No i? Dogadałeś się?egonw3 pisze:Produkt zamawia się w Chinach (konkretnie w Shenzhen). To nie jest oryginalny produkt Forda. Spróbuję się dogadać z producentem

Moderatorzy: Ronin, SECHUBU, Ronin, SECHUBU
Ja pytałem w serwisie Forda i twierdzą że można zmówić płytkę z mapą na Europę.AluStar pisze:cesiek46 pisze:Chłopaki
Macie może płytę z nawigacją do oryginalnej nawigacji w GT ?????
Nie wiem czy da się to gdzieś skombinować. Jak ktoś się orientuje w temacie to byłbym wdzięczny za pomoc.
Orginalana tzn na USA mam - ale co mi z tego jak nie dziala u nas .
...ja pytalem w fordzie w Krakowie i mi powiedzieli, ze nie ma nawigacji na europe do Mustanga... ale jesli Tobie sie udalo i moga sciagnaccesiek46 pisze:Ja pytałem w serwisie Forda i twierdzą że można zmówić płytkę z mapą na Europę.AluStar pisze:cesiek46 pisze:Chłopaki
Nie wiem czy da się to gdzieś skombinować. Jak ktoś się orientuje w temacie to byłbym wdzięczny za pomoc.
Głowy nie dają że będzie działać więc w ciemno na pewno nie kupię.
Kiedyś wpadła mi w ręce mapa do mustanga z wersją na Europę - niestety nie dało się zainstalować (nie wiem czemu - może dlatego że kopiowana i jakieś zabezpieczenia miała).
A powiedzieli ile chcą za taką przyjemność?? Komuś może się to przydaćcesiek46 pisze:Ja pytałem w serwisie Forda i twierdzą że można zmówić płytkę z mapą na Europę.AluStar pisze:cesiek46 pisze:Chłopaki
Głowy nie dają że będzie działać więc w ciemno na pewno nie kupię.
Kiedyś wpadła mi w ręce mapa do mustanga z wersją na Europę - niestety nie dało się zainstalować (nie wiem czemu - może dlatego że kopiowana i jakieś zabezpieczenia miała).
...jesli plytka bedzie zgodna z Pionieer'em, ktory jest seryjnie montowany w naszych autkach to nawigacja bedzie dzialac... ale tutaj jest problem bo o ile inne marki aut mozna oszukac i przeprogramowac nieco urzadzenie (DVD), to w mustangach nic nie da sie przeprogramowac i plyta musi byc dedykowana...AluStar pisze:przeciez dvd to nie wszystko - my mamy inny system .. dlatego jest problem z navi ..