Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
pamietam ze ojciec tego mustang kupil prywatnie, zdaje sie ze gdzies pod warszawa. ale wiem ze jak sie go pozbywal to oddal do komisu. nie pamietam jak sie ta ulica nazywa, ale o ile pamietam to ten komis byl na tej glownej drodze z gdyni do sopotu/gdanskamichal@ pisze:Witamy![]()
na skrzy¿owaniu Al. Zwyciêstwa i Wielkopolskiej (podjazd pod P³ytê Red³owsk±) by³ kiedy¶ komis, a tam sta³ czerwony GT SN95 ale w cabrio, komisu i mustanga ju¿ dawno nie ma
by³o to jako¶ 2000-2003 r. zawsze zagl±da³em na komis aby siê po¶liniæ
Witam również. Najlepiej zaloz oddzielny temat z tymi pytaniami. Nie bedziemy tutaj smiecic. Aha i pytanie... auto robione na orginał?Masiewa pisze:Witam
Potrzebuje paru porad dotyczących reanimacji convertible 65 r v8 ,konika rozebrałem do golasa,wypiaskowałem,teraz zaczyna się wymiana blach i spawanie.
Teraz ważna decyzja chcę zamówić hamulce ,zawieszenie,osprzęt silnika,cały układ chłodzący i tu licze na waszą pomoc co do wyboru części
pozdrawiam
Marcin