To sie nazywa Jazda Moturem ?? - to lepsze od Bungy Bungee Jumping

Nie zdradze tajemnicy ale jest na co popatrzeć ..
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Aliiihaa! Sylwo witajSylwo pisze:Witam, to ja - świadek, bawiliśmy się z co niektórymi osobami niedawno.
jeżdżę moturem, nie umawiam się z nieznajomymi, lubię alkohol
namówiłeś mnieLIZZARD pisze:Aliiihaa! Sylwo witajSylwo pisze:Witam, to ja - świadek, bawiliśmy się z co niektórymi osobami niedawno.
jeżdżę moturem, nie umawiam się z nieznajomymi, lubię alkohola ja jestem świadkiem Twojego świadectwa
ponieważ tesh się nie umawiam z nieznajomymi, dlatego musimy się napić jak się umówimy
by wzmocnić to co lubimy
Mechanizm jest sprawny, przy zakupie poprzedni właściciel otworzył i zamknął dach jednak nie zwróciłem uwagi jak to się robi, a teraz nie mam z nim kontaktu stąd moje pytanie do forumowiczów.Alexander25 pisze:Wiek ktore autko kupiles tam moze byc problem z otwieraniem i zamykaniem bo mechanizm byl uszkodozny i sie zacinal
Heh no to fajnie ze widzimy sie na forum. Na spotach tez sie spotakamy bo moj zielony wlasnie sie zrobil a niedlugo bedzie tez niebieskie bydle GT:)wampir Lestat pisze:Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
Jestem Wojtek z Kolbuszowej, wczoraj tj. 26,06,2010 kupiłem bordowego 3.8 v6 od Aleksandra25