ECTD 2011
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Deftronic pisze:Hmm... Fajnie było by się pojawić na tej imprezie, bo podobno fajna. Może akurat bedziemy w kraju. Pytanie tylko czy sie przykulać.
no jak czym Guciem

ja się strasznie cieszę że aż tyle będzie tych imprez, gorzej że na zloty rumaków finansów zbraknie...

-
Wart warto - Niektórzy traktują pojezdzawke bardzo bardzo powaznie a niektórzy lajtowo. Ale najważniejsze jest towarzystwo - super klimat, każdy życzliwie ci pokaze swoj samochod itd.. Nie sa wpuszczane osoby postronne. Imprezka ma swoj Klimat ..Deftronic pisze:Hmm... Fajnie było by się pojawić na tej imprezie, bo podobno fajna. Może akurat bedziemy w kraju. Pytanie tylko czy sie przykulać.
Myslisz o miejscu w samochodzie .. Z tego co wynika spróbujemy zorganizować jakis mini zlocik przy okazji wiec bedzie sie z kim zabrac - tym sie niemartw.sławekw pisze:AluStar, dało by radę się z Tobą zabrać na któryś termin?? sam nie za bardzo "uśmiecha" mi się jechać, a jakbym zabrał się z kimś to już inaczej...
Tak, chodzi mi o miejsce w samochodzie, najwyżej bym przyjechał do Ciebie i bym się z Tobą zabrał, ael zobaczymy do tego czasu co będzie...AluStar pisze:Myslisz o miejscu w samochodzie .. Z tego co wynika spróbujemy zorganizować jakis mini zlocik przy okazji wiec bedzie sie z kim zabrac - tym sie niemartw.sławekw pisze:AluStar, dało by radę się z Tobą zabrać na któryś termin?? sam nie za bardzo "uśmiecha" mi się jechać, a jakbym zabrał się z kimś to już inaczej...
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
Zmiażdży czy nie zmiażdży - olać to. Liczy się zabawa i możliwość spotkania i pogapienia się na auta. Generalnie plan jest zawsze taki że jeździ się na zmianę do kraju: wiosną Gucio, potem Yoshi, potem znowu Gucio.dr.killer pisze:Deftronic pisze:Hmm... Fajnie było by się pojawić na tej imprezie, bo podobno fajna. Może akurat bedziemy w kraju. Pytanie tylko czy sie przykulać.
no jak czym Guciembo w tej klasie tylko Alustar miażdży a w klasie 4x4 subaryny i lansery, GTR-a rozszarpią na kawałeczki
![]()
ja się strasznie cieszę że aż tyle będzie tych imprez, gorzej że na zloty rumaków finansów zbraknie...
Zobaczymy, może jakiś termin nam przypasuje i się pojawimy na tej imprezie.
btw: Killer, już raz mnie zmiażdżyłeś w Kielcach, ale to TYLKO dlatego, że temperatura powietrza była za wysoka, miałem czołowy wiatr, pasek się ślizgał, tor nie leżał naszemu bolidowi itp. itd.

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;