Poza tym imprezy, o których piszesz to akurat nie moje klimaty. Raczej musiałbym otrzymać 114 Euro żeby tam chcieć wejść.
[Jakkas] Coupe 1965
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
-
OnlineDezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Myslałem raczej o pojechaniu gdzieś w Polsce, np. kopnąć się autostradą do Krakowa z Wrocka, albo dalej. Nie boisz się, , autem świeżo po remoncie z silnikiem na dotarciu jechać za granicę... Jak coś Ci walnie na Węgrzech albo w Cechach...
Poza tym imprezy, o których piszesz to akurat nie moje klimaty. Raczej musiałbym otrzymać 114 Euro żeby tam chcieć wejść.
Samotny Wilk
-
Jakkas
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ford Mustang 1965 coupe
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Powiem tak,
Auto odbieram 7 maja, taki mam deadline, więc przylatuje do Warszawy jade prosto do Częstochowy odebrać auto a potem prosto do Wrocławia. 8 maja mamy zlot we Wrocławiu a 9 maja mam komunie chrześniaka - to w skrócie plany na majowy weekend, 10 maja niestety musze spadac z powrotem do Moskwy. Ale w czerwcu i lipcu na pewno przylece do PL na tydzien, dwa więc z przyjemnością się wybiorę pozwiedzać kilka miejsc
Co do F1 to dopóki nie pojechałem nie wiedziałem czego się spodziewać ale klimat i atmosfera całej imprezy warte zobaczenia.
Auto odbieram 7 maja, taki mam deadline, więc przylatuje do Warszawy jade prosto do Częstochowy odebrać auto a potem prosto do Wrocławia. 8 maja mamy zlot we Wrocławiu a 9 maja mam komunie chrześniaka - to w skrócie plany na majowy weekend, 10 maja niestety musze spadac z powrotem do Moskwy. Ale w czerwcu i lipcu na pewno przylece do PL na tydzien, dwa więc z przyjemnością się wybiorę pozwiedzać kilka miejsc
Co do F1 to dopóki nie pojechałem nie wiedziałem czego się spodziewać ale klimat i atmosfera całej imprezy warte zobaczenia.
If You can't hear it before You can see it... what's the point ?
-
Jakkas
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Hej Dezo, dzieki wszystko ok, nic ze mną nie jest. Wybuchy były po drugiej stronie centrum, a pozatym na szczęście chodze do roboty pieszo.Dezo pisze:Jakkas, żyjesz? Odezwij się. Mam nadzieję, że nie jeździsz metrem do pracy...
Coś wybuchło w Moskwie.
-
Jakkas
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Oj Dezo Dezo, ja jeszcze połowy samochodu nie mam, ale koreczek to sobie z czasem załatwie i będę specjalnie na zloty przykręcał a ten niech zostanie na co dzień, tak żeby paliwo trzymał w baku 
A tu poniżej kilka nowyc zdjęć.... jeszcze bez silnika, jeszcze......

kiedy wreszcie będzie gotowy....

A tu poniżej kilka nowyc zdjęć.... jeszcze bez silnika, jeszcze......

kiedy wreszcie będzie gotowy....
-
Jakkas
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
jest troche inaczej "musimy poczekać, bo części czekają na cle i nie mamy pieniędzy w tej chwili.... " no nic, słowa: "cierpliwość moją cnotą jest" to będzie pierwsza rzecz jaką sobie napisze w moim CVDezo pisze:A co się tak marają chłopaki? Pewnie na części czekasz, a jak przyjdą to słyszysz tekst: "panie, a jeszcze trzeba to zamówić...".![]()
Walcz dalej.
-
Jakkas
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Koledzy potrzebuje waszej pomocy. Chodzi o mojego mechanika, który jakoś nie potrafi od dwóch miesięcy podesłać mi zdjęć samochodu. Nie wiem co się dzieje i czemu nie chce pokazać rzekomych postępów a ja nie jestem w stanie go samemu sprawdzić mieszkając i pracując w Moskwie. Jeśli któryś z was, mieszkający w Częstochowie, byłby w stanie podjechać do jego warsztatu i zrobić kilka zdjęć Mustanga, a następnie podesłać je do mnie lub umieścić je na forum byłbym wdzięczny...
Dajcie znać co i jak, ja po prostu juz nie mam nerwów i cierpliwości żeby sie k.... doprosić nowych zdjęć...
Adres zakładu podeśle na priva
Odwdzięcze się czym tylko mogę, butelką dobrej rosyjskiej wódki lub dla pijących inaczej futrzaną czapą

Dajcie znać co i jak, ja po prostu juz nie mam nerwów i cierpliwości żeby sie k.... doprosić nowych zdjęć...
Adres zakładu podeśle na priva
Odwdzięcze się czym tylko mogę, butelką dobrej rosyjskiej wódki lub dla pijących inaczej futrzaną czapą