Heja
Na wielkanoc (od piątku do poniedziałku) będziemy w 3city z Dakotą. Może jakieś klubowe spotkanko? Wprawdzie bez mustanga, tylko pkp, ale mustangiem na piwo sie i tak nie przyjedzie
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
Ja też jestem za, najbardziej pasowałaby mi sobota
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
zaborjr i Dark Red jakies 10km mniej ..wiec ja obstawiam na jakis lokal w gdansku ...mi sie kiedys w "guziku" podobalo...to jakas boczna uliczka od sw.ducha...cicho fajnie z muzyka jazz'owa w tle...a czasem lubie takie klimaty...ale czekam na propozycje ...tylko nie wyjezdzajcie z jakimis p.m i bogaci bo tam same 16stki chodza i milej atmosfery to tam nie ma
Nieee no żadene zaciszne kluby Jazzowe to mi nie odpowiadają... nie lubię takiej muzyki
Co do Pięknych Młodych i Bogatych - to klub nocny dobry na imprezę a nie na spot...
Jestem jak najbardziej za Sopotem Może klub/kawiarnia PINOKIO na monciaku? nie trudno znaleźć i klimat tez przedni:)
no to zaborjr jest za sopotem...kto jeszcze?? ...ja w pinokiu nigdy nie bylam a klimat pewnie tez nie moj..i nie mowie ze jazzu slucham na codzien to byla tylko propozycja...wiec niech juz kaes z dakota wybieraja miejsce