tez mam ten sam problem z migaczami ,w starym mustangu wstawilem w zderzak,ale male,a powinny byc z homologacja..
UWAGA: kontrola POLICJI to male piwo dowod mozna odzyskac robiac przeglad za 20zl,najgorsze co moze nas spotkac to WYPADEK!!! WYOBRAZMY sobie ze jakis debil nam wjedzie w d.pe,rozwali nam nasze auto za 100tys.zl i jak POLICJA przyjedzie powie ze nie widzial u nas kierunku;/;/;/ co wtedy??? mamy starty na kilkadziesiat tys zl a PZU nie wyplaci nam odszkodowania z OC sprawcy z powodu niesprawnych swiatel,czyli zaniedbania wlasciciela i nie przystosowania auta do ruchu po polskich drogach;/ a co najlpesze z tego samego powodu nie wyplaca nam odszkodowania z AC!!!;/;/:( mimo ze zaplacilismy im skaldke kilka tys zl za AC;/;/ a dlaczego? bo kazde zaniedbanie,czy niesprawne technicznie auto powoduje ze moga nam odmowic wyplaty odszkdowania nawet z AC(a szczegolnie z AC ) bo to umowa miedzy nami a nimi,a czytajac ja zobaczycie ile tam jest takich kruczkow;/;/ bynajmniej auto musi byc sprawne technicznie, odnosi sie to do wszystkiego ,łącznei ze swiatlami;/
dlatego ze zwyklej kontroli mozecie sie smiac,ale pomyslcie o konsekwencjachw razie ,nie daj boze wypadku:( zwlaszczaja jak sie ma 300KM pod maska albo i wiecej..
dlatego i ja mysle o wymianie tych lamp lub wstawienie w zderzak takich z homologacja,i to nie dlatego ze boje sie kontroli policyjnej..
pozdrawiam
Karol