II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... +Sp.+z+o.o.)&hl=pl&geocode=FTNFIAMdWo8EASGDAZBxrt-kqg%3BFbJ2IQMdsIIGASGmv1CCqDZ4lQ&mra=ls&sll=52.553811,17.072754&sspn=0.450052,1.234589&ie=UTF8&t=h&ll=52.487171,17.144165&spn=0.117911,0.308647&z=12
na mapie zaznaczony i hotel i lotnisko (lotnisko jest chyba troche wyzej niz punkt b)
na mapie zaznaczony i hotel i lotnisko (lotnisko jest chyba troche wyzej niz punkt b)
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Ginger pisze:Ja mam swój osobisty pejcz z Sylwestrakoral pisze:celi a masz pejcz? bo jak nie to ja mam w bagazniku 2 zerwane paski klinowe ,dlugie na 3metry, moze sie nadadza ?celibad pisze:Horsea mogę się dołączyć ?
celi nie mozesz takie przyjemnosci sa zarezerwowane tylko dla mnie

a to Sonie Ci nie daje sie bioczowac?? - to oburzajace

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Tutaj są numery telefonów do mnie 501111040 i do Kaesa 603099099 WAZNE
ABY DOJECHAĆ DO LOTNISKA BEDNARY , NAJLEPIEJ JEST PRZYJECHAĆ NAJSAMPIERW DO HOTELU , TAM ZOSTAWIĆ W POKOJACH RZECZY , EWENTUALNIE JESLI POKOJE NIE BEDĄ JESZCZE PRZYGOTOWANE TO Z KAESEM ZAŁATWIMY JAAKIŚ JEDEN POKÓJ DO ZŁOŻENIA BAGAŻY I TERAZ CZYTAĆ UWAŻNIE
WYJAZD DO BEDNAR Z HOTELU W LEWO , TRZEBA PRZEJECHAĆ PARENAŚCIE KILOMETRÓW I BROŃ BOŻE NIE SKRĘCAĆ W DROGĘ PRZY KTÓREJ JEST PIERWSZY DROGOWSKAZ NA BEDNARY - PASKUDNA DROGA , SAME BŁOTO W RAZIE CZEGO DZWONIĆ NA POWYŻSZE NUMERY , NALEŻY POJECHAĆ DALEJ , TAK DŁUGO AŻ DOJEDZIECIE DO TABLICY Z KIERUNKIEM NA LOTNISKO
ABY DOJECHAĆ DO LOTNISKA BEDNARY , NAJLEPIEJ JEST PRZYJECHAĆ NAJSAMPIERW DO HOTELU , TAM ZOSTAWIĆ W POKOJACH RZECZY , EWENTUALNIE JESLI POKOJE NIE BEDĄ JESZCZE PRZYGOTOWANE TO Z KAESEM ZAŁATWIMY JAAKIŚ JEDEN POKÓJ DO ZŁOŻENIA BAGAŻY I TERAZ CZYTAĆ UWAŻNIE
WYJAZD DO BEDNAR Z HOTELU W LEWO , TRZEBA PRZEJECHAĆ PARENAŚCIE KILOMETRÓW I BROŃ BOŻE NIE SKRĘCAĆ W DROGĘ PRZY KTÓREJ JEST PIERWSZY DROGOWSKAZ NA BEDNARY - PASKUDNA DROGA , SAME BŁOTO W RAZIE CZEGO DZWONIĆ NA POWYŻSZE NUMERY , NALEŻY POJECHAĆ DALEJ , TAK DŁUGO AŻ DOJEDZIECIE DO TABLICY Z KIERUNKIEM NA LOTNISKO