MUSTANG RACE 2011 - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Dezo, Pewnie ze tak .. najbardziej wymagajacy Leja 98 - a ta wszyscy Maja .
Powiedz ze moga nas objac patronatem - bo jednak paliwo to jeden z najwiekszych kosztow tej imprezy .
Nikt sie nie odzywa w sprawie stronki - a bysmy mieli juz kilku sponsorow .. I mogli im pokazac o co nam chodzi .. Zaraz by mozna Bylo dac jakies Banery
Dobra wiec ja sie Tym zajme - Rozumiem ze ruszamy z tym tematem - bo zaklepuje Domene
www.MustangRace.pl
Ok????????
Powiedz ze moga nas objac patronatem - bo jednak paliwo to jeden z najwiekszych kosztow tej imprezy .
Nikt sie nie odzywa w sprawie stronki - a bysmy mieli juz kilku sponsorow .. I mogli im pokazac o co nam chodzi .. Zaraz by mozna Bylo dac jakies Banery
Dobra wiec ja sie Tym zajme - Rozumiem ze ruszamy z tym tematem - bo zaklepuje Domene
www.MustangRace.pl
Ok????????
Ostatnio zmieniony 2010-07-17, 10:46 przez AluStar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Dobrze więc. Od poniedziałku zacznę rozmowy z Lotosem. No i dajcie znać, czy obiekt w Prusiacach nam pasuje. Według mnie jest idealny, no i mam tam spore mozliwości negocjacyjno-organizacyjne.
Tak sobie myślę tylko, że może do rozpoczęcia jakichkolowiek rozmów ze sponsorami, to powinniśmy już dysponować stroną www. Coś trzeba ludziom pokazać, jakieś konkrety...
Trzeba rozmawiać o sponsorowaniu konkretnej imprezy, a nie pomysłów na nią.
Tak sobie myślę tylko, że może do rozpoczęcia jakichkolowiek rozmów ze sponsorami, to powinniśmy już dysponować stroną www. Coś trzeba ludziom pokazać, jakieś konkrety...
Trzeba rozmawiać o sponsorowaniu konkretnej imprezy, a nie pomysłów na nią.
Ostatnio zmieniony 2010-07-17, 10:46 przez Dezo, łącznie zmieniany 1 raz.
Samotny Wilk
Postaram się jakoś pójść w niedługim czasie do właściciela toru i porozmawiać na ten temat, nad zalewem bez problemu zorganizują nam zabawę, nocleg proponuje w pobliżu Kraśnika http://www.zajazd-marta.pl/AluStar pisze:horse, o to zwracam honor - pewnie ze tak - ale przy okazji ustalamy aby nasze koniki jechaly bez wiekszego nadwyrezania . Wszystko inne mile wskazane.
Do wszystkich - jak ktos bedzie mogl cos zorganizaowac aby zabawic , przenocowac w fajnym miejscu grupe (sadze ) ze okolo 30 autek to niech proponuje .
1) Lublin - fajan sprawa te kokarty ..
2) Poznan - Malta tez byla super..
3) ????
Kto umie zrobic stronke ??
cos takiego jak ta na przyklad..
http://polandunlim.info/
Obrazek
Blisko do miasta, przy lesie, parking ogrodzony na terenie zajazdu, sad, parę uli, miejsce na grilla

- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Dodam, że w Prusicach, przy hotelu jest też stacja paliw Lotos. W najgorszym wypadku mogę tam załatwić super rabat na paliwo dla MKP, tak, że kupimy je po kosztach.
Właściwie mogę to załatwić w całej sieci tej firmy:
http://www.pieprzyk.pl/stacje/index.php
Właściwie mogę to załatwić w całej sieci tej firmy:
http://www.pieprzyk.pl/stacje/index.php
Samotny Wilk
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
przecież wiesz, że ze stroną nie problem.AluStar pisze:Dezo, Pewnie ze tak .. najbardziej wymagajacy Leja 98 - a ta wszyscy Maja .
www.MustangRace.pl
Ok????????
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Pomysł pierwsza klasa, ja się już szykuje :viva:
Mogę to zarezerowac u naszego dostawcy sererwa, będziemy ja mieli wtedy zupełnie za darmo przez pierwszy rok.
Nie warto, przejeżdzałem wzoraj przez Rawicz, nic tam nie maDezo pisze:Ej, a co mnie tu Rawicza nie ma na trasie???!!!

`AluStar pisze:Dobra wiec ja sie Tym zajme - Rozumiem ze ruszamy z tym tematem - bo zaklepuje Domene
http://www.MustangRace.pl
Mogę to zarezerowac u naszego dostawcy sererwa, będziemy ja mieli wtedy zupełnie za darmo przez pierwszy rok.
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Panowie,
nie przesadzajcie z tymi mega długimi trasami - 1750 km w 4-5 dni to naprawdę masa km!!!!! Bardziej się zmęczymy a to ma być rozrywka!!!!!! O kosztach nie mówię bo to sprawa indywidualna, ale trzeba sobie postawić pytanie, że skoro mamy jechać grupą to znaczy, że śpimy w jednym hotelu - no i w związku z tym ile każdy może wysupłać za jeden nocleg? 130 zeta ze śniadaniem, każdemu pasuje? I żadne kempingi tylko wygodne wyro w hotelu z basenem!
Miałem się z tym wstrzymać bo sprawa jest jeszcze ogólnie patykiem po wodzie pisana, ale skoro tak ostro idziemy z tym planowaniem to moje 5 groszy.
Wracając z Vasteras poznałem na promie fajnych Słowaków. W przyszłym roku chcą zorganizować rajd śladami Królewstwa Austro-Węgierskiego i wciągnąć w to Słowaków, Czechów, Austriaków, Madziarów. Ja im tylko delikatnie napomknąłem, że kawałek Polski do Franca Jozefa również kiedyś należał. Taki mają plan, ale gdybyśmy uderzali przez południową część naszego kraju to można by zorganizować zajebiste spotkanie
Skontakuję się z nimi i zobaczę czy już coś się wykluwa.
nie przesadzajcie z tymi mega długimi trasami - 1750 km w 4-5 dni to naprawdę masa km!!!!! Bardziej się zmęczymy a to ma być rozrywka!!!!!! O kosztach nie mówię bo to sprawa indywidualna, ale trzeba sobie postawić pytanie, że skoro mamy jechać grupą to znaczy, że śpimy w jednym hotelu - no i w związku z tym ile każdy może wysupłać za jeden nocleg? 130 zeta ze śniadaniem, każdemu pasuje? I żadne kempingi tylko wygodne wyro w hotelu z basenem!
Miałem się z tym wstrzymać bo sprawa jest jeszcze ogólnie patykiem po wodzie pisana, ale skoro tak ostro idziemy z tym planowaniem to moje 5 groszy.
Wracając z Vasteras poznałem na promie fajnych Słowaków. W przyszłym roku chcą zorganizować rajd śladami Królewstwa Austro-Węgierskiego i wciągnąć w to Słowaków, Czechów, Austriaków, Madziarów. Ja im tylko delikatnie napomknąłem, że kawałek Polski do Franca Jozefa również kiedyś należał. Taki mają plan, ale gdybyśmy uderzali przez południową część naszego kraju to można by zorganizować zajebiste spotkanie

Skontakuję się z nimi i zobaczę czy już coś się wykluwa.