Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- michal7007
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Satin Silver
- Kontakt:
[quote="pudel"]Gratulacje!
Wstawiaj foty[/quote
Wstawiaj foty[/quote

Ostatnio zmieniony 2011-03-15, 12:14 przez michal7007, łącznie zmieniany 2 razy.
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
siemkamichal7007 pisze:Kurcze co do tych fotek to musze zrobic bo te ,które mam to takie sobie ale..pudel pisze:Gratulacje!
Wstawiaj foty
Prosze bardzo
Fotki pod domem poprzedniego właściciele.
Tablice rejestracyjne tez jeszcze były stare ,dlatego je zapaciałem.
Auto z Czestochowy, kupione w Warszawie.

p.s podobne fele ma Lowraider chyba???
- michal7007
- Kontakt:
- masterlysy
- Model: GT 2011 i 4.7 coupe
- Kolor: black and red
Witam
Jakiś czas temu nabyłem Mustanga 1965. Maszyna przyjechała ze słonecznej Californi jest na chodzie i bez rdzy. Wymaga prac blacharskich bo jakiś bezmózgi amerykaniec pomalował a raczej usmarkał go tak, że ręce i nogi opadają.
Jestem kopnięty na punkcie motocykli i ganiam nimi już od 14 lat. Zawsze marzyłem o Amerykańskim V8 i może nie jest to Dodge Charger ale na niego tez przyjdzie czas
Pozdrawiam
Lysy
Jakiś czas temu nabyłem Mustanga 1965. Maszyna przyjechała ze słonecznej Californi jest na chodzie i bez rdzy. Wymaga prac blacharskich bo jakiś bezmózgi amerykaniec pomalował a raczej usmarkał go tak, że ręce i nogi opadają.
Jestem kopnięty na punkcie motocykli i ganiam nimi już od 14 lat. Zawsze marzyłem o Amerykańskim V8 i może nie jest to Dodge Charger ale na niego tez przyjdzie czas

Pozdrawiam
Lysy
- michal7007
- Kontakt:
Teraz powitam się po raz drugi- po kilku godzinach spędzonych na przeglądaniu forum
Więc tak- przyszedł dla mnie ten moment, kiedy wymarzyłem sobie Mustanga (chyba przychodzi w życiu każdego mężczyzny- tyle, że niektórzy próbują to ignorować myśląc zbyt racjonalnie
Zacząłem myśleć o Koniku z generacji po 2004 roku, ale z dnia na dzień widzę, że szybkie uskładanie minimum 40-50 tys. zł nie będzie możliwe więc zaczynam poszukiwania czegoś starszego (99-04r.) - koniecznie w cabrio
I tu moje pierwsze pytanie- czy to prawda, że miłośnicy Mustangów mają do modeli z przed 2004 roku (za wyjątkiem prawdziwych klasyków) nieco pogardliwe podejście? Czy te Mustangi są w jakiś sposób gorsze od tych "najstarszych i najnowszych"? (po za mniej zadziornym wyglądem)? Obiło mi się o uszy takie stwierdzenie toteż postanawiam je zweryfikować już na wejściu i na powitaniu
Życzę wszystkim udanego roku 2011! Niższych cen paliwa i wielu nakręconych km

Więc tak- przyszedł dla mnie ten moment, kiedy wymarzyłem sobie Mustanga (chyba przychodzi w życiu każdego mężczyzny- tyle, że niektórzy próbują to ignorować myśląc zbyt racjonalnie

I tu moje pierwsze pytanie- czy to prawda, że miłośnicy Mustangów mają do modeli z przed 2004 roku (za wyjątkiem prawdziwych klasyków) nieco pogardliwe podejście? Czy te Mustangi są w jakiś sposób gorsze od tych "najstarszych i najnowszych"? (po za mniej zadziornym wyglądem)? Obiło mi się o uszy takie stwierdzenie toteż postanawiam je zweryfikować już na wejściu i na powitaniu

Życzę wszystkim udanego roku 2011! Niższych cen paliwa i wielu nakręconych km

- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
Witam wszystkich miłośników tych pięknych auta!
Mam nadzieje zadomowić się tutaj na dobre.
Mój mąż jest znany z różnych szalonych pomysłów, dzięki temu niedawno powiększyła nam się rodzina o cztery piękne koniki, wszystkie są V8 a roczniki to 66, 67, 68 69. Na zdjęciu prezentuje swoje autko. A jak się obyję z tym forum to może uda mi się wkleić resztę.
Pozdrawiam
Mam nadzieje zadomowić się tutaj na dobre.
Mój mąż jest znany z różnych szalonych pomysłów, dzięki temu niedawno powiększyła nam się rodzina o cztery piękne koniki, wszystkie są V8 a roczniki to 66, 67, 68 69. Na zdjęciu prezentuje swoje autko. A jak się obyję z tym forum to może uda mi się wkleić resztę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Magda - Spontanowa