Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64
...jak się kiedyś tym interesowałem to można było kupić małe (bez problemów) u bilstein-aRAFAŁ pisze:normalne sobie załuż nie jakieś tam sensatracki to już przeżytek jak założysz zwykłe to i tak będziesz miał miękko pomyśl też o przodzie na allegro widziałemdo tyłu ,ale jak wszystkie 4 to chyba musisz z usa ściągnąć bo tych małych nie dostaniesz tu
profanowanie konia -to dla mnie wstawienie go do garazu i tylko w weekendy jazdy hahahasmerf pisze:witam!! wymieniłem własnie tylnie amory 4 szt na sensa track ---MONROE jest teraz nie za twardo -nie za miękko tak w sam raz ,przede wszystkim nie trzęsie tak jak przedtem --masakra,12 godz roboty w tak starym aucie nic nie można odkręcić i to jest problem wszystko trzeba obcinać kątówą albo moczyć polewać ,ruszać i tak czas leci ,,nie urwałem nic ,a jest co urawć - to nie jest robota na warsztat ,oni nie nie maja czasu narobia samych strat----pozdrawiam
co bez palnika ani rusz ,,tulejki zapieczone na srubach??,,,,wymieniał ktoś może przeguby kulowe w wachaczach dolnich przednich,,jak sie za to zabrać ?można to jakoś wybić ,a nie jest tak że trzeba podgrzewać do wsadzenia nowych??? doświadczenia mile widziane --pozdro.......ziomalV8 pisze:spoko wymiana tyłu to pikuś PAN PIKUŚ ,zobaczysz jak bedzisz wymieniał tuleje dolnego wahacza w przodzie to jest jazda