MENS DAY 2010
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Wyniki z 1/4 mili 
http://wst.org.pl/index.php?page=wyniki.
Chce wam podziękować za wasz doping .. Jestescie wielcy - naprawde duzo to znaczy jak sie startuje .. ( w szczególności Tomkowi , Roninowi itd.. itd.. )
Dla was potrenuje z cisnieniem w oponach , trakcja i bede z impr na impr. szybszy .
Michał uświadomiłeś mi ile muszę czwiczyc, ale z drugiej strony traktuje to jako zabawę.
Wrażenia moje - większość to tak traktuje. Cieszylem sie ze nie przyjechały Corwety itd.. bo Warszawka jest mega mocna w tych zawodach i dostać się na pudlo to sztuka.

http://wst.org.pl/index.php?page=wyniki.
Chce wam podziękować za wasz doping .. Jestescie wielcy - naprawde duzo to znaczy jak sie startuje .. ( w szczególności Tomkowi , Roninowi itd.. itd.. )
Dla was potrenuje z cisnieniem w oponach , trakcja i bede z impr na impr. szybszy .
Michał uświadomiłeś mi ile muszę czwiczyc, ale z drugiej strony traktuje to jako zabawę.
Wrażenia moje - większość to tak traktuje. Cieszylem sie ze nie przyjechały Corwety itd.. bo Warszawka jest mega mocna w tych zawodach i dostać się na pudlo to sztuka.
- 

kaes
 - Forumowicz
 - Model: 2007
 - Silnik: V6 4.0
 - Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
 - Kontakt:

a, no i udowodniliśmy teorię, że Mustangów w Wawie jest więcej niż taksówek, bo taksówek są 3 
 a na każdą czeka się godzinę. Nawet Radek Majdan czekał, dłużej niż my.
No i dzięki Bedzin za zamknięcie imprezy w niedzielę rano
 I wszystkim innym znanym, nieznanym. Nawet Kuczko wpadł 

No i dzięki Bedzin za zamknięcie imprezy w niedzielę rano
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- RAFAŁ (GROSZEK)
 - Stowarzyszenie MKP
 - Model: był SN95 jest GT2011
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: SREBRNY