem sprawe technicznie i mam logo. Ze wzgledu na chroniczny brakl czasy i zbilzajacy sie termin, zadnego glosowania nie bedzie. Przygotowalem logo na 5 sposobow: na czarnym (ciemnym) tle, na jasno szarym, na bialym oraz dwie wersje jednokolorowe na czarne lub biale tlo.
A teraz gwoli wyjasnienia, skad sie wzial kazdy z elementow (bo tym razem sprawe przemyslalem):
+ text Mustang Race zostal taki sam jak dotychczas;
+ Mustang tez, ale dodalem grilla na koniku;
+ plama w tle, zeby bylo nawiazanie do poprzedniej wersji i zeby ustrzec widza przed szokiem oraz glownie po to, zeby wyroznic samochod z tla;
+ te strzalki symbolizuja ruch, predkosc, a moga sie tez kojarzyc ze sladem opony;
+ po lewej nad strzalka jest zarys miasta a po prawej zarys nie-miasta bo obie te rzeczy beda nam towarzyszyc podczas Mustang Race;
+ ten zawijasek na dole to rezprezntacja aktualnej trasy MR z zaznaczonymi wszystkimi miastami;
+ rozetka w tle, zeby dodac troche uprzadkowanego balaganu i akcentu kolorystycznego;
+ organiczylem sie do 5 kolorow: (bialy, czarny, szary x2 i czerwony), ewentualnie mozna to obciac do 4, a wlasciwie 3 bo przeciez bialy lub czarny beda tlem (gorzej z szarym projektem) - a wszystko po to, zeby ulatwic druk i ograniczyc ewentualne koszty;
A najwazniejsze - wszystko jest w krzywych!!!

Wzialem wszystkie uwagi do serca, przemyslalem sprawe technicznie i mam logo. Ze wzgledu na chroniczny brakl czasy i zbilzajacy sie termin, zadnego glosowania nie bedzie. Przygotowalem logo na 5 sposobow: na czarnym (ciemnym) tle, na jasno szarym, na bialym oraz dwie wersje jednokolorowe na czarne lub biale tlo.
A teraz gwoli wyjasnienia, skad sie wzial kazdy z elementow (bo tym razem sprawe przemyslalem):
+ text Mustang Race zostal taki sam jak dotychczas;
+ Mustang tez, ale dodalem grilla na koniku;
+ plama w tle, zeby bylo nawiazanie do poprzedniej wersji i zeby ustrzec widza przed szokiem oraz glownie po to, zeby wyroznic samochod z tla;
+ te strzalki symbolizuja ruch, predkosc, a moga sie tez kojarzyc ze sladem opony;
+ po lewej nad strzalka jest zarys miasta a po prawej zarys nie-miasta bo obie te rzeczy beda nam towarzyszyc podczas Mustang Race;
+ ten zawijasek na dole to rezprezntacja aktualnej trasy MR z zaznaczonymi wszystkimi miastami;
+ rozetka w tle, zeby dodac troche uprzadkowanego balaganu i akcentu kolorystycznego;
+ organiczylem sie do 5 kolorow: (bialy, czarny, szary x2 i czerwony), ewentualnie mozna to obciac do 4, a wlasciwie 3 bo przeciez bialy lub czarny beda tlem (gorzej z szarym projektem) - a wszystko po to, zeby ulatwic druk i ograniczyc ewentualne koszty;
A najwazniejsze - wszystko jest w krzywych!!!
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
dostałem maila:
Witam,
Reprezentuję skład Dave Bo GRP. Imprezy typu Mustang Race związane są z występami na scenie więc chcę żebyście przejrzeli naszą ofertę.
Tworzymy świetne show,które sprawdza się na dużych eventach-świadczy o tym to, że gramy w tym roku na imprezie Rage-Race, a początek czerwca spędzamy na występach w Dubaju.
Występujemy w różnych konfiguracjach, z różnym repertuarem- dostosowujemy się do wymagań i potrzeb Klienta.
Osobiście uwielbiam Mustangi więc i tak będę na Waszej imprezie ale bardzo chętnie połączyłabym to z występem i nawiązała z Wami współpracę:)
Info o Dave Bo GRP na stronie www.davebosax.pl (filmiki, zdjęcia, promo).
Witam,
Reprezentuję skład Dave Bo GRP. Imprezy typu Mustang Race związane są z występami na scenie więc chcę żebyście przejrzeli naszą ofertę.
Tworzymy świetne show,które sprawdza się na dużych eventach-świadczy o tym to, że gramy w tym roku na imprezie Rage-Race, a początek czerwca spędzamy na występach w Dubaju.
Występujemy w różnych konfiguracjach, z różnym repertuarem- dostosowujemy się do wymagań i potrzeb Klienta.
Osobiście uwielbiam Mustangi więc i tak będę na Waszej imprezie ale bardzo chętnie połączyłabym to z występem i nawiązała z Wami współpracę:)
Info o Dave Bo GRP na stronie www.davebosax.pl (filmiki, zdjęcia, promo).
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- bedzin
- Forumowicz
Pluzzz kawal dobrej roboty odwaliles!! Kaes a za jaka kase chca wystepowac?? To by byl fajny dodatek do naszych przystankow;)
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Nie wiem jeszcze dopiero im odpowiedziałem. Ale pewnie nas nie będzie stać na nich 

CS6 Progress bar

- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Jaką kasę Bedzin? Nie ma kasy na grajków. Jak ktoś chce się wypromować na MR, to albo sam musi zapłacić, albo niech gra za darmo. Nie ma innej opcji. Ktoś kiedyś pisał o zespole Blenders..., że mogliby zagrać, ale nie pamiętam kto.
Samotny Wilk
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Jeśli do końca lutego nic nie wyjdzie pozytywnego z Chojnic, to rezygnujemy chyba z tego miasta i skracamy imprezę o jeden dzień, albo jakieś inne przetasowania.
CS6 Progress bar

- bedzin
- Forumowicz
Dezo to bylo takie pytanie czy chca kase czy chca za darmo zagrac i nam zrobic impreze a sobie reklame. jezeli na to by poszli to jak najbardziej, a ze kasy nie mamy na to to wiem 

- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Mysle, ze zespoly do grania za darmo by sie znalazly. Przeciez to nie musi byc Bayer Full czy Boys 
Gorzej z zapleczem technicznym: scena, naglosnienie, swiatla, itp.

Gorzej z zapleczem technicznym: scena, naglosnienie, swiatla, itp.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
wydaje mi się że powinno być tak
czwartek-sandomierz
piątek -bełchatów
sobota -włocławek
niedziela-kołobrzeg
więc te chojnice można ominąć
czwartek-sandomierz
piątek -bełchatów
sobota -włocławek
niedziela-kołobrzeg
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Udało mi się znaleźć namiar do kogoś z Chojnic, podałem Natalii. Dajmy tydzień na wypróbowanie. Jak nic się nie ruszy to się skróci o 1 dzień i ominie chojnice, tak jak pisze Rafał. Problem tylko się robi bo Włocławek-Kołobrzeg się wydłuża trasa na jeden dzień, w polskich warunkach będzie ciężko. Ale pewnie się uda.
CS6 Progress bar

- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
powoli z tą zmianą trasy...RAFAŁ pisze:wydaje mi się że powinno być tak
czwartek-sandomierz
piątek -bełchatów
sobota -włocławek
niedziela-kołobrzeg
Jeśli o mnie chodzi to rezygnacja z przystanku ,,chojnice'' zmienia diametralnie charakter drugiej cześci MR ze spokojnego criuse z zadaniami do wypełnienia, na wyścig z włączonym CB radiem... Bo tylko wtedy dotrzemy do Kołobrzegu około 17 ( zakładam że start każdego dnia nie później niż 10) i uda się zorganizować jakąś uroczystą METĘ. I dlatego jestem za tym aby jeszcze powalczyć o Chojnice. Biedny Pluzz znów bedzie musiał zmieniać logo

Z drugiej strony pozwoli to zaoszczędzić trochę na kosztach.
Rafałowi pomyliła się data rozpoczęcia MR z poranka 30czerwca na poranek 1 lipca. Rafał napisz czy możesz to jeszcze odkręcić.
W przyszłym tygodniu chcę się udać do urzędu miasta na dość konkretne rozmowy, po wstępnych telefonicznych już jestem. I muszę wiedzieć an 100% w którym dniu będzie MR w Bełchatowie, bo na dzień dzisiejszy rozmawiałem o 30 czerwca godz. 17 -22( i tak jest w piśmie). Nie chciałbym wyjść na niepoważnego gościa, który co chwile kręci terminami.
Jeśli chodzi o jakiś zespół to nie wiem czy jest nam potrzebny. Dodatkowy problem organizacyjny, a my nie mamy z tym doświadczenia ( ja załatwiałem tylko zespół na wesele

Ja wychodzę z założenia, że MR ma się podobać najpierw 30 startującym załogom, a dopiero później sponsorom i publiczności.
Po prostu jak zmieniamy to raz, tu i teraz ,
Ale jak mamy tak zmieniać co chwilę to mi się to nie podoba.

Żadnych zmian - jedziemy wedlug planu - bo sie wszystro rozsypie. !!!!!!!!!!
- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Oto mój projekt plakatu. Mam taki pomysł (zasugerowany przez projekt Jarka), żeby dla każdego miasta był osobny plakat. Ten jest dla Bełchatowa stąd to miasto jest wyeksponowane. Jeśli na plakacie ma się znaleźć więcej info niż zamieściłem dajcie znać - będę kurczył 
Dajcie znać co myślicie. I musze znać wytyczne BP co do wielkości ich logo na plakacie. Chciałem zostawić stopkę na loga sponsorów i partnerów.

Dajcie znać co myślicie. I musze znać wytyczne BP co do wielkości ich logo na plakacie. Chciałem zostawić stopkę na loga sponsorów i partnerów.