od piątku do niedzieli pogoda 'niby' ma być ok w okolicach poznania, bez opadów, chmurki i słońce nawzajemdr.killer pisze: i jeszcze w piątek pogoda nie pewna
mam nadzieje że sie sprawdzi
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
koral pisze:Najrozsadniej byloby ten zlot przelozyc,bo jest żałoba narodowa, a to nie jest jakis maly zlocik tylko Ogolnopolski Zlot Mustangów..
mysle ze nie bedzie z tym problemu, wszystkei imprezy w tymm rezerwacje hotelowe sa przesuniete i nikt ni emoze miec o to pretensji-stalo sie jak sie stalo i nic na to nie poradzimy,czasu sie nie cofnie..
a co do szkolenia na torze to kwestia dogadania, ja moge przyjechac, ale pogoda sie nie zapowiada ciekawie, no i wolalbym zeby to szkolenie poprzedzalo zlot..
takie jest moje zdanie,wszystkie imprezy,zloty samochodowe i motocyklowe sa odwolane, wiec nasz klub nie powinien sie wychylac i robic imprezy znaczy zlotu..
wiem ze wszyscy maja urlopy zaplanowane, ale i to powinien kazdy pracodawca zrozumiec a nawet ma taki obowiazek..
Koral ja juz jestem w polowie drogi - teraz nam to piszesz ??
tyle jesli chodzi o moje zdanie w tej kwesti..
popieram, tor ok, moze nie bedzie padalo, ale IIOZM w dni zaloby narodowej i pogrzebu prezydenta jakos mi sie nie widzi.. no ale moze to tylko moje zdanie..Kuba pisze:Panowie, za polataniem w piątek po torze jestem najbardziej za. Natomiast jeśli chodzi o sobotę to możemy spasować i nazwać to nie zlotem a naszym wewnętrznym spotkaniem i ewentualnie pobujać się po okolicy.
spoko,niech bedzie to zamkniety zlot, no ale nie ogolnopolski-tylko pewnie wiekszsci nie bedzie pasowalo przeniesienie IIOZM na inny termin a teraz tylko spotkanie w swoim towarzystwie..kaes pisze:rezygnujemy przecież z wystawki, z imprezy w centrum poznania. jesteśmy w swoim towarzystwie. nie wydaje mi się, żeby tu cos szkodziło