Będę wdzięczny, jeśli ktoś z was poświęci mi trochę czasu i pomoże mi wybrać idealny wóz dla mnie.
Kupno Mustanga
-
John Blaze
- Model: Jeszcze się rozglądam :)
- Kolor: Highland Green lub Dark Candy Apple Red
- Kontakt:
Kupno Mustanga
Całkiem możliwe, że za kilka miesięcy będę mógł obie pozwolić na zakup Mustanga. Problem polega na tym, że nie mam zbyt szerokiej wiedzy na ten temat (wiem tylko, że mój organizm reaguje trochę dziwnie na zaparkowanego w pobliżu Mustanga, ale nie znam się raczej na wersjach, poza kilkoma ulubionymi
). Mam więc kilka pytań: czy jest jakaś szansa zdobycia niebitego, najlepiej nowego Bullita '08? Bo z tymi limitowanymi edycjami to różnie bywa... Myślałem też o tym cacku ---> http://img707.imageshack.us/img707/4121 ... elbygt.jpg , ale sam nie wiem. Czy są wersje cabrio z twardym dachem? Jak radzi sobie brezentowy dach w zimie? Jak w ogóle Mustang GT radzi sobie w naszej polskiej, jesienno-zimowej chlapie?
Będę wdzięczny, jeśli ktoś z was poświęci mi trochę czasu i pomoże mi wybrać idealny wóz dla mnie.
To pewnie nie wszystkie pytania, ale na tą chwilę więcej nie przychodzi mi do głowy. Z góry dziękuję. 
1, 2, 3 - yeah, I sound like a ref.
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
Re: Kupno Mustanga
czescJohn Blaze pisze:Całkiem możliwe, że za kilka miesięcy będę mógł obie pozwolić na zakup Mustanga. Problem polega na tym, że nie mam zbyt szerokiej wiedzy na ten temat (wiem tylko, że mój organizm reaguje trochę dziwnie na zaparkowanego w pobliżu Mustanga, ale nie znam się raczej na wersjach, poza kilkoma ulubionymi). Mam więc kilka pytań: czy jest jakaś szansa zdobycia niebitego, najlepiej nowego Bullita '08? Bo z tymi limitowanymi edycjami to różnie bywa... Myślałem też o tym cacku ---> http://img707.imageshack.us/img707/4121 ... elbygt.jpg , ale sam nie wiem. Czy są wersje cabrio z twardym dachem? Jak radzi sobie brezentowy dach w zimie? Jak w ogóle Mustang GT radzi sobie w naszej polskiej, jesienno-zimowej chlapie?
Będę wdzięczny, jeśli ktoś z was poświęci mi trochę czasu i pomoże mi wybrać idealny wóz dla mnie.To pewnie nie wszystkie pytania, ale na tą chwilę więcej nie przychodzi mi do głowy. Z góry dziękuję.
moge odpowiedziec na jedno z Twoich pyt
jesien a w szczegolnosci zima to okres wytezonej czujnosci i kontroli na temperamentem swoim i konia
duzo pokory niz w innych tylno napedowych autkach..zwlaszcza w zakretach...! :)ciezko konika utrzymac
z niebitym i to Bulitem???w polsce to chyba od kogos z klubu ale nie slyszlem aby ktos sie pozbywal.90% koni w polsce jest po przejsciach....
pozdro
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Jeśli wierzyć ebay http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw ... itt&_rdc=1 to są w obiegu wtórnym Bullity'08.
W Polsce są chyba 3szt. i nie wiem czy któryś z kolegów chce się aktualnie rozstać (raczej nie).
Nie ma.
W Polsce są chyba 3szt. i nie wiem czy któryś z kolegów chce się aktualnie rozstać (raczej nie).
John Blaze pisze:Czy są wersje cabrio z twardym dachem?
Nie ma.

-
John Blaze
- Kontakt:
Czyli jeżeli chodzi o Bullita to dobrze myślałem.
Czy jak przyjdzie co do czego, mogę liczyć na pomoc w szukaniu i sprowadzeniu konika? Mimo wszystko wciąż interesuje mnie Bullit, ale jeżeli nie da rady to zadowolę się czymś innym.
W sumie sam nie wiem co wybrać. Zależy mi, żeby sam jego widok powodował omdlenia u przechodniów.
Jeżeli da radę, to proszę o jakieś wskazówki odnośnie różnych wersji. Najbardziej interesuje mnie model '08.
1, 2, 3 - yeah, I sound like a ref.
-
Kuba
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Widzę, że zaczynasz spuszczać z cenyescalar pisze:ja chetnie sprzedam swojego bullitta, ale chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie kupi go ode mniestang232 pisze:Jeśli wierzyć ebay http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw ... itt&_rdc=1 to są w obiegu wtórnym Bullity'08.
W Polsce są chyba 3szt. i nie wiem czy któryś z kolegów chce się aktualnie rozstać (raczej nie).John Blaze pisze:Czy są wersje cabrio z twardym dachem?
Nie ma.
dzis mam dobry humor to powiem, ze sprzedam za 200 000 $![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
John Blaze
- Kontakt:
Najlepiej sprawdzić VIN Carfaxem (Stangi sprowadzone, przynajmniej z tego co wiem większość ma wpisana w nr. VIN całą przeszłość auta ... dopóki nie zostało sprowadzone do PL)
, zawsze można sprawdzić lakier czujnikiem itp. jak samochód stoi w PL, ale różnie się zdarza, czasem ktoś przytrze samochód nawet lekko, ale jest i widać - malowanie i później wychodzi na czujniku, że musiał być bity i szukają Pana Zenka gdzie składał auto. Tak więc rozglądaj się za klaczą ale rozważnie
).
escalar, podbijam do 200 001 nie sprzedawaj AluStarowi!
escalar, podbijam do 200 001 nie sprzedawaj AluStarowi!

dubi dubi duba, dubi dubi duba... agent Pe!
-
Alexander25
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Szukalem auta dla matki spodobal jej sie mustang gt 2005:0 takiego mialem to sobie zobaczyla jak to wygla. Wsiadla przejechala sie i okazalo sieze za duzo mocy wiec chcialem kupic 4.0 nie trafilem na bezwypadkowego i teraz drugi dzien smiga focusem zx4 2.0
tez amerykaniec ale troche oszukany . Wszystkie 6 stangow w Warszawie co ogladalem bylo bite a w 5 bylo total loss w carfax
302 HOooooo
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
to dobrze trafiles jak tylko 5 total lossAlexander25 pisze:Szukalem auta dla matki spodobal jej sie mustang gt 2005:0 takiego mialem to sobie zobaczyla jak to wygla. Wsiadla przejechala sie i okazalo sieze za duzo mocy wiec chcialem kupic 4.0 nie trafilem na bezwypadkowego i teraz drugi dzien smiga focusem zx4 2.0tez amerykaniec ale troche oszukany . Wszystkie 6 stangow w Warszawie co ogladalem bylo bite a w 5 bylo total loss w carfax
a na powaznie to tragizm