Kto kogo gdzie widział?
- Tomaldo
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 2006
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Bordowy
mrjackson pisze:Hej Tomaldo, nie parkowałeś dziś, albo wczoraj na 17 stycznia przed biurowcem Asseco ?
No Hej:) nie to nie ja:)
W sumie to śmigam stangiem ponad rok i musze przyznać, że widuje inne w Warszawie ale dosyć rzadko... Najcześciej grafitowe V6 w okolicacvh trasy łazienkowskiej...czarne V8 w okolicach Targówka...i biały Mustang chyba z brązowymi pasami na dobrze mi znanych blachach WH na Pradze... Tak się zastanawiam gdzie i kiedy podskoczyć, żeby zobaczyć ich wiecej na raz i zamienić kilka zdań z użytkownikami....hmmm??
Ostatnio zmieniony 2010-12-06, 11:19 przez Tomaldo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Może jednak raczej nie? Bo stracą cały urok bad ass muscle cara?Alexander25 pisze:Dzis widzialem chyba z 5 mustangow 2005+ w tym 3 na bank gt wszystko w Warszawie. To autko robi sie popularne fajnie by bylo gdyby amerykance zajely miejsce skod i opli:)
Pojedziesz do warzywniaka a tam babcia wrzuca pietruszkę do bagażnika swojego konia:)
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
albo cement w workach
a drugi do przyczepy na haku z przodu auta

Dziś ok. 21:45 przy OBI na Radzymińskiej spotkałem czarną V6 S197. Spokojnie jechał w stronę Marek, a ja za nim, obok niego - no nie reagował. W końcu zjechał gdzieś między wille w Markach - zaprosiłem do klubu, a co
Kóń trochę zaniedbany - brak jednego stopu, i jednego cofania. Kilka drutów od podgrzewania szyby zerwanych... Kierunkowskazy za szybko migające.
Młody chłopak, mówi, że dopiero co zaczął nim jeździć. Trzymam kciuki za doprowadzenie auta do kultury i wpis na forum

a drugi do przyczepy na haku z przodu auta

Dziś ok. 21:45 przy OBI na Radzymińskiej spotkałem czarną V6 S197. Spokojnie jechał w stronę Marek, a ja za nim, obok niego - no nie reagował. W końcu zjechał gdzieś między wille w Markach - zaprosiłem do klubu, a co
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Młody chłopak, mówi, że dopiero co zaczął nim jeździć. Trzymam kciuki za doprowadzenie auta do kultury i wpis na forum

- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
No to u mnie podobnie. Dziś, koło północy, na Statoil koło wyścigów (wawa), wjechał V6 2005+, niebieski z białymi pasami. Zagadałem gościa, chwilę porozmawialiśmy.pavlito pisze: [..]
Dziś ok. 21:45 przy OBI na Radzymińskiej spotkałem czarną V6 S197. [..] zaprosiłem do klubu, a co![]()
[..]
Oczywiście zaprosiłem na klub i opowiedziałem o kwietniowym III OMZ i na niego również zaprosiłem.
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
A ja dziś w Słowackim Liptovskim Mikulasu spotkalem czeszke co przygalopowala swoim konikiem s197 v8 na stok zaraz kolo mojego hotelu i zostaje tu do niedzieli wiec pewnie to nie ostatnie spotkanie
. Pogadalismy obiecala ze sie zaloguje na nasze konto i bardzo chetnie wezmie udzial w jakims zlocie 
Pozdro dla Anezki z Harahova

Pozdro dla Anezki z Harahova

Ostatnio zmieniony 2010-12-13, 23:38 przez horse, łącznie zmieniany 1 raz.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Dziś znowu, pod Makiem na Puławskiej, widziałem zaparkowanego tego, o którym juz pisałem w tym wątku:
Za wycieraczką zostawiłem mu kartkę z informacją o naszym Klubie, z kontaktem do siebie i z info, że dziś (sobota) jest ustawka w Wawie.
Zaparkowałem koło niego. Był cały zaszroniony, tak jakby stał tam bardzo długo.Dziś, koło 10 rano, z Piaseczna w kierunku Warszawy jechał Shelby (lub robiony na Shelby) 2005+, biały z niebieskimi pasami. Rejestracja SC *****.
Ktoś z klubu?
Za wycieraczką zostawiłem mu kartkę z informacją o naszym Klubie, z kontaktem do siebie i z info, że dziś (sobota) jest ustawka w Wawie.