III Ogólnopolski Zlot Mustangów -- pogaduchy

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse

Awatar użytkownika
tomaho
Forumowicz
Model: Bullitt 2019
Silnik: V8 5.0
Kolor: Highland Green
Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Kontakt:

Post autor: tomaho » 2011-02-06, 11:59

Caprifan, stary przybywaj w niedziele rano.
my tez wracamy w sobote wieczorem i w niedziele od rana dajemy na torowisko;) :hyhy: :hyhy:

w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Silnik: inny V8
Kolor: Prairie Bronze

Post autor: Pavulon_ » 2011-02-06, 12:05

Caprifan pisze:.
Czy jest mozliwosć przyturlania się mustangiem na tor od tak w niedziele bez konieczności udziału w szkoleniu itp ??? Chciałbym porpstu przyjechac poglądać auta kolegów i poznać was osobiście.
Pozdrawiam
bez dwóch zdań
:ok:

Masiewa
Model: covertble 65
Kolor: white wimbledon

Post autor: Masiewa » 2011-02-06, 12:46

No koledzy ale narobiliście mi smaka na ten zlocik.Szkoda tylko że rumak w odbudowie ale i tak wpadne pooglądac wasze lalunie ,no chyba że szybki kredyt u STEFCZYKA i do Zuromina po fastbecka(67) ....piękny jest...bynajmniej na zdjęciach

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Silnik: V8 4.6
Kontakt:

Post autor: Koral » 2011-02-06, 15:22

a co w koncu z IIIOZM ?? bo rozumiem ze jak na razie IIIOZM przeksztalcil sie w szkolenie na torze takie jak w Kielcach,ale co z IIIOZM ?
gdzie sie pokazemy,jak bedziemy promowac klub ,bo szkolenie na torze to dla mnie szkolenie a nie OZM..
wiadomo ze niektorzy,zwlaszcza zabytkami nie beda brac udzialu w szkoleniu,co z nimi? czy bedzie jakas parada przez Poznan, pokazanie naszych rumakow w centrum Poznania lub na Malcie? gdzie i kiedy bedzie glowna impreza,w sobote czy w niedziele?

to jest wazne ,mysle ze nie tylko dla mnie bp jesli w niedziele to trzeba zaplanowac juz wolne na poniedzialek, w moim przypadku jeszcze tesciowa musi wziac wolne,bo chce z Ania przyjechac.. no i co własnie nasze kobiety i osoby,ktore w szkoleniu nie uczestnicza i malo je interesuje(tak jak Anie) to co w tym czasiue beda robic i gdzie bedzie główna impreza?

sorki ze tak pytam,bo szkolenie szkoleniem a zlot zlotem, szkoda ze nie mozna IIIOZM zrobic w sobote a szkolenie w niedziele,wtedy osoby nei zainteresowane szkoleniem mialyby wolny wybor i nie musialy czekac bezczynnie na jego zakonczenie..
Bo na ta chwile tak wychodzi ze czesc sie szkoli a czesc ma sie im przygladac lub platac sie po torze?

jesli ja cos przegapilem i juz to wszystko jest poustalane to przepraszam..

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Pavulon_ » 2011-02-06, 15:42

koral, ze spokojem ... myślę że klub jest aktualnie bardzo mocno promowany chociażby z uwagi na film Bielka oraz MR2011.

Idea przeniesienia zlotu do Poznania wyszła dość niespodziewanie, i tak dobrze że alskiemu udało się zorganizować na szybko tor. Rok temu też był tor i szkolenie i było dobrze.

Sobota to też jest dzień w którym wszyscy jak sądzę będą się gromadzić ze swoimi kucami :]. Z pewnością ten dzień też należy jakoś zagospodarować, zrobić jakiś cruising, pomyślimy żeby było :ok: także spoko nudzić się nie będziemy :D

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Kontakt:

Post autor: Koral » 2011-02-06, 16:05

Pavulon_ pisze: Sobota to też jest dzień w którym wszyscy jak sądzę będą się gromadzić ze swoimi kucami :].
no wlasnie o to mi chodzi glownie czy sobota bedzie dniem glownej imprezy czy niedziela po szkoleniu.. trzeba to ustalic,bo nie wiem czy placic za sobote za hotel, czy przyjechac w niedziele rano i kombinowac wolne na poniedzialek zeby wieczorem zostac na imprezie..

sobota mysle jest lepsza, bo nie trzeba brac wolnego,z kolei niedziela ma ten plus ze jest po szkoleniu i nie trzeba sie martwic o kaca na szkoleniu,ale znow powrot do domu moze bcy na kacu;) mysle ze sobota jest lepsza na glowna impreze,ktora moznaby zaczac wczesniej i skonczyc max o 1 w nocy tak zeby sie wyspac na szkolenie i bez wiekszego kaca..

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Tadi
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Tadi » 2011-02-06, 17:09

Ja także chciałbym przyłączyć się do pytania czy w ten sam dzień będzie tor i zlot czy w osobnych? Myślę nad odwiedzeniem ale jeżeli już się wybiorę to na jeden dzień, dla mnie znowu jest lepsza niedziela na zorganizowanie szkolenia i zlotu, a więc czekam na decyzje

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Pavulon_ » 2011-02-06, 19:32

Nie ma osobnych pojęć tor i zlot - impreza na torze jest integralną częścią zlotu kropka.

W niedziele wieczorem podejrzewam że większość (ale nie wszyscy) będą chcieli wracać do domów (w zależności od odległości i chęci wypoczynku po zmaganiach na torze). Zatem jeśli coś 'porobimy' grupowo :hyhy: to raczej w sobote.

Raven
Młodszy Forumowicz
Model: Mustang 1968 coupe
Kolor: Czarny

Post autor: Raven » 2011-02-08, 09:02

Sobota rozumiem , pogawędki,pewnie jakiś browar itp.
Ale w niedzielę to trochę nie widzę mojego "dziadka" na torze.
Rozumiem posiadaczy nowszych wersji -jazda bokiem itp ale jak ja bym moim pojechał bokiem na pełnym "odpale" to mielibyście dosyć długą przerwę na uprzątniecie oleju z toru :D , żartuję ale nie mam go zamiaru katować a tam się inaczej nie da .
Czy jest możliwość przyjazdu dwoma autami ,mustangiem dla potrzeb klubu i innym autem /clk 430/ do poupalania na torze :padam:

raven 1968

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-02-08, 09:07

Raven, to jest III OZM! A nie zlot pojazdów wszelakich... Wiadomo, w przypadku awarii Mustanga na zlot można dojechać czymkolwiek (miałem tak w ubiegłym roku), ale wtedy cokolwiek stoi na parkingu obok aby nie zaburzać pięknego widoku stada.
A na torze nie musisz się spinać i nadwyrężać klasyka. Spokojnie. Pojedziesz, dojedziesz i odjedziesz cało.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
Evening
Forumowicz
Model: 302'cid 1975
Kolor: Medium copper metallic

Post autor: Evening » 2011-02-08, 13:12

Dezo pisze:Raven, to jest III OZM! A nie zlot pojazdów wszelakich... [...] ale wtedy cokolwiek stoi na parkingu obok aby nie zaburzać pięknego widoku stada.
dzieki
Dezo :D

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-02-08, 13:23

He, he Evening, już od dawna dziwię się, że sobie konia na grill nie przyprawiłeś.
I po problemie. Twoje auto przynajmniej jest z rodziny i to najbliższej, a Ravena Mercedes to inny gatunek nawet.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
muarah
Stowarzyszenie MKP
Model: Mustang 351C, 1970
Kolor: hulla blue
Kontakt:

Post autor: muarah » 2011-02-08, 15:21

Raven, nie smęć tylko szykuj laczki do przypalenia, stary koń też musi się odprężyć;)

muarah

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Pavulon_ » 2011-02-08, 19:25

Raven pisze:Sobota rozumiem , pogawędki,pewnie jakiś browar itp.
Ale w niedzielę to trochę nie widzę mojego "dziadka" na torze.
Raven, dalej wpisuj sie na liste ze staruchem, raczej bokami jezdzic nie bedziemy, ja swojego starca mam zamiar przegonić po torze, ale będą też takie które w zagrodzie grzecznie będą się pasły, wiec czy tak czy siak wpadaj !

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2011-02-08, 19:43

Pavulon_ pisze: wiec czy tak czy siak wpadaj !
Może nie wpadaj, bo wózki drogie, ale przyjedź :hyhy:

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „III Ogólnopolski Zlot Mustangów”