III Ogólnopolski Zlot Mustangów -- pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
[quote="RAFAŁ"]JUŻ rozmawiałem z kimś i moglibyśmy się wystawić na deptaku w radomiu
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0503215609 [/quote]
Może lepiej zorganizowac cos w Warszawie ,a nie w Radomiu. Jeżeli oczywiscie chcemy rozpropagowac nasz klub. Tam będzie więcej ludzi icos sie moze nawet dzieje czasami . :zalamany:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0503215609 [/quote]
Może lepiej zorganizowac cos w Warszawie ,a nie w Radomiu. Jeżeli oczywiscie chcemy rozpropagowac nasz klub. Tam będzie więcej ludzi icos sie moze nawet dzieje czasami . :zalamany:
Ostatnio zmieniony 2011-01-01, 14:04 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
wiesz kaser byłem już na dwóch wydaniach mens day i jednym womensday (na którym to wcale nie było ludzi)kaser pisze:Może lepiej zorganizowac cos w Warszawie ,a nie w Radomiu. Jeżeli oczywiscie chcemy rozpropagowac nasz klub. Tam będzie więcej ludzi icos sie moze nawet dzieje czasami .RAFAŁ pisze:JUŻ rozmawiałem z kimś i moglibyśmy się wystawić na deptaku w radomiu
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0503215609
i powiem ci tak w warszawce już mają wszystkiego przesyt i musimy się pokazać też w innym mieście a dlaczego radom bo jest najbliżej nowego miasta gdzie oczywiście będzie główne spotkanie
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
z powodu małej ilości uczestników (wymagana ilość min 30) szkolenie w NOWYM MIEŚCIe nad PILICĄ zostało odwołane ( CZYTAJ PRZENIESIONE )
może ktoś zapyta to dlaczego przy 22 samochodach to by się nie odbyło ?
(22 tyle mam wpłat zaliczek)
ODBYŁO BY SIĘ tylko wyobraźcie sobie 12000 zł na 22 s.=545 zł na sam. + noclegi + wyżywienie
dlatego własnie tam rezygnujemy
rówież z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się że lotnisko jest w złym stanie ,tam niema asfaltu tylko są betonowe płyty nierówne
III Ogólnopolskiego Zlotu Mustangów nie odwołujemy tylko przenosimy na TOR POZNAŃ w terminie 16-17 kwietnia 2011
wszyscy którzy są wpisani na listę powyżej i którym nie odpowiada poznań mogą się z niej wykreślić ,
a nowi proszę kopiować listę i się wpisywać
wszystkie zaliczki zostaną przeniesione na poczet toru poznań lub jeżeli ktoś zrezygnuje to zostanie ona zwrócona przelewem na konto
może ktoś zapyta to dlaczego przy 22 samochodach to by się nie odbyło ?
(22 tyle mam wpłat zaliczek)
ODBYŁO BY SIĘ tylko wyobraźcie sobie 12000 zł na 22 s.=545 zł na sam. + noclegi + wyżywienie
dlatego własnie tam rezygnujemy
rówież z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się że lotnisko jest w złym stanie ,tam niema asfaltu tylko są betonowe płyty nierówne
III Ogólnopolskiego Zlotu Mustangów nie odwołujemy tylko przenosimy na TOR POZNAŃ w terminie 16-17 kwietnia 2011
wszyscy którzy są wpisani na listę powyżej i którym nie odpowiada poznań mogą się z niej wykreślić ,
a nowi proszę kopiować listę i się wpisywać
wszystkie zaliczki zostaną przeniesione na poczet toru poznań lub jeżeli ktoś zrezygnuje to zostanie ona zwrócona przelewem na konto
Ostatnio zmieniony 2011-02-01, 15:24 przez RAFAŁ (GROSZEK), łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
16-17 kwietnia TOR POZNAŃ III OZM
Moi Drodzy!
Mamy zarezerwowany termin na Torze Poznań na dzień 17 kwietnia (niedziela).
Szkolenie prowadzi Zbigniew Szwagierczak, Szef Szkolenia Akademii Jazdy Sportowej.
Czas trwania szkolenia standardowego: 9:00 - 16:00
Zapewniony obiad (w cenie Szkolenia dla kierowcy+25 zł dla osoby towarzyszącej - ustalono z firmą cateringową)
Koszt: 430 zł brutto od kierowcy;
W zależności od ilości chętnych Organizator zapewni większą liczbę Szkoleniowców; zostaniemy podzieleni na grupy (podobnie jak było na Bednarach)
Bez problemu są przygotowani na 20-30 aut.
Organizacyjnie - Dnia 7 lutego musze przesłać wstepną liczbę aut (bez podawania danych kierowców czy też pojazdów); na tej podstawie zostanie podpisana umowa; może być przez osobę fizyczną - więc się pofatyguję w okolicach 9-11 lutego na Tor.
Założenia: - zorganizowany 1 nocleg z soboty 16 kwietnia na niedzielę 17 kwietnia w HOTELU 500, Tarnowo Podgórne 62-080; cena 150zł za pokój dwuosobowy+śniadanie+parking;
http://www.tarnowo.hotel500.com.pl/
- wyżywienie we własnym zakresie (opłacone tylko śniadanie w hotelu);
Proponuję, aby ogarnąć temat (lista uczestników szkolenia+ilość towarzyszących (patrz obiad na Torze)+rezerwacja noclegu), zamknięcie listy uczestników dnia 19 lutego - termin równoznaczny z dokoniem wpłat (patrz - dopłat) !
Reasumując - przykładowe koszty
1. Alustar
Koszt Tor na kierowcę: 430zł
Alustar+Dorotka - nocleg: 150zł
Obiad tor: 25zł (Dorotka)
Razem: 605zł
2. alski (bez osoby towarzyszącej)
bez noclegu: 0zł
Razem : 430zł
Dane fikcyjne tylko do celów poznawczych !
WAŻNE ! KONTO DO WPŁAT FUNKCJONUJE TO SAMO NA KTÓRE ZBIERAŁ RAFAŁ !
Furtak
ul.3-go Maja
39-432 Gorzyce
BPH 98-10600076-0000307000653745
Mamy zarezerwowany termin na Torze Poznań na dzień 17 kwietnia (niedziela).
Szkolenie prowadzi Zbigniew Szwagierczak, Szef Szkolenia Akademii Jazdy Sportowej.
Czas trwania szkolenia standardowego: 9:00 - 16:00
Zapewniony obiad (w cenie Szkolenia dla kierowcy+25 zł dla osoby towarzyszącej - ustalono z firmą cateringową)
Koszt: 430 zł brutto od kierowcy;
W zależności od ilości chętnych Organizator zapewni większą liczbę Szkoleniowców; zostaniemy podzieleni na grupy (podobnie jak było na Bednarach)
Bez problemu są przygotowani na 20-30 aut.
Organizacyjnie - Dnia 7 lutego musze przesłać wstepną liczbę aut (bez podawania danych kierowców czy też pojazdów); na tej podstawie zostanie podpisana umowa; może być przez osobę fizyczną - więc się pofatyguję w okolicach 9-11 lutego na Tor.
Założenia: - zorganizowany 1 nocleg z soboty 16 kwietnia na niedzielę 17 kwietnia w HOTELU 500, Tarnowo Podgórne 62-080; cena 150zł za pokój dwuosobowy+śniadanie+parking;
http://www.tarnowo.hotel500.com.pl/
- wyżywienie we własnym zakresie (opłacone tylko śniadanie w hotelu);
Proponuję, aby ogarnąć temat (lista uczestników szkolenia+ilość towarzyszących (patrz obiad na Torze)+rezerwacja noclegu), zamknięcie listy uczestników dnia 19 lutego - termin równoznaczny z dokoniem wpłat (patrz - dopłat) !
Reasumując - przykładowe koszty
1. Alustar
Alustar+Dorotka - nocleg: 150zł
Obiad tor: 25zł (Dorotka)
Razem: 605zł
2. alski (bez osoby towarzyszącej)
bez noclegu: 0zł
Razem : 430zł
Dane fikcyjne tylko do celów poznawczych !

WAŻNE ! KONTO DO WPŁAT FUNKCJONUJE TO SAMO NA KTÓRE ZBIERAŁ RAFAŁ !
Furtak
ul.3-go Maja
39-432 Gorzyce
BPH 98-10600076-0000307000653745
Ostatnio zmieniony 2011-02-02, 00:28 przez alski, łącznie zmieniany 2 razy.
alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Moja nieśmiała sugestia: chcecie mieć większą pewność wpłat, ustalcie ostateczny termin bliżej końca miesiąca. Większość firm płaci pensje w końcu miesiąca
Już to kiedyś przerabiałem przy innych zrzutkach
Ja wiem, że wszyscy są tu wystarczająco bogaci i dopłata nie powinna stanowić problemu. Tylko z tą motywacją różnie bywa...

Ja wiem, że wszyscy są tu wystarczająco bogaci i dopłata nie powinna stanowić problemu. Tylko z tą motywacją różnie bywa...

-
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
Śmiało odpowiem - będę raczej 9-11 lutego podpisywał umowę (jak pisałem), bedę musiał wpłacić zaliczkę, więc wyłożę pieniądze - może być za 10 aut jako minimum startowe, aby impreza się odbyła.
Hotel też nie będzie chciał trzymać miejsc bez zabezpieczenia...to nie kwestia chcieć - nie chcieć, a jak zrobić żeby wyszło...
Moje ryzyko, ale kalkulowane - nie jestem saperem!

Hotel też nie będzie chciał trzymać miejsc bez zabezpieczenia...to nie kwestia chcieć - nie chcieć, a jak zrobić żeby wyszło...
Moje ryzyko, ale kalkulowane - nie jestem saperem!

alski
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
skoro tak bliskoDezo pisze:Się mi podoba... Czyli OZM ponownie w Poznaniu.
Pozdrawiam

mam zamiar zaraz tu liste klasyków zrobić które mają być !
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
alski, rozumiem że ludziska przyjezdzają w sobote, powiedzmy nawet do 12.00 i jeszcze sobie jakoś czas organizujemy ? pomyśle o czymś żeby się nie nudzić...
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Kolor: Highland Green
- Kontakt:
ale miodzio Moi Mili ;]
w takim razie wpisuje sie na liste ale tylko w niedziele bede ;]
niestety w sobote wracam z szusów włoskich
ale na torze to ja wam pokaże
(gdzie sie na bandy wjezdza booookiem...)
well done alski !! well done P7 HORSE
III OZM i'm comming !
ps: teraz to musze skupic sie malych upgradach...a myslalem ze poczekam na MR :p
w takim razie wpisuje sie na liste ale tylko w niedziele bede ;]
niestety w sobote wracam z szusów włoskich

ale na torze to ja wam pokaże

well done alski !! well done P7 HORSE
III OZM i'm comming !
ps: teraz to musze skupic sie malych upgradach...a myslalem ze poczekam na MR :p

w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
dawaj, muszę go objechać za zeszły rokono pisze: Pavulon_ postaram się namówić starego

apropos klasyków i mojej misji

pewniaki (aktywność na forum, aktywność na zlotach, odległość) - nie przyjmuje odmowy

Dezo,
Caprifan,
BF Piotr,
Duchu,
On,
Bielek,
Muarah,
pluzz
silelis - teraz jest trochę dalej ale mam nadzieje dasz rade !
no już jest nieźle

reszte bede lobbował na priv!