Mustang z allegro/ebay
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
niestety te 50% to same oplaty bez transportu i prowizji posrednika.. czyli do 15tys za szarego dojdzie 7,5tys$ a do 16,200 za bordowego 8100.. plus oplaty aukcyjne, transport i prowizja, mysle ze w 80tys.zl za kazdego sie zmieszczeadasko74 pisze:Alu... czyli koszt zakupu ,transportu ,cla ,podatku i innych wyludzen

u mnie wyszlo wszystko z rejestracja wlacznie 52 % - doslownie pod domek z kokarda n a dachu - i to miałem wynajety caly kontener dla siebei aby go nie porysowali . A jak wyjdzie tu to juz nie wiem . U nas kraj bezprawia.. Jest sporo opisane w naszych postach - poszukajcie - kazdy opisywal jak sprowadzal..
Dodam ze ja wolalem wyslac Goscia z Polski aby tam polecial, odebral mi go z salonu , zapakował i dopilnował wysyłki - tu ja przejolem paleczke .
Dodam ze ja wolalem wyslac Goscia z Polski aby tam polecial, odebral mi go z salonu , zapakował i dopilnował wysyłki - tu ja przejolem paleczke .
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Wczoraj z nudów pojechałem oglądnąć to cudo http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-v8-4- ... 48346.html zwłaszcza że gośc mieszka dosłownie rzut beretem ode mnie 
A więc tak cena super ale...auto nadaje się całe do malowania tzn,każdy element ma jakiś defekt np drzwi przygniecione,błotniki porysowane,ogólnie cała karoseria zrysowana,lakier widac że nigdy nie woskowany,połamany tylny oraz przedni zderzak,odpryski na masce, zderzak(nawet jedna rura wydechu jest zagięta
pękniety klosz halogenu przedniego,3 szyby z innej parafii,środek umęczony,połamane uchwyty od pokrycia tylnich lamp w bagażniku,brak cięgna aby się zwinąć z bagażnika jakby nas porwali
,a teraz plusy:Przebieg 55tyś.km,Lampy przerobione na Euro,silnik bardzo ładnie pracuje ,zero błędów , nowe 4 zimówki Nexen,technicznie bez zarzutu zawieszenie ok,hamulce seria czyli takie sobie,sprzęgło ok,skrzynia manualna pracuje bez zarzutu czyli jak w jelczu
olej w silniku 5w20 QuakerState. Elektryka sprawna,klima działa.Myślałem o kupnie tego auta na handel,ale nie mam dobrego lakiernika znam samych malarzy
Cena do odbioru na auto 50 tys.zł ale myśle że za 47tyś.zł by gość oddał.Właściciel gość po 50-tce jeździ autem 3 lata sprzedaje bo podobno tonie w długach ale razem z żoną ubrani byli za pare tyśięcy złotych
.Myśle że jak ktoś go kupi i położy mu nowy lakier będzie miał naprawde fajny sprzęt.Auto podobno bezwypadkowe nie miałem miernika ,ale na mój gust było coś malowane ,ale to trzeba by jeszcze sprawdzić w Carfaxie jak zostało sprowadzone do Polski.Sprzedawca twierdzi że auto bezwypadek:)
p.s. Najlepsze że Pan przyjechał z żoną która zrobiła nam pamiątkowe zdjęcia przed jazdą próbną pewnie w obawie że możemy go wysadzić i zabrac mu samochód
Fakt że z nas dwa wielkie chłopy ale takiego przypadku nie miałem 

A więc tak cena super ale...auto nadaje się całe do malowania tzn,każdy element ma jakiś defekt np drzwi przygniecione,błotniki porysowane,ogólnie cała karoseria zrysowana,lakier widac że nigdy nie woskowany,połamany tylny oraz przedni zderzak,odpryski na masce, zderzak(nawet jedna rura wydechu jest zagięta

p.s. Najlepsze że Pan przyjechał z żoną która zrobiła nam pamiątkowe zdjęcia przed jazdą próbną pewnie w obawie że możemy go wysadzić i zabrac mu samochód

Wiem tylko trzeba mieć tego lakiernika.Mam sporo wydatków teraz i chyba by mnie baba z domu wygoniła
Myśle ze jakbym dzisiaj położył mu 45 tyś,.zł to by go sprzedał.To jest dopiero dobra cena
Za tyle to w USA nie kupisz na aukcji całego
Jak nie bedzie chętnych do przyszłego tygodnia to chyba go wezme
Jezdzić tym nie będe bo po 15 min jazdy próbnej już miałem dosyć zmieniania biegów ale na handel byłby ok z tym ze półroku musze go trzymać żeby podatku mi nie dołożyli.