Mustang z allegro/ebay
Poszło PWadaslaw pisze:Hej!
Zwrócę uwagę, że ten Mustang (z niemieckiego komisu), o który tutaj pytam, to jego cena (ta wyświetlona na stronie w PLN) będzie pewnie zwiększona o jakieś 20% po przywiezieniu do Polski (akcyzy, podatki, itp.). To, jak rozumiem, robi się cena 120 K PLN, co już jest dość smutną dla mnie
btw:
Obaj Panowie, piszecie mi, że "kupię, kupię". Ale ja na prawdę czeszę sieć i ... nic
Chodzi mi o:
* 2006 - 2009
* V6 lub V8
* czarny cabrio
* w środku jasna (najlepiej cielista) tapicerka
* najlepiej 2, a nie 4 światła z przodu
* najlepiej, aby nie był bity (liczę się z wyższą ceną za taki "rarytas")
Znajdzie się lepszy cwaniak, który w Europie coś takiego wyczesze (w niższej cenie)? ;]
Peace! Adam

mustang... just a dream ...
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Ktoś oglądał może to auto http://otomoto.pl/ford-mustang-czarmy-m ... 67561.html Znajomy sie zastanawia nad nim.
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
sprzedajesz konia?:( ale kupisz nowego 2011?:) ma wogole ktos z klubu nowy model? wiem ze ktos pisal ze juz do niego płynie,ale nie pamietam kto..Ronin pisze:Poszło PWadaslaw pisze:Hej!
Zwrócę uwagę, że ten Mustang (z niemieckiego komisu), o który tutaj pytam, to jego cena (ta wyświetlona na stronie w PLN) będzie pewnie zwiększona o jakieś 20% po przywiezieniu do Polski (akcyzy, podatki, itp.). To, jak rozumiem, robi się cena 120 K PLN, co już jest dość smutną dla mnie
btw:
Obaj Panowie, piszecie mi, że "kupię, kupię". Ale ja na prawdę czeszę sieć i ... nic
Chodzi mi o:
* 2006 - 2009
* V6 lub V8
* czarny cabrio
* w środku jasna (najlepiej cielista) tapicerka
* najlepiej 2, a nie 4 światła z przodu
* najlepiej, aby nie był bity (liczę się z wyższą ceną za taki "rarytas")
Znajdzie się lepszy cwaniak, który w Europie coś takiego wyczesze (w niższej cenie)? ;]
Peace! Adam
Andronik jak z bezwypadkowością? Wygląda ładnieandronik pisze:Ktoś oglądał może to auto http://otomoto.pl/ford-mu...-C13967561.html Znajomy sie zastanawia nad nim.

1. http://www.autotapicerki.pl/adaslaw pisze:1. Ile kosztuje zmiana tapicerki (np. z ciemnej skóry na jasną)?
2. Ile kosztuje przemalowanie całego wozu na iny kolor?
2. W zależności od warsztatu ale musisz liczyć 5-7 tyś.zł za lakierowanie auta."Gienek" w szopie też się podejmie ale za 3 tyś.zł to dosłownie pomaluje.
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
OK, ale Twój Stang, kiedy jego kupowałeś, był walony w przeszłości?mrjackson pisze:Nie mam zielonego pojęcia.. Ja za swojego Gt z mniejszym przebiegiem i tylko o 1 rok starszym zapłaciłem dużo mniej...
Nie, wiem, ale więcej jak 70 000 nie zapłaciłbym, a nawet za taką cenę to bym raczej szukał GT..
Bo ten Niemiec się chyba upiera, że Mustang o którego pytałem jest ponoć całkiem clean.
Pytam o to, że dla mnie sam fakt, że wóz nie był walony, jest wielkim walorem. I naturalnie wiem, że za taki walor należy dopłacić.
Peace, Adam
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Koral, jeśli masz jakieś kanały albo tricki, które pomogłyby mi znaleźć, to co opisałem w swoim poście powyżej, to ... jestem otwarty na propozycjekoral pisze: a za 120tysi to ja Ci swojego moge sprzedac, oczywiscie moge Ci tez pomoc poszukac cabrio jesli sie tak upieraszmi tez sie podobaja ale dodatkowe 150-200kg zbednej masy juz mi si enie podoba, i tak moj mogłby ze mna wazyc z 1300 a nie 1800..

W razie czego Wal na priv lub bezpośrednio:
adaslaw małpa gmail kropka kom
Pokój!
Adam