Wielkie podziekowania - bo nie kazdy z takim entuzjazmem zaproponowalby pomoc wlasciwie nieznajomemu.
Miedzyuzytkownikowa pomoc klubowa
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Miedzyuzytkownikowa pomoc klubowa
Chcialem tylko podziekowac Celibadowi i Soni za wielka pomoc jaka mi okazali przy mojej przeprowadzce do PL. Nie dosc, ze pomogli mi zorganizowac transport, to jeszcze dali dach nad glowa, jedzonie i dostep do zimnego piwa 
Wielkie podziekowania - bo nie kazdy z takim entuzjazmem zaproponowalby pomoc wlasciwie nieznajomemu.

-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Re: Miedzyuzytkownikowa pomoc klubowa
tylko nie jedź rano z Celibadem na ryby bo to się źle skończypluzz pisze:Chcialem tylko podziekowac Celibadowi i Soni za wielka pomoc jaka mi okazali przy mojej przeprowadzce do PL. Nie dosc, ze pomogli mi zorganizowac transport, to jeszcze dali dach nad glowa, jedzonie i dostep do zimnego piwa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Sonia
- Młodszy Forumowicz
- Model: My Little Pony
- Kolor: Fioletowy
Re: Miedzyuzytkownikowa pomoc klubowa
kurde miałes nikomu nic nie mówic teraz wszyscy sie zwala i co. Namiot bedziemy musiały z martula rozbjac na ogrodzie bo wszystkie łózka juz zajetepluzz pisze:Chcialem tylko podziekowac Celibadowi i Soni za wielka pomoc jaka mi okazali przy mojej przeprowadzce do PL. Nie dosc, ze pomogli mi zorganizowac transport, to jeszcze dali dach nad glowa, jedzonie i dostep do zimnego piwa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaes Celibad zaspał i na ryby nie poszedł ale był taki plan
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Dzieki jeszcze raz za goscine. Zajazdowi "pod Celina" przyznaje 5 gwiazdek.
Teraz juz oficjalnie jestem na (prawie) swoich smieciach i to po kilkugodzinnej podrozy mustangiem wiec banan na ustach jest. Zadnych problemow z autem. Chociaz podczas transportu wyciekl mi plyn ze skrzyni ale nic nie dolewalem a poziom jest OK wiec chyba przelalem troche przed podroza. Po drodze (wiem, ze i tak mi nikt nie uwierzy) natknalem sie na bordowego GT SN95 (po liftingu) z rejestracja PKS (Kepno?) i zaprosilem do klubu.
Marta - dzieki za ugoszczenie mnie a przejazdzke jeszcze sobie odbijemy
Zrob prawko to siadzesz za kierownica 
Teraz juz oficjalnie jestem na (prawie) swoich smieciach i to po kilkugodzinnej podrozy mustangiem wiec banan na ustach jest. Zadnych problemow z autem. Chociaz podczas transportu wyciekl mi plyn ze skrzyni ale nic nie dolewalem a poziom jest OK wiec chyba przelalem troche przed podroza. Po drodze (wiem, ze i tak mi nikt nie uwierzy) natknalem sie na bordowego GT SN95 (po liftingu) z rejestracja PKS (Kepno?) i zaprosilem do klubu.
Marta - dzieki za ugoszczenie mnie a przejazdzke jeszcze sobie odbijemy