- ja objechałem Little Pony'ego Chargera RT? 330KM o 2 długości ( a mówiłem, że sobie kupił wolny, rodzinny samochód na emeryturę...

- Audi TT 288KM 2 razy ścignąłem o 1,5 długości, a raz on mnie, (mniej waży, więc różnica mocy się wyrównuje, trochę gorszy start powoduje przegraną, a nie jest to łatwe bo z budowy wywrotki nanoszą tony piachu tam, ja się slizgałem wyrażnie podczas sprintu z BMW)
- Audi RS6 2003r. 450KM mnie ścigneło od samego początku o 2 długości , potem równo szły (myślałem, że RS6 jest wyrażnie szybsze, całkiem niezły wynik jak na różnicę mocy aż 50% !!),
- BMW 3 420KM z turbiną ''do driftu'' i wybebeszone w środku (klatka, wygląd super z wlotami na masce i intercoolerem w zderzaku, etc.) na 400m raz ja lepszy o 0,5 długości, raz on. Ale na 800m on wyrażnie lepszy o 3 długości.
Dużą ciekawostką były 2 starty Vipera z Evo X VTG i.... EVO zdecydowanie wygrywało!!! (o 3 długości) co było dla mnie szokiem - chyba winne poważne problemy Vipera z przyczepnością na starcie - piasek aż widać smugi tyle go jest.
Ciekawy był stary Porsche 944 - pomykał z BMW 3 420KM i na początku go zjadł na 3 dł., potem na 700m BMW dogoniło/może nawet przegoniło go...