Mam prośbę do kogoś z Poznania ,chodzi oczywiście o S197 bez znaczenia z jakim silnikiem.
Klient pracuje w Poznaniu ,nie bardzo może się ze mną spotkać teraz a chciałby się przymierzyć z narzeczoną czy dadzą radę wyjść z mustanga z tyłu no i żeby jakoś to wyglądało
 Więc jeśli ktoś zechciałby mi pomóc byłbym wdzięczny
 Więc jeśli ktoś zechciałby mi pomóc byłbym wdzięczny  
 Wystarczy na pw podesłać mi nr tel - to oddzwonię. Jeśli nie będzie problemu ze spotkaniem itd przekaże nr temu klientowi a on zadzwoni , dostosuje się i podjedzie gdzie trzeba

Dzięki za pomoc

wysiadanie z tylu jest dosc ciekawym wyzwaniem ale mozna dac rade;) moj tel  604-197-962 !!.....
 wysiadanie z tylu jest dosc ciekawym wyzwaniem ale mozna dac rade;) moj tel  604-197-962 !!..... powiedz czy Oni chca tylko zasiaść i przymierzyć sie do autka czy może będą chcieli skorzystać z oferty promocyjnej pod tytułem "Auto do ślubu"....bo również taką opcja dysponuje...wkrótce ukaże sie moja oferta w magazynie ślubnym
 powiedz czy Oni chca tylko zasiaść i przymierzyć sie do autka czy może będą chcieli skorzystać z oferty promocyjnej pod tytułem "Auto do ślubu"....bo również taką opcja dysponuje...wkrótce ukaże sie moja oferta w magazynie ślubnym