cargo
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Pawellos,
nie było Cię pół roku, Cargo staruszku teraz to zupełnie inna bajka, na wjezdzie pobierane są opłaty 10zł za wjazd, jest Żuk z grillem i riksza z hot-dogami i neonami od spodu (w czwartek po raz pierwszy nie było), Policja pilnuje porządku - pomaga w startach (blokuje zjazd taksiarzy z łuku), brakuje tylko cheerliderek....
pełna kultura...
nie było Cię pół roku, Cargo staruszku teraz to zupełnie inna bajka, na wjezdzie pobierane są opłaty 10zł za wjazd, jest Żuk z grillem i riksza z hot-dogami i neonami od spodu (w czwartek po raz pierwszy nie było), Policja pilnuje porządku - pomaga w startach (blokuje zjazd taksiarzy z łuku), brakuje tylko cheerliderek....

- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
jakbyś nie przegioł z tym blokowaniem taxi, to może bym Ci nawet uwierzył ... ;)Olaf pisze:Pawellos,
nie było Cię pół roku, Cargo staruszku teraz to zupełnie inna bajka, na wjezdzie pobierane są opłaty 10zł za wjazd, jest Żuk z grillem i riksza z hot-dogami i neonami od spodu (w czwartek po raz pierwszy nie było), Policja pilnuje porządku - pomaga w startach (blokuje zjazd taksiarzy z łuku), brakuje tylko cheerliderek.... :D pełna kultura...
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Spoko, spoko...mrjackson pisze:Sorry Mamlasy, że wczoraj się nie pojawiłem, ale byłem wykończony..
Dopiero teraz mam dostęp do netu, bo wcześniej to tylko przez telefon trochę sprawdzałem co się na forum dzieje..
W telegraficznym skrócie: wczoraj było masę samochodów na Cargo, wręcz tłum. Było 6 osób (Maciek, adaśko, Adam Ch., adaslam (ja), leshack z koleżanka brunetką), a stangów było 4 (Maciek, adaśko, adaslaw, leshack).
Tematy rozmów, poza przewodnim tematem, były różne ;]
Fajnie się czasami spotkać i pogadać twarzą w twarz!
Nasz forumowy książę, Adam Ch., na Cargo został przywieziony przez szofera adaśko, a odwieziony pod dom przez szofera adaslaw ;]

Spoko, spoko... Spikniemy się nie raz. Ale ustawiłem sobie przypomnienie na czwartek - wtedy się do Ciebie odezwę i ustalimy, czy się spikamy czy nie.mrjackson pisze: adaslaw, koniecznie muszę zobaczyć twoje cabrio, może w czwartek będziesz na cargo?
Ja niestety nie moge deklarować się z takim wyprzedzeniem, bo nie wiem czy nie będę miał armagedonu w czwartek w robocie.
Narka! Adaslaw
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Przecież w bierzmowaniem (miałem wrażenie, że w sposób jaskrawy) sobie jedynie żartuję ;Pmrjackson pisze:E to chyba przesada z tym żeby pod Kościołem robić takie sceny..adaslaw pisze:Kiedy Adam Ch. będzie przystępował do bierzmowania, to moglibyśmy zorganizować jemu orszak Stangów pod kościołem
Rozumiem, na urodziny pod szkołę pod niego podjechać jest ok.. ale w przypadku Bierzmowania, to niech lepiej się skupi na duchowym przeżyciu przyjęcia Sakramentu..
W sumie, z tymi urodzinami, to nawet niezły pomysł

Ale jest jedno "ale" - Adam Ch. urodziny ma w styczniu ;] [przynajmniej tak wpisał w swoim profilu]