Jednocześnie informuję wszystkich , że 15 minut za kierownicą mojego mustanga po Mielnie lub okolicy będzie kosztować 100 zł
Mielno
-
Mariuch
- Młodszy Forumowicz
- Model: mustang 66
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Mielno
Jesli ktoś z was jest , lub będzie w Mielnie lub okolicy to chętnie sie z nim spotkam ...od jutra bede tam stacjonowal tel 785-400-555
Jednocześnie informuję wszystkich , że 15 minut za kierownicą mojego mustanga po Mielnie lub okolicy będzie kosztować 100 zł
Pozdrawiam ;)
-
andronik
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Dla mnie ok, tym bardziej że pada więc średnia przyjemność wypadu do Mielna. Tylko nie wiem czy Mariuch jeszcze będzie.Delfinnn pisze:Kurde, to może ustalmy wspólny termin ? Tak za tydzień dwa? Bo dopiero wtedy będę miał wydech ;/
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
-
Mariuch
- Młodszy Forumowicz
- Model: mustang 66
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
...
No i pogoda się s.....
Na razie zjechałem do chaty, nie wiem czy we wtorek wrócę do Mielna czy polecę na Łebę , bo w Mielnie jest totalna bieda
Szkoda , że zaczęło padać , bo po pierwszych 2 h miałem 2 klientów na przejażdzke...a przez cały weekend auto było prawdziwą gwiazdą w mieście ..heh
Na razie zjechałem do chaty, nie wiem czy we wtorek wrócę do Mielna czy polecę na Łebę , bo w Mielnie jest totalna bieda
Pozdrawiam ;)
-
andronik
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Jasnekoral pisze:za tydzien kolo Mielna sa wyscigi , bedzie Michal@ i ja moze tez, wiec moze wtedy zrobilibysmy male spotkanie w Mielnie?
Pozdrawiam,
Tomek
Tomek