Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: v6 2005
- Kolor: kary
Witam. Nadszedl czas zakupu nowego auta. Przeprowadziłem gruntowną analizę moich potrzeb. Analiza wykazała, że potrzebuję miejskiego kompakta, który umożliwi sprawne manewry w korkach i łatwe parkowanie... z doskonałą widocznością otoczenia i dużą przestrzenią bagażową. Niebagatelną rolę odgrywało niskie spalanie, tanie części oraz dobrze rozwinięta sieć ASO. Porównywałem wiele aut ale zawsze wychodziło na to, że Mustang najlepiej spełnia założone kryteria ;-)
Jutro rejestruję V6-kę. Pozdrawiam z Radomia
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
Myślę że lepszą opcją (mniej pali, i więcej częsci) była by jednak v8-ka ;)))))))))BigCojones pisze:Witam. Nadszedl czas zakupu nowego auta. Przeprowadziłem gruntowną analizę moich potrzeb. Analiza wykazała, że potrzebuję miejskiego kompakta, który umożliwi sprawne manewry w korkach i łatwe parkowanie... z doskonałą widocznością otoczenia i dużą przestrzenią bagażową. Niebagatelną rolę odgrywało niskie spalanie, tanie części oraz dobrze rozwinięta sieć ASO. Porównywałem wiele aut ale zawsze wychodziło na to, że Mustang najlepiej spełnia założone kryteria ;-)
Witam wszystkich!!!!
Nazywam sie Karol i od wczoraj jestem posiadaczem Mustanga.
2005 4,0L
Żółty w dwa czarne pasy
Pozdrawiam wszystkich miłośników amerykańskich wozów*
*dziś usłyszałem od +- 15latków fajny, krótki ale za to bardzo treściwy zwrot: "jeb** porsche..." uśmiech pojawił się na mojej twarzy natychmiast
pozdrawiam
Nazywam sie Karol i od wczoraj jestem posiadaczem Mustanga.
2005 4,0L
Żółty w dwa czarne pasy
Pozdrawiam wszystkich miłośników amerykańskich wozów*
*dziś usłyszałem od +- 15latków fajny, krótki ale za to bardzo treściwy zwrot: "jeb** porsche..." uśmiech pojawił się na mojej twarzy natychmiast