cargo
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
I ja tyż - ale się ''zgraliśmy" - ja przyjechałem 10 min. po wyjeżdzie PaytoPlaya, widziałem czerwonego cabrio ale ''się nie spotkaliśmy''...
NIc, faktycznie kanał z Misiakami, chyba od tygodnia robią obławę...
Ciekawym 'eksponatem' był nowy BMW M5 kombi!
model ''dla rodzinek'' 507KM... Miał na dachu fajne 2 szyberdachy ''zachodzące na siebie'' , taki ''półpanoramiczny dach'' i drzwi, które po przymknięciu się same ''dosysają/dociągają''. Poza tym w środku - dokładnie to samo co w zwykłym BMW 520d z 2009r.
(myślałem, że w M5 za ok. 600 000zł będzie inna tapicerka/kolor listw/deska niż w 'standardzie').
A propos, w innym , rocznym BMW M5 gościowi pękła obudowa skrzyni biegów (podobno 'zdarza się' w M5 , podobnie jak dyfer
) - koszt nowej skrzyni 65 000 zł. 

NIc, faktycznie kanał z Misiakami, chyba od tygodnia robią obławę...

Ciekawym 'eksponatem' był nowy BMW M5 kombi!

A propos, w innym , rocznym BMW M5 gościowi pękła obudowa skrzyni biegów (podobno 'zdarza się' w M5 , podobnie jak dyfer

http://www.wst.org.pl/events.php?id=32
II Runda
Data: 20 czerwca 2010
Typ zawodów: Lap Race
20 czerwca na lotnisku w Rykach
II Runda
Data: 20 czerwca 2010
Typ zawodów: Lap Race
20 czerwca na lotnisku w Rykach
- Olaf
- Forumowicz
1. Ja to chciałem przestrzeć wszystkich Cargowców przed nową (starą) zabawą Misiaków: otóż na końcu prostej są światła i nakaz skrętu w lewo. "Skrętu" a nie ZAWRACANIA, więc jak zawrócisz to 20 metrów dalej cię Misiak łapie i mówi "tu nie wolno zawracać, mandat 200-400zł i 5 pkt. karnych".
Więc nie zawracajcie, tylko jedzcie dalej i zawróccie na rondzie.
generalnie paranoja z tym przepisem, w całej W-wie chyba są ze 2 znaki z ''podwójnym skrętem'' (może więcej, nie przyglądałem się : )), a ci takie hece wymyślają...
2. Pościgałem się z Mercem SL 500 2009r. 5,5 l V8 415KM (w standardzie 382 KM) i ... spoko strucla wziąłem! (na 2 długości) : ))
Potem okazało się , że facet nie włączył przycisku "Sport" w automacie.
No i kolejne 2 razy przegrałem, raz minimalnie o 1 długość, raz wyraźnie o 2-3 dł. Więc jest szybszy, nie będę ściemniał : )
Więc nie zawracajcie, tylko jedzcie dalej i zawróccie na rondzie.
generalnie paranoja z tym przepisem, w całej W-wie chyba są ze 2 znaki z ''podwójnym skrętem'' (może więcej, nie przyglądałem się : )), a ci takie hece wymyślają...
2. Pościgałem się z Mercem SL 500 2009r. 5,5 l V8 415KM (w standardzie 382 KM) i ... spoko strucla wziąłem! (na 2 długości) : ))
Potem okazało się , że facet nie włączył przycisku "Sport" w automacie.

-
- Członek Honorowy MKP
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Jak nie można skręcać w lewo, to tym bardziej zawracać.Olaf pisze:"Skrętu" a nie ZAWRACANIA, więc jak zawrócisz to 20 metrów dalej cię Misiak łapie i mówi "tu nie wolno zawracać, mandat 200-400zł i 5 pkt. karnych".
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- Olaf
- Forumowicz
nie, może źle napisałem, jest nakaz skrętu w lewo ale zawracać nie można (co oczywiście jest głupotą, bo w całej W-wie ludzie zawracają, inaczej korki byłyby aż do Księżyca.. ; (
To podobno jest taki ;;tik'' glin -> jak nie ma strzałki namalowanej na jezdni to niby można zawracać, ale jak jest strzałka tylko do skrętu to 'nie'. Ale pewien nie jestem.
To podobno jest taki ;;tik'' glin -> jak nie ma strzałki namalowanej na jezdni to niby można zawracać, ale jak jest strzałka tylko do skrętu to 'nie'. Ale pewien nie jestem.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Audi TT 1.8T 180KM -> v8 ?
- Kolor: blue
- Kontakt:
jezu ale sie przestraszylem ze moj ulubiony temat zniknal ... nie robcie mi tego!
W koncu nie zmieniam na Mustanga, chyba jednak padnie na EVO VIII lub IX (w ostatecznosci STI).
Olaf - jesli mi sie wszystko dobrze, to po tych wakacjach bedziesz mial porzadnego rywala na cargo, ktory Ci nigdy nie odmowi
One maja naped na 4, a docelowa moc to 300 KM - wiec bedzie "godnie"

W koncu nie zmieniam na Mustanga, chyba jednak padnie na EVO VIII lub IX (w ostatecznosci STI).
Olaf - jesli mi sie wszystko dobrze, to po tych wakacjach bedziesz mial porzadnego rywala na cargo, ktory Ci nigdy nie odmowi

http://www.iClinic.pl