filmik promocyjny
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
W Grudniowym nr Magazynu GT będzie info o naszej Imprezie.
Nie wiem czy nie za wczesnie ale uważam ze znakomity podkład do medjów i dalszych przygotowań.
Tak Ze w gazetach zaczynaja nas juz widziec .
Nie wiem czy nie za wczesnie ale uważam ze znakomity podkład do medjów i dalszych przygotowań.
Ostatnio zmieniony 2010-11-10, 23:50 przez AluStar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako, że do mnie należy zaszczyt utworzenia tego tematu chciałbym wszem i wobec poinformować:
Bielek i Soilworker dostają po punkcie Pomógł ode mnie. Wykazaliście się wielką pracą w tworzeniu filmików promujących MR2011 i mam nadzieję, że wszyscy na forum się ze mną zgodzą.
Jeżeli Admini nie mają nic przeciwko chciałbym też rozdać punkty "aktorom". Z racji tego, że zdjęcia już się zakończyły uznałem, że najwyższy czas podziękować chłopakom przynajmniej w taki sposób.
Jeszcze jedno, jak Admini nie mają nic przeciwko rozdania pkt "aktorom" to poprosiłbym o jakiś kontakt kto brał udział, niestety nie wszystkie auta rozpoznaję, a nie chciałbym nikogo pominąć.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Bielek i Soilworker dostają po punkcie Pomógł ode mnie. Wykazaliście się wielką pracą w tworzeniu filmików promujących MR2011 i mam nadzieję, że wszyscy na forum się ze mną zgodzą.
Jeżeli Admini nie mają nic przeciwko chciałbym też rozdać punkty "aktorom". Z racji tego, że zdjęcia już się zakończyły uznałem, że najwyższy czas podziękować chłopakom przynajmniej w taki sposób.
Jeszcze jedno, jak Admini nie mają nic przeciwko rozdania pkt "aktorom" to poprosiłbym o jakiś kontakt kto brał udział, niestety nie wszystkie auta rozpoznaję, a nie chciałbym nikogo pominąć.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

Jeśli Was to zainteresuje mogę pogadać z redkacją na temat reklamy/zapowiedzi w gazecie "Chrom i Płomienie".AluStar pisze:W Grudniowym nr Magazynu GT będzie info o naszej Imprezie.
http://kaczy.carbonmade.com
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
nie, na razie proszę nie rozmawiać. będziemy pamiętać o możliwości.kaczy pisze:Jeśli Was to zainteresuje mogę pogadać z redkacją na temat reklamy/zapowiedzi w gazecie "Chrom i Płomienie".AluStar pisze:W Grudniowym nr Magazynu GT będzie info o naszej Imprezie.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Już wszystko jasne Bielek nas nie lubi, nie chce się z nami kontaktować i w ogóle ma nas gdzieś.
Ostatni post |10 Lis 2010|, o 00:47
Pewnie przehandlował ta kartę SD.
Napisz coś że to wszystko nieprawda, boimy się o twoje zdrowie.
Ostatni post |10 Lis 2010|, o 00:47
Pewnie przehandlował ta kartę SD.
Napisz coś że to wszystko nieprawda, boimy się o twoje zdrowie.

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
hej dziewczyny i chłopaki,
faktycznie ostatnio nie bywałem tutaj za często. Kupiłem mieszkanie, robota i kilka innych rzeczy sprawia, że muszę pamiętać o oddychaniu.
co do filmu to spokojnie. Musiałem to trochę przeciągnąć w czasie.
Ostatnio z ono dogrywaliśmy kilka ujęć, na które musiałem poczekać bo był potrzebny kran, a hydraulik;) miał operacje kręgosłupa (operatorzy już tak mają;) i nie mogłem go prosić o pomoc. ale chłopak wyzdrowiał i od razu nadrobiliśmy zaległości.
powiem Wam tak,
jestem na maksa zadowolony ze zdjęć, które wspólnie zrobiliśmy i w wawie, krakowie, poznaniu czy gdańsku. Wiem, że się powtarzam, ale bądźcie cierpliwi. będzie dobrze;)
no... tylko trezba będzie dograć sceny zbiorowe przy moscie bo jak Ono wspominałe zgubiliśmy karte
to oczywiście ściema;)
faktycznie ostatnio nie bywałem tutaj za często. Kupiłem mieszkanie, robota i kilka innych rzeczy sprawia, że muszę pamiętać o oddychaniu.
co do filmu to spokojnie. Musiałem to trochę przeciągnąć w czasie.
Ostatnio z ono dogrywaliśmy kilka ujęć, na które musiałem poczekać bo był potrzebny kran, a hydraulik;) miał operacje kręgosłupa (operatorzy już tak mają;) i nie mogłem go prosić o pomoc. ale chłopak wyzdrowiał i od razu nadrobiliśmy zaległości.
powiem Wam tak,
jestem na maksa zadowolony ze zdjęć, które wspólnie zrobiliśmy i w wawie, krakowie, poznaniu czy gdańsku. Wiem, że się powtarzam, ale bądźcie cierpliwi. będzie dobrze;)
no... tylko trezba będzie dograć sceny zbiorowe przy moscie bo jak Ono wspominałe zgubiliśmy karte
to oczywiście ściema;)