@RadAg!: dzięki za artykuł (mam w zakładce i się douczę).
@koral:
Ufff... Jeśli chodzi o Stanga, to tu są jego (słitaśne) focie:
http://pokazywarka.pl/ford_mustang_vin_ ... x75276203/
To jest 2007, V6, cabrio, skóra (w kolorze TAN - o taką mi chodziło) i, uwaga, wszystko wskazuje, że
nie jest po dzwonie!

Innymi słowy:
title clear.
A z oglądaniem i weryfikacją tego Mustanga to dosyć długa historia ;]
Generalnie wóz stoi w Niemczech, 900 km od miejsca, gdzie mieszkam (stoi u prywatnego właściciela koło Norymbergi, a ja mieszkam w Piasecznie koło Warszawy). Wymyśliłem dosyć dziwny algorytm weryfikacji: wszedłem na serwis GoldenLine.pl (gdzie też się udzielam), wyszukałem Polaków (cytat z Misia:
tylko mężczyźni), którzy mieszkają dokładnie w tym mieście (Erlangen) i zapytałem sie czy (oczywiście za opłata), któryś nich nie wsparł mnie w weryfikacji tego wozu, czyli zaprowadzenie wozu do jakiejś
niezależnej stacji diagnostycznej. Odpowiedział mi jeden kolega, że jest skłonny się tym zając! I się zajął! Ów kolega (Darek) umówił się z właścicielem i w tę sobotę byli na dosyć mocnym prześwietleniu wozu w stacji Dekra. Darek dodatkowo dopłacił w Dekra za to, aby specjalista dodatkowo zszedł pod wóz z latarką i poszukał ewentualnych poszlak, że wóz jest po dzwonie. Ponieważ kompletnie niczego nie znaleźli, to dlatego kupuję ten wóz ;]
Ogłoszenia w sieci już nie ma, gdyż, z tego co widzę, Niemiec natychmiast zdjął ogłoszenie z Mobile.de, po tym jak dostał ode mnie potwierdzenie, że kupuję jego wóz (kiedy już wiedziałem, że weryfikacja zakończyła się dla mnie pomyślnie).
koral: Wiadomo, pisałem do Ciebie listy i dzwoniłem. Dziękuję Ci za pomoc!

Ale wygląda na to, że nie będę Ciebie angażował w weryfikację tego wozu.
Pokój, Adam