takiego pytania jeszcze nie było
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64
- smerf
- Forumowicz
- Model: Ford Mustang GT/1995r/silnik 5.0L/automatic
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwony
- Kontakt:
takiego pytania jeszcze nie było
witam!! Pytanie za 100zł--może ktoś wie czemu w mustangu nie ma wskażnika rezerwy paliwa??z oszczednośi producenta,,może jakaś inna przyczyna??pozdr.........
- Załączniki
-
[Rozszerzenie gif zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Galeria zdjęć http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... angkalinka" onclick="window.open(this.href);return false;
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Re: takiego pytania jeszcze nie było
Ale Cię oszukalismerf pisze:witam!! Pytanie za 100zł--może ktoś wie czemu w mustangu nie ma wskażnika rezerwy paliwa??z oszczednośi producenta,,może jakaś inna przyczyna??pozdr.........

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
W moim też nie mawitam!! Pytanie za 100zł--może ktoś wie czemu w mustangu nie ma wskażnika rezerwy paliwa??z oszczednośi producenta,,może jakaś inna przyczyna??pozdr.........

Ja mam taką teorię: nie ma go, żeby nie wk.......c posiadacza, który przed chwilą zatankował, przejechał parę mil i już się rezerwa świeci.
Poza tym wskazówka poziomu paliwa jest chyba przyciągana z większą siłą niż przyciąganie ziemskie

Ja już się przyzwyczaiłem, na razie 3 razy(na 5 lat jazdy) pchałem konia bo brakło paliwa

- smerf
- Forumowicz
- Kontakt:

Galeria zdjęć http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... angkalinka" onclick="window.open(this.href);return false;
- smerf
- Forumowicz
- Kontakt:

Hej jak na razie mam 16 lat
,zastanawiam się nad kupnem we wrześniu Mustanga z '95 roku 3,8 litra w automacie .
Samochód kupuję przed otrzymaniem prawa jazdy , gdyż idę do technikum samochodowego i bd on służył jako "podręcznik "
Będzie on dopieszczany w ciepłym garażu i
zabierany czasami na nocne wyprawy po okolicy
Jak myślicie czy nadaję się on na pierwszy samochód ?
Jak wygląda kwestia z częściami (czy są drogie) i dostępność
Czy ta generacja jest udana , pod względem bezawaryjności itp.
Jaka jest cena OC ?
Bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość

Samochód kupuję przed otrzymaniem prawa jazdy , gdyż idę do technikum samochodowego i bd on służył jako "podręcznik "

zabierany czasami na nocne wyprawy po okolicy

Jak myślicie czy nadaję się on na pierwszy samochód ?
Jak wygląda kwestia z częściami (czy są drogie) i dostępność
Czy ta generacja jest udana , pod względem bezawaryjności itp.
Jaka jest cena OC ?
Bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość

Pozdrawiam,
Adam

Adam

Uprzejmie proszę o nie zawyżanie średniejDelfinnn pisze:E tam gadacie
Rok temu po zdaniu prawka pojechałem po swojego Kunia i było to moje pierwsze auto. Do dziś szczerze - nie żałuję tego wyboru

Nikt nie zamierza negować Twojego pomysłu, negujemy tylko jego ewentualną realizacjęadam_chmielinski pisze:BRAWO !!!
Pierwsza osoba która nie neguje mojego pomysłu

A tak na poważnie, jesteśmy tylko głosem rozsądku

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
Wpadłem na taki pomysł: zamiast kupować droższego Mustanga IV generacji, kup takiego III generacji, stoją po 5 tys. zł do poprawek
Zaoszczędzisz kasę, a radocha będzie, poza tym takich w Polsce niewiele. Ewentualnie mógłbyś kupić II generacji, ale takiego tylko ze Stanów sprowadzić, bo w Polsce żadnego na sprzedaż chyba nie ma 
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)