Szkoła Jazdy w Kielcach
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
co tu tak cicho impra już za chwilę... auta naszykowane??
ja nie zdążyłem z całym zawieszeniem ale mam nadzieje że to co zrobiłem się nie rozleci...
ps. takie pytanie z dojazdem bo lecę rano w sobotę i tak od strony wrocka mam dwie drogi do wyboru z Wielunia boczną drogą przez Pajęczyno, Radomsko lub główną drogą przez Piotrków Trybunalski którą drogę wybrać jakieś utrudnienia remonty, bo czasu mam na styk i nie chce się wpakować...
ja nie zdążyłem z całym zawieszeniem ale mam nadzieje że to co zrobiłem się nie rozleci...
ps. takie pytanie z dojazdem bo lecę rano w sobotę i tak od strony wrocka mam dwie drogi do wyboru z Wielunia boczną drogą przez Pajęczyno, Radomsko lub główną drogą przez Piotrków Trybunalski którą drogę wybrać jakieś utrudnienia remonty, bo czasu mam na styk i nie chce się wpakować...

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
http://hotelprzedwiosnie.pl/
HOTEL "PRZEDWIOŚNIE"
SAMRELAKS MĄCHOCICE SP. Z O.O.
Mąchocice Kapitulne 178
26 - 001 Masłów k/Kielc
HOTEL "PRZEDWIOŚNIE"
SAMRELAKS MĄCHOCICE SP. Z O.O.
Mąchocice Kapitulne 178
26 - 001 Masłów k/Kielc
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- cesiek46
- Forumowicz
- Model: GT/CS Vortech HO
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
Podaje docelową listę po rezygnacji Krisa.
Tor 24 lipca 2010
SOBOTA:
1) Alustar i Dorota - ( Piatek - Niedziela ) Hotel - Wplata
2) Dakota - ( Piatek - Niedziela ) Hotel - Wplata
3) Horse i Gonger - wplata
4) RAFAŁ i Dorota SN95 czerwony sobota niedziela nocleg 2 os - Wplata
5) Tomec - wplata
6) Madasek - wplata
7) TOMO - wplata
8) Deftronic - wplata
9) Max-1 & Sylwinka - wplata
10) Kaes - wpłata
11) Cyryl 1 - wpłata
12) Cyryl 2 - wpłata
13) Red Hornet - wplata
14) Hans ( + Ania "Buraq" ) - wpłata
15) Koral- wplata
16) Muarah -> wplata
17) MrJackson - wplata
18) Cesiek 46
19) Celibad
20) Perła - challenger
21) Maślana - chrysler 300C
22) Kuba - wplata
23) dr.Killer - sobota Tor wpłata
24) Konio -wplata
25) Masacrator - wplata
26) Lukasz - wplata
27) Lukas Ostrowiec
28) Yogibaboo
29) Siekier - wplata
30) ... Stachu - wpłata
Koniec
Tor 24 lipca 2010
SOBOTA:
1) Alustar i Dorota - ( Piatek - Niedziela ) Hotel - Wplata
2) Dakota - ( Piatek - Niedziela ) Hotel - Wplata
3) Horse i Gonger - wplata
4) RAFAŁ i Dorota SN95 czerwony sobota niedziela nocleg 2 os - Wplata
5) Tomec - wplata
6) Madasek - wplata
7) TOMO - wplata
8) Deftronic - wplata
9) Max-1 & Sylwinka - wplata
10) Kaes - wpłata
11) Cyryl 1 - wpłata
12) Cyryl 2 - wpłata
13) Red Hornet - wplata
14) Hans ( + Ania "Buraq" ) - wpłata
15) Koral- wplata
16) Muarah -> wplata
17) MrJackson - wplata
18) Cesiek 46

19) Celibad
20) Perła - challenger
21) Maślana - chrysler 300C
22) Kuba - wplata
23) dr.Killer - sobota Tor wpłata
24) Konio -wplata
25) Masacrator - wplata
26) Lukasz - wplata
27) Lukas Ostrowiec
28) Yogibaboo
29) Siekier - wplata
30) ... Stachu - wpłata
Koniec
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Jak by ktoś miał wątpliwości co do lokalizacji/dojazdu do toru to
PROSZĘ TU KLYKNĄĆ
PROSZĘ TU KLYKNĄĆ
.::
my other ride is your mom
::.

- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Wielkie dzięki za super zabawę, Alustar masz flaszkę za załatwienie pogody bo Kielce to jedyne miejsce w Polsce bez deszczu, masz wysoko postawione znajomości...
Przepraszam że nie zostałem chociaż na grilla chciałem ale tak wyszło, wszystko zawsze się coś musi posypać dójże miałem z swoją ekipom przyjechać ale mnie olali bo bali się deszczu, na szczęście udało mi się przybyć o włos bo w firmie kilku się zwolniło i teraz zero wolnego...
Impreza na tym torze super sprawa choć się nie obyło bez strat, dwa rumaki obite na szczęśćcie nie blacharka tylko zderzaki... a ja potrąciłem pachołek i się okazało że mi błotnik porysował i to do białego aż mnie, bo zderzaki mam do malowania to są poświęcona na ostrzał ale buda żem się w... nie mówiąc że poszły mi opony bo miałem slicki ale stanowczo nie na ten tor, były tak miękkie że po rozgrzaniu zaczęły tak pływać że przód kompletnie nie trzymał na łukach i się stopił... są idealne na moje wrocławskie imprezy na Kielcach poległy...
Ale o dziwo na czasuwce poza Seatem, miałem najlepsze czasy co jest trochę dla mnie nie zrozumiałe i to szczerze czułem że auto pływał jak głupie i jak bym miał lepsze opony i szperkę to by było ostro... ale największe zaskoczenie to GT-R bo to auto jest masakrycznie szybkie jak jechałem na siedzeniu pasażera to się nie mogłem od niebo oderwać tak wciskało, trochę żałuję że nie przejechałem się z Alustarem bo cisną bardzo mocno i nie wiem czemu czaszy miał słabsze bo jak lataliśmy jeden za drugim na górskiej spirali to po pierwszym łuku miał takie odejście że straciłem go z oczu co pokazuje że nie miałem szans na dłuższych prostych... na szczęście spawanie i kombinowanie w zawieszeniu dały na tyle efekt że poza oponami zawiecha nie drgnęła co dało się go opanować...
I do wszystkich apel miejcie trochę rozwagi bo nie powinno być tak że z takiej imprezy auta wyjeżdżają na lawecie lub są obite co na pewno da nie którym sporą nauczkę że jednak prędkość jest super ale jak zbliża się zakręt czy nagła sytuacja na drodze to już nie jest tak różowo...
Przepraszam że nie zostałem chociaż na grilla chciałem ale tak wyszło, wszystko zawsze się coś musi posypać dójże miałem z swoją ekipom przyjechać ale mnie olali bo bali się deszczu, na szczęście udało mi się przybyć o włos bo w firmie kilku się zwolniło i teraz zero wolnego...
Impreza na tym torze super sprawa choć się nie obyło bez strat, dwa rumaki obite na szczęśćcie nie blacharka tylko zderzaki... a ja potrąciłem pachołek i się okazało że mi błotnik porysował i to do białego aż mnie, bo zderzaki mam do malowania to są poświęcona na ostrzał ale buda żem się w... nie mówiąc że poszły mi opony bo miałem slicki ale stanowczo nie na ten tor, były tak miękkie że po rozgrzaniu zaczęły tak pływać że przód kompletnie nie trzymał na łukach i się stopił... są idealne na moje wrocławskie imprezy na Kielcach poległy...
Ale o dziwo na czasuwce poza Seatem, miałem najlepsze czasy co jest trochę dla mnie nie zrozumiałe i to szczerze czułem że auto pływał jak głupie i jak bym miał lepsze opony i szperkę to by było ostro... ale największe zaskoczenie to GT-R bo to auto jest masakrycznie szybkie jak jechałem na siedzeniu pasażera to się nie mogłem od niebo oderwać tak wciskało, trochę żałuję że nie przejechałem się z Alustarem bo cisną bardzo mocno i nie wiem czemu czaszy miał słabsze bo jak lataliśmy jeden za drugim na górskiej spirali to po pierwszym łuku miał takie odejście że straciłem go z oczu co pokazuje że nie miałem szans na dłuższych prostych... na szczęście spawanie i kombinowanie w zawieszeniu dały na tyle efekt że poza oponami zawiecha nie drgnęła co dało się go opanować...
I do wszystkich apel miejcie trochę rozwagi bo nie powinno być tak że z takiej imprezy auta wyjeżdżają na lawecie lub są obite co na pewno da nie którym sporą nauczkę że jednak prędkość jest super ale jak zbliża się zakręt czy nagła sytuacja na drodze to już nie jest tak różowo...

- Cyryl
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Premium 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Mineral Grey
Przyłączam się do podziękowań. Tacy byliśmy uhahani razem z Maćkiem po imprezie, że mamy o czym myśleć i opowiadać jeszcze przez co najmniej dwa tygodnie. Wielki szacun dla organizatorów!
Jeszcze do tego ta optymalna pogoda! Gdyby lało, to byśmy raczej nie pojeździli.
Żal ściska pewną część ciała, że jakoś czasu brakuje, żeby się załapać na każdą klubową imprezę, bo to zawsze i atrakcje gwarantowane i towarzystwo doborowe. Do miłego!

Jeszcze do tego ta optymalna pogoda! Gdyby lało, to byśmy raczej nie pojeździli.
Żal ściska pewną część ciała, że jakoś czasu brakuje, żeby się załapać na każdą klubową imprezę, bo to zawsze i atrakcje gwarantowane i towarzystwo doborowe. Do miłego!